Или Бутино ќе им го дадемеОлјески у Металург порано од планираното?![]()

Крајно време Бутинот да го земат за репрезентација

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или Бутино ќе им го дадемеОлјески у Металург порано од планираното?![]()
Михајловски пред УО: Живко Мукаетов е мој предлог за нов претседател на РФМ
Уште предлози дава овој море ц ц ц каков хаос владее со овие. А Начевски само кога не треба збори еден збор на седницава нема кажано се е кристално јасно!
Што разбираш ти што му фали кога со Мукаетов, Начевци сигурно остануват во федерација тоа е и целта.
А муабетот ми беше околу Мукаетов тој ако дојде Начевци ќе останат и затоа овие од рфм им е прв пик. Ако дојде Левче, Начевци нема да крепат долго во федерација бидејќи Металург ќе сака да преземе се. Од нив позитива што може да се добие е да ја направат репрезентацијата да функционира како Металург. А дека и тие си имаат своја политика тоа е јасно, само од овие сега никој нема да биде поголем апаш во федерација.
Нека му е честито на Живко Мукаетов. Тој на собранието беше поддржан од Металург. Инаку Живко е симпатизер на Металург и на секој меч е присутен на терените. Уште еднаш нека му е со среќа и дај боже и Металург да влезе во осум најдобри за да им ги затне муцките на оние што постојано јадат трици. И со Македонија секако да се оди едно ниво напред само Начевски некако да се исфрли. Тој е пречка и за Лино што нема да стане селектор.
Металург=Кометал. Бренд се гради и долго се памти.
Se nadevam deka nema da bide Obrvan....
А кој да биде Доне дебелиот? Па овој е 100 пати подобра опција со оглед да на тоа дека Лино нема да прифати.
И како би го убедиле Стевче да биде селектор?Momak seriozen si so ova za Done?? Koj uopste moze da go ima Done u planovi za selektor.... Ja bi igral na Stevce Stefanovski![]()
Momak seriozen si so ova za Done?? Koj uopste moze da go ima Done u planovi za selektor.... Ja bi igral na Stevce Stefanovski![]()