Предизборна кампања 2014

• Креатор на темата Креатор на темата ^^GoRiLLaZ^^
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј, немој да вреѓаш, ептен е образован, замисли :D
arrow.gif
Биографија (CV)

ГРАДОНАЧАЛНИК
АЛЕКСАНДАР ПЕТРЕСКИ
Дата и место на раѓање: 01.11.1964 г. - Струга
Образование:
- Основно и средно образование завршува во Охрид.
- Факултетско образование завршува на битолскиот Универзитет "Св.Климент Охридски"-Електротехнички факултет, каде се здобива со звање дипл.сообраќаен инженер.

Дипломиран сообраќаен инженер.Тема на дипломската му била фаличен кружен тек :pos:
A бе стружанец да ти бил Ацо :pos:.
Пази го гревов што збори да го жалиш еј. Па внесен во муабетот мислиш експерт ццц. ГРЕВ !!!

Дури не ми ни смешно да ви кажам од што ми е срам и да ги гледам и да ги слушам. Уште посрам ми е што некој ги сфаќа озбилно и им ракоплеска на зелениве. Ова ако се локални јас глава сечам. Еден некни ветуваше дека со моторче ќе идел на работа, шта речи коју поруку послати....

xh2x3Zd.png

ВМАРО
ВМАРО
ВМАРО
:eek:

Деведесеттите СДСМ биле у едно село, таму малјку чудни луѓе живеат, и кога ги виделе колите со партиски знамиње почнале да викаат:
-ВАМАРО, ВАМАРО!
Им излегол еден од колите и им се развикал: Ние не сме ВМРО, ние сме ЕСДЕ ЕС.
А овие одма смениле лента: ЕСДАЕС, ЕСДАЕС! :pos:

Цитат од линкот:
„Инаку, ги сакам спортските коли бидејќи јас сум спортист. Сакам да е темпераментна, јака, брза, да можам да стигнувам секаде“

Многу секси :ROFLMAO: Мене повеќе ми личи на овој :)

Komentar na fejsbuk

Идам до продавница да купам чипс,доагам дома го пустам телевизорот гледам Груевски го гасам,пустам радио слусам Груевски го гасам,го отварам веснико гледам Груевски го фрлам весникот ! сега ми е страв да го отворам чипсот !!!

:pos:

Не знам дали е тука местото на темава или па во гурманско катче :)))

http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=74691

Избори 2013: Бесплатен Мекдоналдс за пензионерите
Во мноштвото понуди и ветувања во пресрет на секои па и на овие избори, Кирилица дознава дека владејачката партија денес ќе соопшти ново и необично изненадување за највозрасните гласачи, а тоа е бесплатен оброк во синџирот ресторани за брза храна Мекдоналдс за секој пензионер

Откако добија бесплатна бања, бесплатен автобуски превоз, бесплатни лекови, покачување на пензиите, дознаваме дека се подготвува најнова бенефиција за највозрасните граѓани на Македонија. Овој пат предизборното изненадување е бесплатен оброк за секој пензионер во државата.
Од власта објаснуваат дека оваа програма има за цел да ја надмине носталгијата по минатото.
- Во минатото граѓаните ги посетуваа Ванила и Метропол и свесни сме дека пензионерите се најмногу погодени што овие ресторани повеќе не постојат. Во меѓувреме се отворија нови угостителски објекти и слободно можеме да кажеме дека новите и помладите генерации си најдоа нови места за излегување, но не и пензионерите, го пренесува нашиот извор размислувањето на првите луѓе од министерството задолжено за реализација на овој проект.
Заговорникот на идејата не крие кој е виновен за состојбата со места за излегување за пензионерите.
- Бранко и неговата приватизација им ги уништија и Метропол и Ванила и сите места кои ги посетуваа, сите продавници... Ние ќе се обидеме да ја поправиме оваа состојба и затоа во нашата програма со илјадници проекти предвидовме и една ваква мерка за подобрување на стандардот и општествениот живот на пензионерите, дополнува нашиот извор.
На нашето прашање, дали оваа мерка ќе важи за сите пензионери во државата со оглед на тоа што синџирот ресторани Мекдоналдс е присутен во само четири општини во државата, од власта најавија надминување и на овој проблем и најавија дека во следната изборна програма ќе предвидат проект за отворање Мекдоналдс во секоја општина на територијата на Македонија.

:pos:
Како ги пердашат пензионериве, прво им пропагираат здрав живот со бањи и лекарски прегледи, сега буквално им ставаат холестерол во вена.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom