Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај не зезајте, многууу подобар избор од претходната.

Делот и изведбата на Лозановски мене лично ми се допаѓаат но делот на Есма според мене е катастрофа... Некако како две различни песни ми делуваат... Но сепак е класа над Империја

Ја нема песната

meh7-vflGevej7.png

"Новата евровизиска песн..." This video is no longer available due to a copyright claim by OnAir Music.

Дај не зезајте, многууу подобар избор од претходната.
Исто, ако ништо друго ритамот е подобар.
Со оглед на тоа што деновиве ги слушав другите, освен црногорската песна, и останатите се ужасни.
За толку кратко време, толку и можеше...

Што би рекла Есма у песнава лелелелеле... делот со Влатко ми е ок,тој е одличен пејач со убава боја на глас и што год да отпее нема да звучи многу лошо,но сепак се гледа дека се работело у 5 до 12 колку да се сработи нешто,некако како да постојат две посебни песни,па као ја пушташ првава ја склучуваш па онда другава и така по ред.Што би се рекло промашена инвестиција,за жал ни прва ни последна кај нас.
Мислам дека гласот на Есма требало да иде само у позадина ,она нејзино завивање

Вратете ја Империја, само се шалевме :P .. :pos: Сега го прочитав на фб.
Абе што ја запнале оваа Есма ебате беља начукала сто години и ке иде на Евровизија...Нека му дадат некоја балада на Влатче да отпее веке кога запнале со него, колку да не се брукаме.

Дефинитивно треба да се врати Империја :)

Дефинитивно треба да се врати Империја :)

Ај да кажеш дека е лоша песнава, ама да кажеш дека Империја е боље, стварно треба да си опериран од слух...

Не сфаќам што очекувате сериозно, за 3 дена да направат светски хит? :pos:

Не сфаќам што очекувате сериозно, за 3 дена да направат светски хит? :pos:
Па барем да не се брукаат и со втора песна или воопшто да се откажат од одење на Евровизија. Јасно е дека за неколку дена не може да се направи нешто повеќе и затоа не ни требаше за почнуваат. Прати ја првата или не праќај уопште.

Иначе, не дека нема позитивни делови у песнава, пример: поголемиот дел од пеењето на Лозано, но целосната песна овака (мада се мислам дали е една или две песни) ми остави многу лош впечаток.

Па барем да не се брукаат и со втора песна или воопшто да се откажат од одење на Евровизија. Јасно е дека за неколку дена не може да се направи нешто повеќе и затоа не ни требаше за почнуваат. Прати ја првата или не праќај уопште.

Иначе, не дека нема позитивни делови у песнава, пример: поголемиот дел од пеењето на Лозано, но целосната песна овака (мада се мислам дали е една или две песни) ми остави многу лош впечаток.

Леле ќе се обрукаме леле што ќе правиме сеа. -.-
Луѓе Евровизија е. Ја гледаат педери, мали девојчиња и Балканци. Сериозни сте за ова брукањево? Демек некој го заболе...

Леле ќе се обрукаме леле што ќе правиме сеа. -.-
Луѓе Евровизија е. Ја гледаат педери, мали девојчиња и Балканци. Сериозни сте за ова брукањево? Демек некој го заболе...
Верка Сердучка кога можеше да оди, ние на коњ сме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom