Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Ривалдо се враќа како тренер:vozbud:

пошто викате досадно ви било еве една тема... наидов на сликата на еден форум, дефинитивно провокативна, шо викате?

104pvrs.jpg

Зошто провокативна?Заради то што го нема Меси(не го забележав) помеѓу луѓето? Веројатно креаторот на сликава сакал да каже дека Меси не е човек и не припаѓа со осталата “багра“.

P.S:Го видов(до дебелиот),сепак стојам на фактот дека не требаше да го мешаат со другиве.

Измешани се работиве во сликава ептен. Не знам што бараат Анри, Ромарио и Ривалдо во друштво на Малдини кога играат на различни позиции. Некој нешто сакал да направи ама се изгубил. :)

Зошто провокативна?Заради то што го нема Меси(не го забележав) помеѓу луѓето? Веројатно креаторот на сликава сакал да каже дека Меси не е човек и не припаѓа со осталата “багра“.

P.S:Го видов(до дебелиот),сепак стојам на фактот дека не требаше да го мешаат со другиве.
Како бе го нема Меси..види подобро :D

Омилен играч : Лео

Најдобри 3 играчи : 1. Меси 2. Роналдињо 3. Иниеста

Омилен гол : Дефинитивно како на сите така и мене ми е на Дон Андрес на Стенфорд, на Белети против Арсенал, и Рони против Челси ....

Навивам од времето на Ривалдо и Клајверт .... Омилени играчи ми беа ...

Натпревар во живо за жал немам гледано, а се надевам дека наскоро ќе го доживеам и тоа :)

Барса-Милан сите хајлајтси од стадион....Прекрасно !

Серхио Рамос (Реал Мадрид): „Реал има потреба од играч каков што е Бускетс.“

Бугарска рок група со уникатено име ;)
62c7eaeeb5073ed7424f5e91625a01df.jpg

5 против Реал, 4 Бразил, 3 Арсенал, 2 Јунајтед...

Нека му е среќен 24 тиот роденден и на Алба, не смееме да го заборавиме и него. Еден од најуспешните трансфери во последниве години.
63993_10151530995360469_1305790499_n.jpg
Ај кога веќе пишав среќен роденден нека му е и на легендата Рони!
484216_10151530991200469_557800557_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom