Македонски претставници за Евросонг 2013 (Лозано и Есма Реџепова)

• Креатор на темата Креатор на темата -Nirvana-
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Само мене ми се чине дека повеќе има цигански , отколку македонски текст ?

Јас зборам за песна и настап.
Глупост жива.
Затоа викам има многу полоши од нашиве...

Tе сфатив, токму и мене ми беше тоа муабетот - дека Евровизија одамна престана да биде натпревар за најдобра песна. Верка зема 2ро место, а песната беше како да е напишана од деца со посебни потреби.
Новата песна, како што кажав, е далеку од лоша. Се очекуваа критики, поради Империја, да беше оваа прва, немаше толкава негативна фама да се крене.

И албански фали еден дел, одма да се викне Адријан Гаџа за третата верзија!

Tе сфатив, токму и мене ми беше тоа муабетот - дека Евровизија одамна престана да биде натпревар за најдобра песна. Верка зема 2ро место, а песната беше како да е напишана од деца со посебни потреби.
Новата песна, како што кажав, е далеку од лоша. Се очекуваа критики, поради Империја, да беше оваа прва, немаше толкава негативна фама да се крене.
Верка Сердучка беше закон песна. Песната беше баш тоа што се бара за ваков фестивал, ние што си правиме бајрам дека треба да биде ваква онаква тоа е друга работа.

Добро каде може да се слушне ова “чудо“ од песна

Ај да кажеш дека е лоша песнава, ама да кажеш дека Империја е боље, стварно треба да си опериран од слух...
Имаш право, од кога ја слушнав новава песна се оперирав од слух............ Империја е вистинскиот избор за Евровизија :)

Со оглед дека е склопена за два дена ок е, мада и тоа и ова е крш, али ајде нека се прошета куманитарисов, Калиопи за неа е Тројцата Тенори.

Генијално од МТВ. Сега народот место да дискутира зошто се бираат изведувачи на нетранспарентен начин и на сето тоа редовно за Евровизија се нема никаква креативност, сега ќе се расправаме која песна е поочајна. :)

Инаку вторава како да е составена од две некомпатибилни песни на Лоза и Есма...

Инаку вторава како да е составена од две некомпатибилни песни на Лоза и Есма...

Раштимано дуо соло ако веќе постои такво нешто.
--- надополнето: 15 март 2013 во 21:32 ---
А да си седеме дома оваа година
Подобро од тоа одколку да се трошат пари за глупостите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom