Arena Sport - спортски пакет тв канали

• Креатор на темата Креатор на темата nikola3103
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2010
Мислења
14
Поени од реакции
1
Zdravo, setav niz temite mn i nemozev da najdam prikladna tema za moevo prasanje , pa ne sakav da pocnuvam nova i se resiv tuka da go postiram :) . Da mi preporacate nekoj stream za kanalite "arena sport" 1-4 , ama vo HD sto ke strimuva (internetot mi e brz nema da ima problem okolu strimot). Fala unapred :D

Da mi preporacate nekoj stream za kanalite "arena sport" 1-4 , ama vo HD sto ke strimuva (internetot mi e brz nema da ima problem okolu strimot). Fala unapred :D

Забрането овошје, нема стримови од арените во HD. Биди среќен ако воопшто и ги најдеш преку стрим.

Zdravo, setav niz temite mn i nemozev da najdam prikladna tema za moevo prasanje , pa ne sakav da pocnuvam nova i se resiv tuka da go postiram :) . Da mi preporacate nekoj stream za kanalite "arena sport" 1-4 , ama vo HD sto ke strimuva (internetot mi e brz nema da ima problem okolu strimot). Fala unapred :D
iznajmi ja na maxtv ako imas 100 den od utakmica ili za mesecno ne znam kako bese

Да не отворам нова тема,а неможев да најдам слична-овде ќе прашам. Во врска со Аренаспорт е.
Дали има опција да се доплати па да ти ги пуштат каналите арена спорт 1-4 ? (Кабелнет Прилеп)

Сателитска со шеринг, ги има Арените, ама не на ХД. Или Скај Италија со/без коментар.

Не се скупи каналите на макс тв btw.

Ако имаше такви стримови, никој немаше да плаќа ..

moze da se najde arena vo hd treba da gi znaes pravite luge....:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom