Што им е на Матошевиќ и Села бе ко жени играат брејк за брејк,ја ги одиграв + на кладилница,сите 4 меча што ги играле до сега ги играле во 3 сета,па ке видиме за овој.
No Nadal, no party!
Али добро подобро вака да биде full спремен за Роланд Гарос. Многу напор ќе му дојдеше и на него и на колениците ако го играше и Мајами.
Малце каснам со постов, али сега ја видов темава!
Да не знае некој кога ќе продолжат мечевите, т.е. кога се очекува да престане дождот? Гарант има супервизор на турнирот, обично прават проценки кога би требало да прекине да врне...
vtoro kolo Miami ,interesen mec ke bide Marej-Tomic ,potencijalno iznenaduvanje ,Marej ke mora da zapne... Simon-Hewitt isto taka zvucni iminja. Ne e izlezen rasporedot ...poleka se zagreva atmosferata
Завршија колоквиумите и сега на мира ќе се гледа тенис.
Кои мечеви ќе ги даваат вечер, знаете ?
Иначе, дека го нема Федерер, ќе навивам за Мареј и Гаске, а кај женските Серена и Возњацки.
Азаренка се откажала, повреда на глуждот.
Toбиас Камке - Дел Потро, прв меч на Спорт Клуб, од 20 часот ќе е..
Интересна ќе биде и да се види Хјуит - Гаске.
Новак против Росол игра последен на централниот терен, мечот би требало да започне во 01 часот по полноќ.
Турсунов ми предаде на Ферер.
Исто и Долгополов - Давиденко ќе е доста интересен меч.
20ч Дел Потро-Камке на СК
22ч Бужард(не знам точно како се вика )-Шарапова на СК+
После Дел Потро најверојатно Хјуит-Симон ќе даваат или Лопез-Деварман,а може и Иванович-Радванска да ја даваат
и од 01ч Џоковиќ-Росол на СК+
Тоа би било тоа за денеска
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.