Убавата страна на мултиетничноста и соживотот

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Како можеш да знаеш дека овие инциденти се етнички???
Кога Албанците напаѓаат каурчиња, медиумите се обидуваат да ја смират ситуацијата и не објавуваат имиња, примери колку сакаш. Сакаш?

Али затоа во тие вести кои не се поврзани со чистењето на каури, мора да се потенцира дека овој пат не нападнале каури, како на пример оваа вест.

B

Borg_Drone

Гостин
Кога Албанците напаѓаат каурчиња, медиумите се обидуваат да ја смират ситуацијата и не објавуваат имиња, примери колку сакаш. Сакаш?

Али затоа во тие вести кои не се поврзани со чистењето на каури, мора да се потенцира дека овој пат не нападнале каури, како на пример оваа вест.
Џабе пишуваш, исто како на лудаци да им пишуваш, после ова сигурно ќе следи некаков коментар од типот „си направи ли разговор самиот со себе“ а ти му се обраќаш патем.Какви сè ненормални луѓе има им се обраќаш а не ти возвраќаат.Можеш да заклучиш по тоа сигурно дека се и неписмени.........

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Си направивте ли муабет? :icon_lol:
Еј, браво. Кулирај си смеј се со другарчињата со коишто сте во ист филм. Глеј ама ги напалив на форум, се искршија а мене ми е лабаво. Дури и некое смајли ќе стаам да потенцирам како сум ги заебала. :X3: Ќе дојде ден кога ќе ти дојде памет, на сите им доаѓа. На некој покасно, на некој подоцна, кај тебе изглеа е подоцна, ама има надеж.

A

AnFem

Гостин
Еј, браво. Кулирај си смеј се со другарчињата со коишто сте во ист филм. Глеј ама ги напалив на форум, се искршија а мене ми е лабаво. Дури и некое смајли ќе стаам да потенцирам како сум ги заебала. :X3: Ќе дојде ден кога ќе ти дојде памет, на сите им доаѓа. На некој покасно, на некој подоцна, кај тебе изглеа е подоцна, ама има надеж.
И јас ти го посакувам истото. Искрено. Од срце!

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
А зашто да не и биде лабаво, демек треба да и се стресе за вас и вашите глупости. Џаболебари :icon_lol:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
И јас ти го посакувам истото. Искрено. Од срце!
Тој памет што ти сакаш да ми дојде, го имав. Така да ако ти се оствари посакуваното, тоа ќе биде по вторпат. А во животов по двапати не сум се заебувал до сега :) Ти до тогаш продолжи да си разменуваш лајкчиња со браќата, и оној што ќе му дојде памет коа ќе му раскине женската, и секако, не заборавај да затвараш очи пред фактите. :)

B

Borg_Drone

Гостин
Рече тој, и продолжи да и ја чеша во нејзината одаја......

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
Рече тој, и продолжи да и ја чеша во нејзината одаја......
А ти и понатаму ќе продолжиш само пред монитор сам да си го чешкаш :icon_mrgr:

Тој памет што ти сакаш да ми дојде, го имав. Така да ако ти се оствари посакуваното, тоа ќе биде по вторпат. А во животов по двапати не сум се заебувал до сега :) Ти до тогаш продолжи да си разменуваш лајкчиња со браќата, и оној што ќе му дојде памет коа ќе му раскине женската, и секако, не заборавај да затвараш очи пред фактите. :)
Ова од искуство? Некоја те откачила па сега на форум се дивиш или :D

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
А зашто да не и биде лабаво, демек треба да и се стресе за вас и вашите глупости. Џаболебари :icon_lol:
Можеби некој ќе си рече дека претепувањето на деца секој ден, сквернавењето на цркви, убиствата за Велигден, бранењето на убијците (види лепша половина) и ред други албански пикантерии, кои сме принудени да ги пробуваме, баш и не се глупости, ама ај секој си има свој критериум.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не, тоа смајли, :icon_lol: ----> ова е мангупското.
Иначе, се знаете вие двајца па знаеш каде и со кого го чешка?

A

AnFem

Гостин
Не си го имал. „Кога еднаш ќе се разбудиш, тешко е да се вратиш кај овците.“
Биди ми поздравен!

B

Borg_Drone

Гостин
Не беше тоа наменето за тебе, жалам што се пронајде.Кога веќе сме кај моето чешање, да не имаш желба да ми ги почешаш?Си го погрешил членот за тоа, јас не сум хомосексуалец.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Не си го имал. „Кога еднаш ќе се разбудиш, тешко е да се вратиш кај овците.“
Биди ми поздравен!
Сум го имал.
А и ти ќе го имаш, прије или послије.
Глеј да не е хард веј.

Статус