Македонско фудбалско првенство 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде новиот шампион?

• Вкупно гласачи
    325
Статус
Затворена за нови мислења.
:facepalm: a ovaj na koj e sto igra iskra i renova na gradot ?so opstinski pari e parven kako site drugi vo drzavata ?!

Тропаш без врска а не знаеш за што уствари Љуботен има спор.
Стадионот е правен како е правен, не ми се отвара таа тема пак, моментално е под "заложништво" на локален шериф кој им наплаќа на тимовите по 500 евра од утакмица.

Тропаш без врска а не знаеш за што уствари Љуботен има спор.
Стадионот е правен како е правен, не ми се отвара таа тема пак, моментално е под "заложништво" на локален шериф кој им наплаќа на тимовите по 500 евра од утакмица.
Значи даден е под концесија во било кој случај наебавте и пишете крст дека ќе играте во Тетово (n) ич да не отворате тема ќутетеси и крцкајте

Значи даден е под концесија во било кој случај наебавте и пишете крст дека ќе играте во Тетово (n) ич да не отворате тема ќутетеси и крцкајте
Одувек било така бе, сега некој се има накурчено изглеа или пак на сегашново раководство поише им одговара да играат у Скопје, на никого не му е дојдено до Тетекс и крај на прикаската.

:facepalm: a ovaj na koj e sto igra iskra i renova na gradot ?so opstinski pari e parven kako site drugi vo drzavata ?!
Тој стадион е праен за ФК Тетекс со парите од работниците кои работеле во таа фабрика. Значи им се одземало од плата за да се изгради тој стадион.

***** *********** - dvojka

******* ******** - sigurna dvojka,od soblekuvalna e 0-2

Муабет од слика на фејсбук, праен на само неколку минута пред почеток на утакмицата. И оваја га наместиле, свака част...

***** *********** - dvojka

******* ******** - sigurna dvojka,od soblekuvalna e 0-2

Муабет од слика на фејсбук, праен на само неколку минута пред почеток на утакмицата. И оваја га наместиле, свака част...

Nema iminja koj pravel vakov muabet? Inaku izgleda ke si mestat do kraj a posle ke ve ostavat na cedilo, treba kako navivaci da prevzemete nesto

Ne znam zosto placime nie vo Makedonija za posetnosta:P

Vcera gledav reportazi od celata liga vo Crna Gora , Lovcen , Zeta , Mornar , Buducnost i tako dalje , hahah , site po 300 dushi na stadion , 400 , ni atmosfera , ni navivacki grupi , osven na Buducnost mislam , slabo i tie , epten , poslabo i od nas .

Nema iminja koj pravel vakov muabet? Inaku izgleda ke si mestat do kraj a posle ke ve ostavat na cedilo, treba kako navivaci da prevzemete nesto
Има, ја намерно ги скрив зошто не е убоо да ставам нивни имиња по форум. Ама не ми се познати, ваљда не са ни од Тетово.

Незнам, тие што биле денеска ме убедуаа дека не била местена, дека смо немале среќа...ама сумливо ми е што дечконо го погодил точниот резултат.

Pa kako Domakini se Custvuvat vo Gjorce....Taka nivniot presedatel kaza :)
Cudo nevideno,posle 40 godini da ne te ostavat doma da si igras....Shit Happens ;)
Tetex-Gj.Petrov

Сите голови од Турново.
Инаку пазете на трета минута - ножички - еден од најубавите голови што сум ги видел до сега кај нас!
И што е бе со ова картониве, дури 2 црвени...

Сите голови од Турново.
Инаку пазете на трета минута - ножички - еден од најубавите голови што сум ги видел до сега кај нас!
И што е бе со ова картониве, дури 2 црвени...
алав да му е како го средиле теренот...5 пати подобар од Битола, Тетово...браво
онаму каде шо нема полиишчка рака замешано се гледа дека функционира

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom