Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што се карате за такви работи мене не ми е јасно :). Сите велат навивачите на Јуве се форсираат, а никаде никој не го гледа тоа :D. За две недели за Јуве е најголемиот натпревар после којзнае колку време, а вие овде се карате со на Реал навивачите за (уствари и не знам за што :pos:).

Да беше вашата Калчо лига толку јака немаше да ви земат едно место од ЛШ, ама очигледно и ФИФА и УЕФА несакаат да ги гледаат Фиорентина и Наполи у ЛШ. :свиркам:
И не се курчите демек Јуве е многу јак за 1 година коа ќе си оди Пирло ќе плачете ко мали деца.
Уф колку сакам Реал или Барса да се падне со Јуве у полуфинале да ги рашљакаат и да си се спуштат на земја и да им текне дека после 5-6 години пак играат у ЛШ... оваа е нешто слично како да се курчат навивачите на Ливерпул ако влезат другата година. :D

Да беше вашата Калчо лига толку јака немаше да ви земат едно место од ЛШ, ама очигледно и ФИФА и УЕФА несакаат да ги гледаат Фиорентина и Наполи у ЛШ. :свиркам:
И не се курчите демек Јуве е многу јак за 1 година коа ќе си оди Пирло ќе плачете ко мали деца.
Уф колку сакам Реал или Барса да се падне со Јуве у полуфинале да ги рашљакаат и да си се спуштат на земја и да им текне дека после 5-6 години пак играат у ЛШ... оваа е нешто слично како да се курчат навивачите на Ливерпул ако влезат другата година. :D
Ај провери колку години не играл Јуве во ЛШ па врати се пак.
...или ти спомнал некој дека не играле 5-6 години и ти му поверува.

Ај провери колку години не играл Јуве во ЛШ па врати се пак.
...или ти спомнал некој дека не играле 5-6 години и ти му поверува.
Добро така е зборот, од 2007 наваму само 2 пати имаат играно... 2010 мислам дека завршија 3 место тоагаш кога беа со Баерн у група и претходно 2009 одпаднаа од Челзи..
--- надополнето: 16 март 2013 во 13:59 ---
А кога тоа ги поминале Баерн? Кочи малце
Ти викам, сакам да поминат и да се паднат со Барса или Реал (нормално и они ако поминат)...

kolku e jako Kalcoto....pred 2 god Fiorentina edvaj izbori 4-to mesto za LS a posle mame im eba na Liverpul,Lion,Baern...ali jbg resi uefa da gi protne bavarcite so gol od 2,5 m ofsajd :drk:
p.s Barsa tvoja pak uvek sme ja tepale u evro kupovite ;)

kolku e jako Kalcoto....pred 2 god Fiorentina edvaj izbori 4-to mesto za LS a posle mame im eba na Liverpul,Lion,Baern...ali jbg resi uefa da gi protne bavarcite so gol od 2,5 m ofsajd :drk:
p.s Barsa tvoja pak uvek sme ja tepale u evro kupovite ;)
:pos:
А ти за кој си, извини вака? :D

Добро така е зборот, од 2007 наваму само 2 пати имаат играно... 2010 мислам дека завршија 3 место тоагаш кога беа со Баерн у група и претходно 2009 одпаднаа од Челзи..
--- надополнето: 16 март 2013 во 13:59 ---
Па 2007 не можеа да играат затоа што тогаш се вратија од Серија Б. Сезоната 2007/2008 се изборија за ЛШ и таму настапуваа 2008/2009 и 2009/2010 потоа играа ЛЕ во сезоната 2010/2011 (6 те нерешени во група), во сезоната 2011/2012 не играа нигде и еве сега пак во ЛШ.

Правите споредба меѓи екипите од Шпанија и Италија :facepalm: Алоо италијанската лига е бедна ;)

Инаку, Јуве осеќам ќе го тресне од земја Баерн. Швабите ќе незнаат кај да се почешаат :icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom