- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 975
- Поени од реакции
- 1.890
Верка Сердучка кога можеше да оди, ние на коњ сме.
Верка зема второ место. Which means...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Верка Сердучка кога можеше да оди, ние на коњ сме.
Јас зборам за песна и настап.Верка зема второ место. Which means...
Јас зборам за песна и настап.
Глупост жива.
Затоа викам има многу полоши од нашиве...
АделинаИ албански фали еден дел, одма да се викне Адријан Гаџа за третата верзија!

Верка Сердучка беше закон песна. Песната беше баш тоа што се бара за ваков фестивал, ние што си правиме бајрам дека треба да биде ваква онаква тоа е друга работа.Tе сфатив, токму и мене ми беше тоа муабетот - дека Евровизија одамна престана да биде натпревар за најдобра песна. Верка зема 2ро место, а песната беше како да е напишана од деца со посебни потреби.
Новата песна, како што кажав, е далеку од лоша. Се очекуваа критики, поради Империја, да беше оваа прва, немаше толкава негативна фама да се крене.
За сега овде ова го најдов само не е баш добар звукот.Добро каде може да се слушне ова “чудо“ од песна
Имаш право, од кога ја слушнав новава песна се оперирав од слух............ Империја е вистинскиот избор за ЕвровизијаАј да кажеш дека е лоша песнава, ама да кажеш дека Империја е боље, стварно треба да си опериран од слух...

Инаку вторава како да е составена од две некомпатибилни песни на Лоза и Есма...
Подобро од тоа одколку да се трошат пари за глупостите.А да си седеме дома оваа година