Големиот Брат ВИП почнува на 25 март

• Креатор на темата Креатор на темата Sheep
  • Време на започнување Време на започнување
:гик::гик:

202172349.jpg

ivana-stamenkovic-sindi-cindy-models-bezzabrane.jpg

ПС - Иначе шоуто е трула вишња !

Слушнав дека од кај нас ќе идел Влатко Илиевски :pos: озбилно...

Мене пријавениве не ми се дебили. За 50 000 евра може и јас ќе праам мајмун од себе. Ама овие што дремат пред тв и ги гледаат, е тоа е веќе ретардација од највисок степен. Па да му и' бам штркот, колку бе може да е занимливо да гледате други луѓе како јадат, спијат, серат и се сексаат?

Мене пријавениве не ми се дебили. За 50 000 евра може и јас ќе праам мајмун од себе. Ама овие што дремат пред тв и ги гледаат, е тоа е веќе ретардација од највисок степен. Па да му и' бам штркот, колку бе може да е занимливо да гледате други луѓе како јадат, спијат, серат и се сексаат?
па мене ми е ретардација оние што не гледаат и што воопшто не им е интересен велики брат.Да јадеш,сереш, и се сексаш помеѓу 4 зида не е интересно а да го правиш пред цел свет е тоа е итекако интересно тогаш да беше нормално тоа сите ќе се сексаа на улица.

па мене ми е ретардација оние што не гледаат и што воопшто не им е интересен велики брат.Да јадеш,сереш, и се сексаш помеѓу 4 зида не е интересно а да го правиш пред цел свет е тоа е итекако интересно тогаш да беше нормално тоа сите ќе се сексаа на улица.

e4T6jyK.png

Овие натпреварувачиве демек некој јаки ВИП фаци ,вчера на телевизија и сега се главни ВИП фаци на балканот

Која глупост еј човече :гомце:

Овие натпреварувачиве демек некој јаки ВИП фаци ,вчера на телевизија и сега се главни ВИП фаци на балканот

Која глупост еј човече :гомце:
Тоа е барем лесно...не гледај;)

Тоа е барем лесно...не гледај;)
До пред некоја година (кога и македонкава Вики беше таму) гледав дури и репризи ,ама некако сватив дека е заникаде шоуто па затоа и решив да не го ни гледам повеќе шоуто.
--- надополнето: 21 март 2013 во 14:21 ---

Бар нека си отворат приватна телевизија и нека ги советуваат на гледачите да не ми ја пукаат главата со „жешки“ информации за тоа кој со кого се сексал, карал..

Снеже (y) Ако ништо друго барем поубава е од Лила.

Реков нема да гледам ,ама мајка ми сакала да види кој ќе се учесниците и што како ќе биде ,пошо гледала турска серија и видела најава одбројување, па си реков баш денеска почетокот и јас да видам до кај стигнало ова

До сега некако заникаде учеснициве ,така да нема да гледам и да се замарам до со ова шоуво ;)

Интересно ќе биде само се надевам дека тој Милан ќе си оди наскоро пошто е ОДВРАТЕН :sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom