Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
Чуден е овај резултат па вардар со мирваци и други клубови не можеше од еден гол повеќе да дади а не на искра да му даде 4 првото па и сега уште еден можеби вардар не ја местат можеби искра ама не нормално 4-1 на полуврме десет години немало таков резулатат па и со трето лигаши да се игра и плус искра не се толку лоши посебно не во одбраната и сердината ај во нападот да се слаби :confused:

Aj ako znae nekoj koj brani za Shkëndija denes?

Местена е ваа 7+ 100% ! Управата на Шкендија ја има уплатено во живо на Bet365 7+...
Не бе.
Фудбалските работници од Македонија се чесни и наивни.

Цел свет трпа пари поџебови од ова, сеа баш ние најдовме да глумиме чесност.

Aj ako znae nekoj koj brani za Shkëndija denes?
Вардар: Милиќ, Илиевски, Вајс, Димитровски, Лазаревски, Оса, Стјепановиќ, Петровиќ, Ѓоргиев, Костовски, Стојков
Шкендија: Ников, Незири, Цуцули, Демири, Бериша, Мишковски, Таипи, Шабани, Алии, Ард. Шаќири, Ејупи
Според спортефе

eve go 7+

ahhhh Shkendija Shkendijaaaaaaaaaa... :place:

Hmm bez Polozhani i Useini..

Чисто ме занима, како е местен натпреваров, ако е?
Вардар да тепа, или според број на голови?

А вие сите мислите дека Шкендија решила да мести 7+ без договор со Вардар (или некои од Вардар)?

Ne deka znam nesto , no deneska go namestija vaka :

1. Utakmicata beshe i vo Bet365 , znaci UZHIVO , sekoj od sekade mozhe da ja igraa , po moe mislenje e namestena OVER 3.5 ili 4+ prvo poluvreme kako pocetok , a nakaj 35 minuta pri rezultat 1-0 , kvotata za OVER 2.5 ili 3.5 do prvoto poluvreme , ili +5 gola do krajot bila mn golema , zatoa i padnaa golovite vo 39 min , 41 , 44 , 45 .

Go odigrale celiot mec 7+ , posle odigrale so X lugje na poluvreme over 3.5 UZHIVO , potoa kon tekot na mecot isto taka ..

se na se GOLEMI PARI se dobieni deneska od ovoj mec , ahhh ne sum pomisil deka bash so Vardar vaka ke ja namestime , pa dobro de , kolku imaa namesteno Shkendija 4-5 utakmici, pa golemi pari se dobieni , sto kur sea , kako DEBILI , AMATERI , ne znaete i da mestite be picka vi mater , se shto imate da vi ebam krvta :@ .

Znaci so ovaa ke zavrsime na sredinata na tabelata , ke se mesti ushte 3-4 utakmici ako ne i poveke , vklucujaki i nedelnio mec so Drita , spored moe mislenje e CIST X nakaj 5-6 koeficent .

I odaat All In na Kupot kade ke sakaat izlez vo Evropa :pos: :facepalm:

Добро де, немора да значи дека е местена. Нормално, низ цел свет се мести, па што остана за овде...Ама не зборите без докази, искрено моменталниов тим на Шкендија (освен одбраната која е да речем добра за нашава лига), другото е боранија.
Има шанса и да е наместена, ама немора да значи дека секој пораз на Шкендија е местенка. Искрено Вардар моментално има тим што е класа подобар од Шкендија, па и од сите други.

Da gubis so 6 razlika,znaci da si 2 klasi poslabi od protivnikot...a toa SME !!!! mozebi realno 3-4 golla trebase da primime (ama koga ke gubis,barem da si dobijat na kladilnica),realno licime na selska ekipa,bez plati,bez uprava,bez sponzor + i gledacite se gubat(koj e glup da ide da dade 100 den,koga znae deka ke zavrsat vo neciji djepovi istite)....Ne znam kako ke izdrzime do Maj,totalen raspad na sistemot....da ne veruva covek,a kade parite na: Buba-300 K evra,Xhelil Abdula-60 K, 2 utakmici vo Ch.L 120 K ,2 Utakmici vo L.E 45 K ...Plus sekoja utakmica po 7-8 iljadi evra od karti prodadeni....
Toa ti patiestie od Sampion do Mizerija za nepolni 30 meseci...Nasa Realnost :(

Ќе си покажи видеото дали е местена дали не.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom