Препораки за игри

Член од
20 мај 2011
Мислења
126
Поени од реакции
52
Нема веза..играте е стварно екстра.Препораката зачувај си ја засебе.
Druze igrata izlega kako da e napravena vo 2001 godina .... ne samo graficki tuku e i mnogu stura vo smisla nema dovolno detalji , animaciite se sranje , ne e open world no mislam deka mozele barem malku povekje da se potrudat za nekoi raboti ....

Член од
9 мај 2011
Мислења
278
Поени од реакции
65
S
Ako nekoj planira da ja proba The Walking Dead : Survival Instinct mu preporacuvam da ne si trosi internet igrata e razocaruvanje .... potsekja na Dead Island samo sto Dead Island e daleku podobra .
--- надополнето: 20 март 2013 во 02:19 ---
Ako nekoj planira da ja proba The Walking Dead : Survival Instinct mu preporacuvam da ne si trosi internet igrata e razocaruvanje .... potsekja na Dead Island samo sto Dead Island e daleku podobra .
Според гемплејот што го видов вчера и ја се согласувам со тебе. Играна е ко у 2005 да е праена. Срамота за Аctivision.

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Мислеш на FPS.
Пробај од новите: "Far Cry 3" "Sniper Ghost Warrior 2"
Тоа е се што иам.
Баба вреди да се дл Sniper зашто при крај сум со лимитов:D

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Druze igrata izlega kako da e napravena vo 2001 godina .... ne samo graficki tuku e i mnogu stura vo smisla nema dovolno detalji , animaciite se sranje , ne e open world no mislam deka mozele barem malku povekje da se potrudat za nekoi raboti ....
Не е тоа поентата на играта, туку да се направи стрип атмосфера... -.-

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Ја пробав јас новата Walking Dead и јас потврдувам дека не ја бива, подпросечно, досаден гејмплеј, лита графика, спрема играта од Telltale Games, за никаде е, како и секоја игра правена по лиценца на некој филм или серија.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
Дајте ми некоја интересна игра слична на Call of Duty.Благодарам однапред.:)
Почекај за Warface(Моментално е closed beta) незнам дали е подобра од Call of Duty тоа ти треба да дознаеш инаку ниту сум ја видел играта(нешто може да се најде некое gameplay за оваа игра провери на јутуб) поради тоа што ми е спор интернетот:mad:
А вака како што гледам доста ја фалат играва по интернет...

Velix

Kirk Hammett
Член од
18 мај 2012
Мислења
677
Поени од реакции
207
Почекај за Warface(Моментално е closed beta) незнам дали е подобра од Call of Duty тоа ти треба да дознаеш инаку ниту сум ја видел играта(нешто може да се најде некое gameplay за оваа игра провери на јутуб) поради тоа што ми е спор интернетот:mad:
А вака како што гледам доста ја фалат играва по интернет...
Благодарам!

Член од
27 март 2013
Мислења
42
Поени од реакции
58
Предлог некоја авантуристичка игра слична на Индиана Џонс, кој ja има играно. :)

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Предлог за игра со коли без многу мисии и трки, возењето да биде реално и да има голем избор на коли :)

И некоја акција, не знам која ви е најдобра од " call of duty " да ја симнам, или некоја слична на неа, ми здосадија спортскиве игри да сменам малце :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom