Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Титулите се памтат брат,не мечевите...Еве ви видео кога не имате тепано,дледај си го цел ден и смеј се :icon_lol:

тебе титулата за дома да не ти јадаваат да си ја гледаш, ако не ти не ги глеј мечевите чекај ако имаевентуално титула за зимање да гледаш како ја зимаат :facepalm:
--- надополнето: 16 март 2013 во 17:12 ---
дечко ти ретардиран си или што е проблемот со тебе ? читаш ли што ти пишува таму или што ? во тие години барса има 2 поуфуналиња и едно четвртфинале јуве ни до четврт не стигнал...

а у финале како играл со милан 2003та ако не стигнал:facepalm:

тебе титулата за дома да не ти јадаваат да си ја гледаш, ако не ти не ги глеј мечевите чекај ако имаевентуално титула за зимање да гледаш како ја зимаат :facepalm:
--- надополнето: 16 март 2013 во 17:12 ---

а у финале како играл со милан 2003та ако не стигнал:facepalm:

пак докажуваш колку си ,,паметен'' никој не рече дека во 2003 игралa финале читај игралa четвртфинале а 2 пати предходно игралa полуфинале а јуве едвај у групи се справувал , пак ке ти кажам прочитај прво што ти пишав горе или прогуглај провери па после збори не се брукај

Ако не си знаел,во фудбалот најважно е титулата па после некоја рандомска победа.Ти ми идиш со некоја фина како јуве тепал на меч со Барса,како да тој меч било некое финале или слично....
Абре вие во ЛШ во исто рамниште сте со едни Бенфика,Нотингам,Порто....Ама добри сте добри,имате постигнато повеќе од Челзи,Арсенал,Дотмунд (y)

Се вадите со видеа ? Браво,браво....
ФАКТ : Видовте сезонава нешто сериозно во ЛШ,и се курчите во оваа тема,секаде ве има,де против фанови на Барса,де против фанови на Баерн,де против фанови на РМ....абе кој може да ве држи..А последните 10 години со една титула сте алооооо....:pos:
Од вакви фанови како овие на Барса ми се пресерува право... се палат на 5 години во целата историја на клубот не ми се верува :tapp: Да ми каже некој навивач од РМ, Ман. Јун. Баерн ИТН. ќе ги разберам ама навивач на Барса ми зборува за историја на која се темели последните 5 години а дотогаш не успевале групите да ги поминат дали да плачам или да се смеам:tapp: И за која навиваат само мали деца од 2006та наваму и сега демек имаат најмногу навивачи во светот :pos: Како што беше за Интер кога одите Горан Пандев и сите почнаа да гледаат фудбал у Македонија и да навиваат за Интер:pos:
--- надополнето: 16 март 2013 во 17:22 ---
пак докажуваш колку си ,,паметен'' никој не рече дека во 2003 игралa финале читај игралa четвртфинале а 2 пати предходно игралa полуфинале а јуве едвај у групи се справувал , пак ке ти кажам прочитај прво што ти пишав горе или прогуглај провери па после збори не се брукај
Ајде да отвориме поширока историја ако сакате на пример од 90та до 2000 кога веќе тргнавте да докажувате ајде :D

Од вакви фанови како овие на Барса ми се пресерува право... се палат на 5 години во целата историја на клубот не ми се верува :tapp: Да ми каже некој навивач од РМ, Ман. Јун. Баерн ИТН. ќе ги разберам ама навивач на Барса ми зборува за историја на која се темели последните 5 години а дотогаш не успевале групите да ги поминат дали да плачам или да се смеам:tapp: И за која навиваат само мали деца од 2006та наваму и сега демек имаат најмногу навивачи во светот :pos: Како што беше за Интер кога одите Горан Пандев и сите почнаа да гледаат фудбал у Македонија и да навиваат за Интер:pos:

Ајде да отвориме поширока историја ако сакате на пример од 90та до 2000 кога веќе тргнавте да докажувате ајде :D
Нема проблем , пиши на google champions league 1992

Нема проблем , пиши на google champions league 1992
Знаеме дека имаат освоено 92ра де ти не си ни бил роден тогаш :pos: Одма од 92 почна хаха!...Стави ми за сите 10 години кој бил поуспешен :D

A што ќе биде ако пишеме Champions League 1999?
Знаеме дека имаат освоено 92ра де ти не си ни бил роден тогаш :pos: Одма од 92 почна хаха!...Стави ми за сите 10 години кој бил поуспешен :D
Алоо 26 години имам , не се сите на форумов копиљаци од 15 години , па да ми викаш дека не сум бил роден . Инаку имам голем респект спрема Јувентус во италијанско сум за вас , и не сери дека Барса е тим без историја и дека Ман Јунајтед и Баерн со поголеми тимови , зашто испаѓаш смешен . А тоа што Барса последниве 10 години доминира не значи дека пред тоа била мал тим .

Поле брат,не си ја удирај шупелката у ѕид,ќе ти боли.Али вие почнавте први со муабетите кај сме биле пред 5 години и ние еве ви кажавме кај бевме и вие се однесувате ко деца со некои видеа од јутуб.
А тоа дека се палиме за историја од 5 години,може хејтерите да кажат таков муабет.Историјата е од кога почнал фудбалот па се до денес.Треба да ги бришиме титулите последните 5 години ? И да не ги земиме еве воие последни 5 години според тебе,пак не сте подобри од нас...Плус,што има повеќе Ман У или Баерн повеќе од Барса во ЛШ ? Ништо,ама затоа тие тима имаат многу повеќе од твојот тим.....
Со вакви финти може да поминиш кај навивач на Арсенал или Челзи....
Ајде,трч сега,уште малце вака :tapp:,оќигледно не ти иде памет....:icon_lol:

Алоо 26 години имам , не се сите на форумов копиљи од 15 години , па да ми викаш дека не сум роден ,
Кој те праша кога си роден бе?:pos: Види пак што беше прашањето.

И еден факт кој го одбегнувате,во ЛШ јуве е во исто рамниште со Нотингам,Бенфика,Порто....Еве какв историја има Јуве во ЛШ....
Местачи ни едни:D

Колку сте мизерни вие навивачите на јуве, Господ им е крив на јуве што не освоиле титула 17 години од 96.. па сеа ќе ми зборите историја.. утре за 10-15 години и овие години кај што гази барса ке бидат историја па на тоа ќе треба да се палиме ние ? ако игра барса на тоа ниво како што е сега супер ако не никому ништо нема да плачам и да се вадам на историја .

Timmy_SR
Е шо сеа да ги заборавиме ли тие титули од 2006 наваму?
ај тие не се битни и ќе праиме муабет за до 2006 :D
И не спомнувај историја на Јувентус и на Барселона тебе ти се смеат, ти си мало дете.. погледни прво кој колку титули има и после јади гомна по форуми.. И баш ме интересира ти од колку години навиваш за Јуве пошо викаш дека Барса имала навијачи од 2006 год па наваму..
ја 11 години навивам за барса од 2002 коа имав 8-9 години.
а ти стварно незнам шо се палиш сакаш ли да докажеш дека Јуве се подобри од Барса или што?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom