Serie A 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион 2012/2013?

• Вкупно гласачи
    432
Статус
Затворена за нови мислења.
A што никој не смее тоа да го спомне :facepalm:

A zasto da se spomenuva be fashist?

Ako imaat nesto protiv Uefa i Platini , toa ne znaci deka treba da pisuvaat kako bilo Heysel , sto se slucilo , kako reagiral Platini , jas go znam italjanskiot jazik mnogu dobro , i znam sto znaci cela taa poraka .

А каде да го удрат на друго место Платини, освен по најцрната дамка во неговата кариера? Кој нормален прославува гол кога имаш загинати навивачи? А денес ми продава лажен морал и го казнува Лацио со две утакмици без публика заради изваден транспарент "Free Palestine" и заради поздрав кој во Рим се практикува повеќе од 2000 години.

A zasto da se spomenuva be fashist?

Ako imaat nesto protiv Uefa i Platini , toa ne znaci deka treba da pisuvaat kako bilo Heysel , sto se slucilo , kako reagiral Platini , jas go znam italjanskiot jazik mnogu dobro , i znam sto znaci cela taa poraka .
Дечко ај олади малку. Ако знаеш да дискутираш нормално продолжи, а ако го тераш муабетов со навреди те молам не ме труј више, немам намера да паѓам на ниско ниво.

http://www.facebook.com/photo.php?f...80920399.34858.158020347588489&type=1&theater

Шо им е на овие?!
На фан група на Лацио, објавиле слика со МАКЕДОНСКИ НАВИВАЧИ, од патувањето во Србија лани, а до сликата е напишано дека римска навивачка група(ваљда на лацио) патува на гостинските натпревари со воз. :tapp:

http://www.facebook.com/photo.php?f...80920399.34858.158020347588489&type=1&theater

Шо им е на овие?!
На фан група на Лацио, објавиле слика со МАКЕДОНСКИ НАВИВАЧИ, од патувањето во Србија лани, а до сликата е напишано дека римска навивачка група(ваљда на лацио) патува на гостинските натпревари со воз. :tapp:
Не сум сигурен декастрнава е фан група на Лацио

Шо им е на овие?!

Фан група на Рома е тоа (или анти-Лацио, според името).

Ах драги европски пријателчиња, а да не кажам што во домашното првенство:D
Штета, според игра Милан не заслужи да иде даље. Многу лошо почнаа, и полошо завршија.

Ај ваљда, се надевам ќе им се одмаздиМе „ние“ :icon_lol:

Сладоледџија Се радуваш на поразов на Милан, или да ? :)
Штета навистина за Милан, да ја искористеше шансата Нианг, ќе поминеа понатаму. Вака и играта им беше катастрофа, не покажаа ни 1% од тоа на Сан Сиро.

Ne e tuka Rizzoli ili Giannocaro da dosudi penal i ne znam sto.

Milan so Konstant i so 80% od drugite igraci ne e vistinskiot Milan koi sme go gledale site vo minatoto... Konstant od Genoa da doagja da igraa pred 99.000 publika , veze nema covekot e za ekipi kao Palermo , Cesena .

Поради вакви работи сакам Милан да го исцица од Барса онака hardcore ...

Им ги отворија шупаците, им пенетрираа длабоко во нив, им свршија 4 пути у уста :pos: Епа не е ова Серија А да добиваат пенали, ова е Лига на Шампиони каде што поголеми рипки пливаат од Берлускони :icon_lol:

П.с Не посакувај нешто, бидејќи може да ти се исполни :vozbud:
--- надополнето: 13 март 2013 во 11:52 ---
Сладоледџија Се радуваш на поразов на Милан, или да ? :)
Штета навистина за Милан, да ја искористеше шансата Нианг, ќе поминеа понатаму. Вака и играта им беше катастрофа, не покажаа ни 1% од тоа на Сан Сиро.

Се радувам што ги отворија ко паштети и ги симнаа од 7 небо :icon_mrgr:

Новиот папа :icon_lol:
537680_494745543912346_444682154_n.jpg

--- надополнето: 13 март 2013 во 19:56 ---
Новиот папа :icon_lol:
537680_494745543912346_444682154_n.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom