Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Dear K,

Денес тешки невистини се пишуваат за мене по медиумиве. Еве на пример што прочитав пред малку:

По увидената грешка на гласачот му е наложено едното ливче да го направи неважечко и да го покаже пред ИО

Сакам најостро да демантирам дека на било кој начин сум влијаел врз изборниот процес и сум малтретирал гласачи, или дека истите биле приморани да покажуваат било што пред мене.

Ќе тужам.

Им рикнала струјата во месна кај што се гласа :D
Колку случајно, баш за пребројување гласови :sneaky:
Се преваранти маме им ебам :icon_mrgr:
Битно мојот глас отиде за:
:icon_mrgr:
Ме наместија педерите во инвалидските кутии, ниските, тој до мене сигурно ми ѕиркаше се му ебам :D
Сум фатил шкртам ливчето, тоа се тресе ќе се распадне, кревам глава гледам сите во мене гледаат :icon_mrgr:
Битно цела населба ги висдов денес, дефинитивно некои фаци од избори за избори искачаат од дома :D
И какви појави имаше во избирачка комисија, кај ги избрале човече :pos:
Вечер идеме да славиме со кој и да победи, ќе свириме и пееме :icon_lol:
П.с. дефинитивно најдебилна работа се журките после митинзите организирани од УМС на партиите :D Jesus...
Имам многу другари меѓу нив, па дури и меѓу организаторите и им се чудам какви глупости можат да прават :pos:

Д.
во поголема неизвеснот не сум бил :vozbud:
не ме држи место еј, скренав, само неколку гласа разлика, 90 % излезност, тато брои гласови, а ми исклучува мобилен и ништо не ми кажува....
АЈДЕ КИЧЕВО НЕ ТЕ ДАВАМЕ!!! држете се.....

заминав некаде низ населба инаку дома спобудалев.
во ниедна општина низ македонија олку не е напнато и никој не може да те сфати, кара миа.

p.s. не се работи за вмро или сдсм туку се работи за Македонија, затоа толку излегоа и стари и млади и болни и здрави. кои гужви само беа. по два саати се чекаше за да се гласа...... не се опишува..........

Драга ..

моли се да нема втор круг. Кој ќе ги трпи :(
Едниве одма излегоа да кажат дека имало нерегуларности, зашто знаат дека изгубиле. Другиве глеам почнале да слават. Ма мрш у пичку материну.

Бесна сум викендов е катастрофа, ај што се избори налет, ај што треба да учам, па и само грди работи ми се дешаваат..........ќе си пукнам неможам веќе.....

^ Чао, посту.

Ај, нека завршат. Please, please, please...
Не можам да ги трпам.

Драга, од едната страна тројца што завршија со мене средно на советничка листа кои не знаеа името да го напишат на тест. Од другата, Есма, Амди и останати неписмени биполарни ретарди. И ај сеа Кајги :pipi:

Гомна сите, али исто ко Коњаникот Сабја курот барем топ ми искочи, ко Пикасо да го цртал.

Зад седум мориња, седум езера, седум реки, седум планини, седум ридови, седум долини, седум извори живеел еден змеј. Едно сабајле се разбудил и си рекол:
- Па кај живеам јас у пичку матер!?

Е вака се осеќам, со акцент на последната реченица.А природата не е лоша.Можда не сум нормален, ама во земјава имам огромно друштво со уште поголем стаж :sick::гомце:
izbor.jpg

kajgi vikendov na noze,gore dolu vaka hiperaktiven ne sum bil,zafrkancii samo za vreme na glasajne mozis da vidis, iskreno se isplatese toa sho se prijaviv vo MOST, steta nema da ima vtor krug
backi

Драга,

Земајќи во предвид дека е скоро 12 часот, и не можам да викам колку што ме држи гласот, една боксерска вреќа би ми завршила работа! Одма сега!

Д.
во поголема неизвеснот не сум бил :vozbud:
не ме држи место еј, скренав, само неколку гласа разлика, 90 % излезност, тато брои гласови, а ми исклучува мобилен и ништо не ми кажува....
АЈДЕ КИЧЕВО НЕ ТЕ ДАВАМЕ!!! држете се.....

заминав некаде низ населба инаку дома спобудалев.
во ниедна општина низ македонија олку не е напнато и никој не може да те сфати, кара миа.

p.s. не се работи за вмро или сдсм туку се работи за Македонија, затоа толку излегоа и стари и млади и болни и здрави. кои гужви само беа. по два саати се чекаше за да се гласа...... не се опишува..........

....................................
:( :(
еее грујо грујо, да беше патриот ќе направеше нешто и за кичево, а ти не остави на милост и не милост.........засрамете се сите предавници, за 300 евра ве купија..........:mad:
ми се плаче драга кога ќе ми текне колку стари и болни луѓе дојдоа за гласањето. колку имаа верба до последен момент :place: колку беа здружени сите, без разлика која партија се.
нема што да се зборува повеќе, освен да си ги земеш куферите и у п.м. да се отераш.

еее грујо грујо, да беше патриот ќе направеше нешто и за кичево, а ти не остави на милост и не милост.........засрамете се сите предавници, за 300 евра ве купија..........:mad:
ми се плаче драга кога ќе ми текне колку стари и болни луѓе дојдоа за гласањето. колку имаа верба до последен момент :place: колку беа здружени сите, без разлика која партија се.
нема што да се зборува повеќе, освен да си ги земеш куферите и у п.м. да се отераш.

Страшно, падна Кичево. Ич, ама ич не ми е гајле дали Грујо или Бранко победиле некаде, ама страшно ме иритира што имаат кренато раце од таму каде што најмногу треба.
Зошто бе еј, зошто тие не потплаќаат албанци да гласаат за нас? Зошто македонците за ебани неколку евра предаваат татковина??? За лекови да си ги дадат кога ќе им ги тепаат децата што им играат на улица.
Еве го овој на телевизија, се гордее кај победил. :facepalm:
Кајго, во моментов срам ми е што сум Македонец.

Драги поединци на Кајгана!
Го поминав цел ден овде, реплицирајќи на празноглави идиоти. Се заситив и сфатив дека си го потрошив денот, без при тоа да направам нешто продуктивно. А можев да и се посветам на некоја добра книга...
За да не ја повторам истата грешка, решив да ти пишам проштално писмо. :icon_lol:
Не!
Постов е за оние со кои остварив некакво пријателство, виртуелно или реално и договорив средба. Кој сака да ме контактира - знае каде да ме најде или знае кого да праша за да добие информации за контакт.
Фино се дружевме. Другарски поздрав. (А)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom