Лига на шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Алооо дечко кои Комити, беа собрани деца си пееа што им дојде.
Комити сме во бојкот на новото раководство,. не навиваме ни на фудбал, виде ли знамиња негде, виде ли тапан, некој да води на шипка?
Стварно слепи сте биле маме му ебам, ај еден да не сфатил што е проблемот, ама сите што биле на утакмица ми викаат слабо навивавте а не сфаќаат дека ВООПШТО НЕ СЕ НАВИВАШЕ.

Алооо дечко, првата реченица беше мислење на девојка ми од тоа што она го приметила во салата, а другата реченица е мое мислење и сметам дека не треба никој да збори за навивањето на другиот дали бил со мкд знамиња или 70% обични гледачи ...

Знам бе другар, само преку тасе од некои што секој успех го потценуваат. Атмосферата е најмалце битна, Металург има добри резултати, а тоа е добро за целокупниот спорт во Македонија.
Океј е тоа, затоа не го тупам, ама сепак може да придонесат Пирати (конкретно за нив зборам да се разбереме) за уште подобри резултати.
Не е оправдување дека се малку, па во другиве градови групи како навиваат, Ајдуци во сличен број пеколна атмосфера правеа кога играше Струмица во некаков си кошаркарски куп во Европа од 4-ти или 5-ти ранг.
Они треба да ја дигнат цела сала на нозе, а не спикерот да кажува. Реков, не може да се однесуваат како да е меч од четврта лига и да остават во клучни моменти спикерот да го води навивањето, а не они.
Сепак нема многу врска тоа со темава, така да не се мешам веќе :D

Јебига брат, нели Комити не се дерби навивачи? Црпката ми сфаќа доволно за да знам дека Металург оваа сезона има скор од 11:3 во Европа, сакал некој да признае или не. И тоа е резултат за почит. Пирати, може се малце, ама достојно го бодрат својот клуб.
Муабетов го направи каша попара, ни сам незнаеш што сакаш да кажеш, или па знаеш?

Дали во некој пост јас го негирам успехот на Металург?
Ми спомнуваш навивање на Македонија-Белгија фудбал, и спомнуваш Металург-Минск, навивање во сала.
И после ти фаќало црпката?

А Пирати, ако знаеш некој од нивните воџи, прашај ги, може ќе ти одговрат искрено и ќе ти кажад дека после тренинг ги имаат чекано ракометарите на Металург да им бараат пари.
Се погазува зборот навивачи, кога ќе го ставиш во иста реченица со Пирати ;)

Аууу, ептен интересна утакмица.. Кире со победничи гол на крај. Ждребот за 1/4 финалето кога е?

Каков гол на Лазаров :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::cuc:
Одбрана на Омбрадос кога најмногу требаше :cuc:
Атлетико е меѓу најдобрите 8 (y)

Овој Лазаров баш поради тој негов инат стана голем играч. Не го боли уво, дали му иде или не.
Дали промашува пенали или не. Си тера по свое. Исто како во Пелистер кога почнуваше.Огромна самодоверба. Голем играч, секоја чест!

Само Атлетико многу не ме воодушевуваат со играва.

Ete sto znaci vrakanjeto na Ombrados:) Svaka cast za Atletiko, bas mi se naprai kejf... Konecno i godinava da odigraat edna saglam utakmica. I odlicno sto ja resi Kire da mu se vrati samodoverbava sea pred natprevarite so Spanija:)

Каков натпревар,лудница завршница.Вакви натпревари не се препорачливи за луѓе со слабо срце.Кире ѕвер !!!

Сепак мислам дека нема шанси да ни се падне во 1/4 финале.Најверојатно ќе биде во 2 барабан како нас...
Или грешам.....

Сепак мислам дека нема шанси да ни се падне во 1/4 финале.Најверојатно ќе биде во 2 барабан како нас...
Или грешам.....
Киелце, Хамбург, Барселона или Веспрем.

STARIOT DOBAR SKOK SHUT NE IZDAVA. ZVEEEEERRR. Kakov mech. ALe ale...ale ale...

Ќе биде како Олимпијакос лани во кошарка смалија буџет сите си отидоа и на крај се извлекоа до титула :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom