da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа ондак слободен си

Да беше вашата Калчо лига толку јака немаше да ви земат едно место од ЛШ, ама очигледно и ФИФА и УЕФА несакаат да ги гледаат Фиорентина и Наполи у ЛШ.
И не се курчите демек Јуве е многу јак за 1 година коа ќе си оди Пирло ќе плачете ко мали деца.
Уф колку сакам Реал или Барса да се падне со Јуве у полуфинале да ги рашљакаат и да си се спуштат на земја и да им текне дека после 5-6 години пак играат у ЛШ... оваа е нешто слично како да се курчат навивачите на Ливерпул ако влезат другата година.![]()

pa gleam ti ja spomna Fiorentina...Фиорентина?
--- надополнето: 16 март 2013 во 14:15 ---
И ја така мислам, и незнам шо бара он у оваа тема![]()
stvarno???Епа ондак слободен си![]()
Колку години имаш?Да беше вашата Калчо лига толку јака немаше да ви земат едно место од ЛШ, ама очигледно и ФИФА и УЕФА несакаат да ги гледаат Фиорентина и Наполи у ЛШ.
И не се курчите демек Јуве е многу јак за 1 година коа ќе си оди Пирло ќе плачете ко мали деца.
Уф колку сакам Реал или Барса да се падне со Јуве у полуфинале да ги рашљакаат и да си се спуштат на земја и да им текне дека после 5-6 години пак играат у ЛШ... оваа е нешто слично како да се курчат навивачите на Ливерпул ако влезат другата година.![]()

у мај 13.... ти колку си поголем од мене?![]()
--- надополнето: 16 март 2013 во 14:56 ---
Колку години имаш?![]()
Значи да сублимираме без потточки: Јувентус е најслабата екипа која до сезонава некогаш се појавила во ЛШ и никој не знае што бара во друштво на другиве 7 европски великани .Znaci da sublimirame:
1. Serija A>Primera
2. Lorente>Mesi+Ronaldo
3. Juventus e prv favorit za osvojuvanje na LS
Ооо нашол Уефалонец да брмба за зависност од еден играч,а вие бе пилиња шо ќе праите без Чави и Иниеста??И немој да те потсетам каде беше Барса до пред 5-6 години,а каде Јуве,иди скриј се.Да беше вашата Калчо лига толку јака немаше да ви земат едно место од ЛШ, ама очигледно и ФИФА и УЕФА несакаат да ги гледаат Фиорентина и Наполи у ЛШ.
Чави и Иниеста не се еденОоо нашол Уефалонец да брмба за зависност од еден играч,а вие бе пилиња шо ќе праите без Чави и Иниеста??И немој да те потсетам каде беше Барса до пред 5-6 години,а каде Јуве,иди скриј се.
и башка ние го имаме Меси у тим, вие кој имате? Матри? или пак Кваљарела?
Епа више коа ги омаловажуваш Јувентус и Ливерпул,тимови што хараа по Европа дур вие бевте 13 место у лига,па не почна од вчера да се игра фудбал.Иначе се слагам дека Меси е најдобар играч на сите времиња,ама кога не играат Чави и Ињеста не му иде баш многу многу.Чави и Иниеста не се едени башка ние го имаме Меси у тим, вие кој имате? Матри? или пак Кваљарела?
И не ми збори за историја, праиме муабет за сезонава, ни за лани ни за полани ни за пред 20 години.
Kако прво и прво Барса никад не е била 13то место и секад до сеа е била до 4то место кое водат во ЛШ и никад нема испаднато од лига за разлика од Јувентус.Епа више коа ги омаловажуваш Јувентус и Ливерпул,тимови што хараа по Европа дур вие бевте 13 место у лига,па не почна од вчера да се игра фудбал.Иначе се слагам дека Меси е најдобар играч на сите времиња,ама кога не играат Чави и Ињеста не му иде баш многу многу.
A kade bese Juventus pred 5 godini ?Ооо нашол Уефалонец да брмба за зависност од еден играч,а вие бе пилиња шо ќе праите без Чави и Иниеста??И немој да те потсетам каде беше Барса до пред 5-6 години,а каде Јуве,иди скриј се.
Се гледа по постовите дека си напалено детенце кое навива за Барселона од 2008 навака...у мај 13.... ти колку си поголем од мене?
Немој да ме јебеш со прашањево...A kade bese Juventus pred 5 godini ?

Кога ќе испаднат во втора лига регуларно може да правиме муабет. 13 место можеби не ама се бореа за 5-6 место и влез во Уефа КупотKако прво и прво Барса никад не е била 13то место и секад до сеа е била до 4то место кое водат во ЛШ и никад нема испаднато од лига за разлика од Јувентус.
И не прави муабет за УЕФАлона пошо се гледај кој земал утакмици и првенства и титули со местење.

Добро не ми е јасно како може да влезеш во дискусија со напалено дете од 10ина годиниОоо нашол Уефалонец да брмба за зависност од еден играч,а вие бе пилиња шо ќе праите без Чави и Иниеста??И немој да те потсетам каде беше Барса до пред 5-6 години,а каде Јуве,иди скриј се.