The Mentalist

• Креатор на темата Креатор на темата bucio
  • Време на започнување Време на започнување
Ау. Убедливо најдобра епизода од новава сезона. Браво! Реков јас Ред Џон има некаква врска со секташите.:pipi:

Уште си стојам дека е тој што го покажаа у аутото(епизода од минатото), и кој после се поздрави у CBI со Патрик-а, коа си се претставија меѓу себе. Ќе испадне кој и да е, у минатото бил член кај Bret Stiles.
Бар такво движење доби сеа епизодава.
Ма да мислам и дека ни режисерот самиот уште не знае кој е уствари Ред Џон:D

Да немаа директна комуникација со Патрик, ќе си мислев дека има поделена личност и дека тој е Ред Џон. :D
Туку последнава ќе е сезонава или има нешто најави за следна? Ја некако мислам дека доста се, и така требаа со трета да завршат.

Прво се сомневав дека е самиот Џејн, Ред Џон. После кога се сретнаа, ми отпадна таа теорија. Едно време мислев дека е Ван Пелт, затоа што таа во истиот момент кога се вработи во бирото се вработи и Патрик. Па и има таква црвеникава коса. Но продуцентот кажа дека Ред Џон е машко. Отпадна и тоа.
Искрен да бидам, ни пуштаат водиче со наодите за Ред Џон. Тој точно е дека има многу луѓе што работат за него и е поврзан на некој начин со бирото, но мислам дека некој од тимот е Ред Џон.

Можда ќе ме правите луд, но јас се сомневам на Чо. Плус нели спомнаа дека смајлито што го црта го карактеризира самиот Џо. А тој е таков клапнат, никад нерасположен.
А да. Постои опција и за татко му, ама таа е помалце веројатна.

Во последнава епизода немаше ништо во врска со РЏ, а сепак беше интересно.
images

РЏ епизода, со интересни ствари у неа,
Сомнителен разговор ми водеа Бертрам(Шефо') и Киркланд(РЏ што му мавам сомнеж).

Повеќе во епизодата што ќе си ја гледате.

Да ми дадете линкче за сите сезони досега, би ви бил благодарен :)

Киркланд е РЏ шо се сомневате уште? :D

Изгледав се.. сега треба да се чека од недела на недела.. поглупо нешто амин.

...
Туку последнава ќе е сезонава или има нешто најави за следна? Ја некако мислам дека доста се, и така требаа со трета да завршат.

Се согласувам. Симпатичен е Патрик Џејн со друштвото, ама „пет години стана како не` зафана ...“ ;) ... ред е да дознаеме кој е Ред Џон ... и да го запреме.

Богами си личат. Али не сум ги смешал, детално ми се проучени обете, не за друго. :D

On March 27, 2013, CBS renewed the series for a sixth season.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom