- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 1.858
- Поени од реакции
- 1.035
Уште еднаш честито историскиот пласман во 1/4 финале !
Јас ви честитав уште по првата утакмца каде според мене јасно ми беше дека Металург оди во 1/4 финале !
Денес првото полувреме слабо изигра Металург, многу примени голови со играч повеќе шо не смееше да си го дозволи Металург, како позаспани играја во првиот дел....
Второто изгледа ги подскара ЛиноПа многу подобро почнаја да играт, подобра контрола на играта и немаше многу грешки !
СтаниќДечкото шмрка пред утакмица сигурно
Ракчевиќ, Вугринец, Козлина, Миркуловски, Георгиевски одлична партија на овие играчи !
Не да ви кобам, ама мислам дека толку му е силата на Металург до 1/4 финале повеќе нема шанси !
Другите екипи се барем класа над Металург, искрено како македонски претставник во лигата на шампионите сакам Металург и во 1/2 финале да стигни, ама тука сега ќе биде крајот мислам, кој и да падне ќе биде КРАЈ !
Не,мислам дека имаме сила за Киелце.Не е ова иститот тим од пред нова година кога на двапати тесно не тепаа иако во поголемиот дел од натпреварите водевме.Додуша тогаш го имавме Манасков,па откако се повреди не памтам да сме дале гол од контра.Како и да е,досега не пратеше среќа зашто да не продужи до Вторник

Ја типувам на Киелце.