H
Hip.Hop_MKD
Гостин
Хм, се загледав нешто реклами за туризам и викам ај да отворам тема.
Најдобрата според мене и за тоа како се рекламираат земјите од регионов ( прва реклама), а како ние. Кај нас не заради тоа што туѓото е послатко, туку затоа што сепак реално ние во споредба со другите сме тиња!
Најдобрата според мене и за тоа како се рекламираат земјите од регионов ( прва реклама), а како ние. Кај нас не заради тоа што туѓото е послатко, туку затоа што сепак реално ние во споредба со другите сме тиња!
Црна Гора
Република Српска ( Босна & Херцеговина)
Белорусија
Турција
Грузија
Азербеџан
Грција
Р.Македонија
( со грешки камера во кадар и платното во Преспа ?!)
Првата реклама на CNN 2003?! и многу подобра од оваа другава
Како треба да изгледа една туристичка реклама, како да привлечете повеќе туристи и што ние потребно да се прикаже во спотот? Пари имаме за фрлање не се проблем, проблем е само креативноста барем така мислам за сега. Повелете и вие...

Ме напна...
, жива глупост знам се палат туристи на тоа. Него заминав сега и јас во сосем друг правец. Има можности нема се мозок. Нормално сеа не може да бидеме лидер во регионот покрај една Грција чиј буџет се полни голем дел од туризмот, но кога можат другите и ние можеме да земеме од колачот. Има потенцијал, малце вложување треба, инвестиции, интересна приказна и добра реклама.