A
AnFem
Гостин
Си направивте ли муабет? ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Кога Албанците напаѓаат каурчиња, медиумите се обидуваат да ја смират ситуацијата и не објавуваат имиња, примери колку сакаш. Сакаш?Како можеш да знаеш дека овие инциденти се етнички???
Џабе пишуваш, исто како на лудаци да им пишуваш, после ова сигурно ќе следи некаков коментар од типот „си направи ли разговор самиот со себе“ а ти му се обраќаш патем.Какви сè ненормални луѓе има им се обраќаш а не ти возвраќаат.Можеш да заклучиш по тоа сигурно дека се и неписмени.........Кога Албанците напаѓаат каурчиња, медиумите се обидуваат да ја смират ситуацијата и не објавуваат имиња, примери колку сакаш. Сакаш?
Али затоа во тие вести кои не се поврзани со чистењето на каури, мора да се потенцира дека овој пат не нападнале каури, како на пример оваа вест.
Еј, браво. Кулирај си смеј се со другарчињата со коишто сте во ист филм. Глеј ама ги напалив на форум, се искршија а мене ми е лабаво. Дури и некое смајли ќе стаам да потенцирам како сум ги заебала.Си направивте ли муабет?![]()
И јас ти го посакувам истото. Искрено. Од срце!Еј, браво. Кулирај си смеј се со другарчињата со коишто сте во ист филм. Глеј ама ги напалив на форум, се искршија а мене ми е лабаво. Дури и некое смајли ќе стаам да потенцирам како сум ги заебала.Ќе дојде ден кога ќе ти дојде памет, на сите им доаѓа. На некој покасно, на некој подоцна, кај тебе изглеа е подоцна, ама има надеж.
Тој памет што ти сакаш да ми дојде, го имав. Така да ако ти се оствари посакуваното, тоа ќе биде по вторпат. А во животов по двапати не сум се заебувал до сегаИ јас ти го посакувам истото. Искрено. Од срце!
А ти и понатаму ќе продолжиш само пред монитор сам да си го чешкашРече тој, и продолжи да и ја чеша во нејзината одаја......
Ова од искуство? Некоја те откачила па сега на форум се дивиш илиТој памет што ти сакаш да ми дојде, го имав. Така да ако ти се оствари посакуваното, тоа ќе биде по вторпат. А во животов по двапати не сум се заебувал до сегаТи до тогаш продолжи да си разменуваш лајкчиња со браќата, и оној што ќе му дојде памет коа ќе му раскине женската, и секако, не заборавај да затвараш очи пред фактите.
![]()
Можеби некој ќе си рече дека претепувањето на деца секој ден, сквернавењето на цркви, убиствата за Велигден, бранењето на убијците (види лепша половина) и ред други албански пикантерии, кои сме принудени да ги пробуваме, баш и не се глупости, ама ај секој си има свој критериум.А зашто да не и биде лабаво, демек треба да и се стресе за вас и вашите глупости. Џаболебари![]()
Не, тоа смајли,А ти и понатаму ќе продолжиш само пред монитор сам да си го чешкаш![]()
Не си го имал. „Кога еднаш ќе се разбудиш, тешко е да се вратиш кај овците.“Тој памет што ти сакаш да ми дојде, го имав. Така да ако ти се оствари посакуваното, тоа ќе биде по вторпат. А во животов по двапати не сум се заебувал до сегаТи до тогаш продолжи да си разменуваш лајкчиња со браќата, и оној што ќе му дојде памет коа ќе му раскине женската, и секако, не заборавај да затвараш очи пред фактите.
![]()
Не беше тоа наменето за тебе, жалам што се пронајде.Кога веќе сме кај моето чешање, да не имаш желба да ми ги почешаш?Си го погрешил членот за тоа, јас не сум хомосексуалец.А ти и понатаму ќе продолжиш само пред монитор сам да си го чешкаш![]()
И тебе курето ти е сечено?А зашто да не и биде лабаво, демек треба да и се стресе за вас и вашите глупости. Џаболебари![]()
Сум го имал.Не си го имал. „Кога еднаш ќе се разбудиш, тешко е да се вратиш кај овците.“
Биди ми поздравен!