Samsung Galaxy S IV

zocc

911
Член од
9 мај 2011
Мислења
2.912
Поени од реакции
1.678
Порано у мода беше што помал телефон да имаш в џеб , дури и да не ти се познава дека имаш телефон. Денес , како цигла во џебов да носам. Утре можеби и ранец ќе треба на грб да носам и телефонот во него. Ебати технологијата ебати :D Али сега запази го моментот , кога концептот ќе стигне до кинезите. Ајмо 150 евра галакси с4 :D A тоа ќе биде за 2 месеца, откога ќе биде пуштен во продажба оригиналот. На ново ќе биде 40 000 и више :D
Затоа што денеска ги викаат Смартфон, на времето се викаше само мобилен телефон. :)
Внатре телефонот е бомба, но не ми се допаѓа дизајнот, а уопшто и така не ми се допаѓа дизајнот на Самсунг. С4 би требало да го направат барем помал , а тие го направиле како note 2...
Е па тогаш купи си SII или SIII, size does matter. :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

Рабовите се прави,не се толки заоблени како кај тројката.Екранот е 5 инчи а претходниот 4.8.Не е некоја голема разлика за "зборување".:icon_mrgr:
Секој модел ќе биде се подобар и подобар,не можат сите новитети или иновации да ги употребат во еден модел.Камерата е топ сега,а интересна работа тоа со анимациите.:love:
(y)(y)(y)

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
само до мене ли е или телефонов ужасно личи на алкател шит? Ужасно е ружен.
Свака част за перформанси и хардвер ама изгледов, катастрофа!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Море незнам како ќе се држи овај , со 2 раце ќе треба да го држиш док збориш на него.
Де ти го направи дека е 20 см а што да кажеме за LG Оptimus G Pro :D
Ист е со S3 136 мм само што местото каде се наоѓаат копчињта е смалено и е искористено за екран.
Помал е од новите HTC One 137 мм и Xperia Z 139 мм, а 2-3 мм е само поголем од Nexus 4 и One X
Oваа држи 136 мм и тоа со лева а ти нема да можеш :D
482703_515023551876838_215532868_n.jpg

580610_499144420122371_385908603_n.jpg

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Де ти го направи дека е 20 см а што да кажеме за LG Оptimus G Pro :D
Ист е со S3 136 мм само што местото каде се наоѓаат копчињта е смалено и е искористено за екран.
Помал е од новите HTC One 137 мм и Xperia Z 139 мм, а 2-3 мм е само поголем од Nexus 4 и One X
Oваа држи 136 мм и тоа со лева а ти нема да можеш :D
Прегледај го приврзокот 60217

Прегледај го приврзокот 60220
Како што кажа еден член над мојот пост, уште малце ќе почнам лаптопот на уво да го ставам :D Напредна технологија, признавам :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
само до мене ли е или телефонов ужасно личи на алкател шит? Ужасно е ружен.
Свака част за перформанси и хардвер ама изгледов, катастрофа!
uste eden zbor za alcatel i kje te zadavam preku monitor :mad:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Незнам што очекувавте,меѓутоа според мене овај Самсунг ќе биде и повеќе продаван од претходниот..Имаше доста иновации,Dual Camera,S Translator,Smart Stop,Air Scroll или така нешто,и не ми текнува други..Се на врвот,најиновативни се,најдобри,само може да коментираат хејтери дека ова не извадиле она не извадиле,јебига Самсунг е ова..
Абе иновации еден куп... Иновациишто никогаш нема да му користат на човек во реалниот живот :)

Незнам, според мене иновациите се во сериозен застој. Следниот телефон ке мора да ома вграден аналоген TV приемник за да го купам (а да не е кинески пошто они од поодамна вградуваат TV)

Или тоа или друго нешто што ке му биде корисно на човек

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
Внатре телефонот е бомба, но не ми се допаѓа дизајнот, а уопшто и така не ми се допаѓа дизајнот на Самсунг. С4 би требало да го направат барем помал , а тие го направиле како note 2...
Не го направиле како note 2, туку телефонот и покрај поголемиот екран всушност е ПОМАЛ од неговиот претходник. Има иста должина и помали ширина и дебелина.

A

Avenger99

Гостин
Абе иновации еден куп... Иновациишто никогаш нема да му користат на човек во реалниот живот :)

Незнам, според мене иновациите се во сериозен застој. Следниот телефон ке мора да ома вграден аналоген TV приемник за да го купам (а да не е кинески пошто они од поодамна вградуваат TV)

Или тоа или друго нешто што ке му биде корисно на човек

Sent from my ALCATEL_one_touch_995 using Tapatalk 2
A што требаше да има според тебе?Ласерска тастатура?Холографичен дисплеј?Не те разбирам,биди реален..Самсунг нуди најмногу од сите,и затоа е и најпродаван и најценет,а ти можеш да си хејташ колку сакаш :)

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
A што требаше да има според тебе?Ласерска тастатура?Холографичен дисплеј?Не те разбирам,биди реален..Самсунг нуди најмногу од сите,и затоа е и најпродаван и најценет,а ти можеш да си хејташ колку сакаш :)
еј, чисто да прашам. Кој е повеќе има продаденост од Ејпл и Samsung? Не зборувам против Samsung , туку прашувам

Член од
5 октомври 2011
Мислења
155
Поени од реакции
64
Секоја чест за иновациите и хардверскиот дел . Но сметам дизајнот е ужасен и пластичен . 5 инчи тој не е воозможно да го носиш во џеб . И крајот на краиштата со aye револуцујата не знам колку ќе ни се најде на човештвото . поздрав apple fun .

Член од
3 април 2010
Мислења
260
Поени од реакции
41
Ве Германија веќе го има во pre-order, на договор кошта 130 евра, и 60 евра месечно тарифата во која има вклучено бесплатно спрема еден оператор, бесплатни СМС спрема сите оператори, 120 бесплатни минути во другите мрежи, и 3Г интернет 500 мб. Супер телефон али ипак останувам на С3.

Why?

Самострел да зеам, да истепам тоа племе
Член од
3 мај 2009
Мислења
2.726
Поени од реакции
2.940
5 инчи тој не е воозможно да го носиш во џеб .
поздрав apple fun .
Колкави ти се џебовите на тебе, 3 сантима?

:facepalm::facepalm::facepalm:
Galaxy S4 всушност е ПОМАЛ од неговиот претходник S3.
И покрај поголемиот 5 инчен екран S4 ја има истата должина како и S3 (13.6 сантима) и плус е потесен и потенок.

Kajgana Shop

На врв Bottom