Евтини авионски карти

• Креатор на темата Креатор на темата Kangaroo
  • Време на започнување Време на започнување
Со денови слушам на Антена 5 и сеа успеав да фатам, Атлантис туристичката агенција направиле страница за букирање авиобилети од сите редовни и нискобуџетни компании. Нудат букирање на летови, хотелско сместување и слично. Приметив дека имаат промоција на летови од Алиталиа кон Америка и некоја нова линија Скопје Франкфурт што ќе иде од 1 Јули.

Па еве разгледајте

http://atlantisonline.mk/

Eftini avionski bileti Zurich-Skopje-Zurich, Zurich-Ohrid-Zurich, Pristina-Geneva-Pristina, Skopje-Dusseldorf-Skopje na web stranata na Leona Air: www.leonaair.com, www.vdsportal.ch, ili za podetalni informacii na telefon: 02 31 51 533 (+389 231 51 533).
--- надополнето: 13 март 2013 во 10:16 ---
Eftini avionski bileti Zurich-Skopje-Zurich, Zurich-Ohrid-Zurich, Pristina-Geneva-Pristina, Skopje-Dusseldorf-Skopje na web stranata na Leona Air: www.leonaair.com, www.vdsportal.ch, ili za podetalni informacii na telefon: 02 31 51 533 (+389 231 51 533).

--- надополнето: 13 март 2013 во 10:16 ---

Уште да разберев што бара постов во тема „Евтини авионски карти„ :D

Со денови слушам на Антена 5 и сеа успеав да фатам, Атлантис туристичката агенција направиле страница за букирање авиобилети од сите редовни и нискобуџетни компании. Нудат букирање на летови, хотелско сместување и слично. Приметив дека имаат промоција на летови од Алиталиа кон Америка и некоја нова линија Скопје Франкфурт што ќе иде од 1 Јули.

Па еве разгледајте

http://atlantisonline.mk/

Промоцијата завршува на 20.03.. Да не имаш информација за евтини летови после тој период за Америка? Или некој друг?

Промоцијата завршува на 20.03.. Да не имаш информација за евтини летови после тој период за Америка? Или некој друг?

http://atlantis.mk/#panel1-3 На третиот банер реклама имаш некоја промоција за летови кон Америка 620 евра со сите такси. Тоа трае до 01.04 исто така мислам и дека Арбо травел имаше некоја таква промоција ама да не те лажам ќе проверам ќе ти кажам. Разгледај ова од Атлантис ...

има нешто повеќе информаци за ова што се збореше демек визер дека ќе лета за будимпешта од скопје? или само шпекулации се?

има нешто повеќе информаци за ова што се збореше демек визер дека ќе лета за будимпешта од скопје? или само шпекулации се?

По се изгледа само шпекулации.

Тоа беше само обичен кафе муабет кој го направил некој од ресорните министери во Будимпешта. Сега за сега ништо од тоа. Следна рунда на нови линии евентуално од Визер би имало за најава на зимската сезона али тоа е дискутабилно... Може да има некое изненадување али и тоа е малку веројатно

Има Скопје - Осло летови? За мај месец пример.

Има Скопје - Осло летови? За мај месец пример.

Од Скопје нема дирекни летови за Скопје-Осло. Имаш преку Turkish Arlines, Austrian Airlines на релација Скопје-Истанбул-Осло и Скопје-Виена-Осло соодветно од која компанија ќе избереш.

Да ми препорачате ефтина повратна карта до Минхен? За месец и пол треба да одам.

Да ми препорачате ефтина повратна карта до Минхен? За месец и пол треба да одам.

50евра ти е 1 правец со Wizzair а повратна 100 евра. За цени www.wizzair.com јас гледав за период Мај почеток тоа ти е месец ипол од сега.

50евра ти е 1 правец со Wizzair а повратна 100 евра. За цени www.wizzair.com јас гледав за период Мај почеток тоа ти е месец ипол од сега.

На датумите кога ми одговара ми искача 170 евра, многу ми е.

Вчера летав за 40 евра. Поевтино од тоа не начекуваш.

Со која компанија?

На датумите кога ми одговара ми искача 170 евра, многу ми е.

Со која компанија?

За Визер зборува. Пробај ден два горе доле да споредиш цени за кои дати ти излегло 170 евра? Нема друга авиокомпанија од Скопје која лета за Минхен. Визер е единствена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom