Breaking Bad

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Ја изгледав денес до крај... :cuc::cuc::cuc::cuc: Heisenberg BITCH!
Каква трансформација Волт => Хајзенберг ау, почнав веќе да го заборавам оној Волт на почетокот на серијата, иако го гледав пред 10 дена.

Мајк ми беше супер лик, и малце се разочарав, не очекував такво нешто. Сте критикувале како он беше секогаш еден чекор понапред, а ова не го очекувал. Па нормално, не беше веќе истиот. Се откажа од се за да може мирно да си живее, ама се зезна со адвокатот. После одеднаш требаше да исчезне, да ја остави внука му и веќе никогаш да не ја види. Нормално дека нема веќе исто да размислува.

Џеси :cuc:
Омилен лик ми стана, и он со трансформација, но се среди колку толку. Каков беше на почетокот, а каков е сега. Остана единствениот нормален во дружината. Колкава грешка би направиле доколку оделе по првичната замисла, да умре уште во прва сезона...нејќам ни да помислувам на серијава без него.

Малце предвидувања...
Хенк нормално ќе си поврзе се, но нема да е едноставно. Сигурно нема да се врати на маса и да каже се. Две опции има според мене. Првата е да не кажува ништо и да го слени Волт за да добие цврсти докази, а втората е да го тргне Волт на страна и да збори со него, да види он што ќе му каже. Јас би одел со втората. Не верувам дека ќе е спремен Хенк да каже се, сепак за неговото семејство се работи. Мислам дека ќе се договорат Волт да избега негде, да смени идентитет, а Хенк да ја среди истрагата некако. Тоа и би ја објаснило почетната сцена на сезонава.

Али не верувам Волт само така да се откаже од се и да избега. А во таков случај, милион сценарија ми се вртат во глава, цела книга би можел да напишам. :D

Очекувам трагичен крај. Во моментов и незнам дали сум за или против Волт. Мислам дека ќе му го вратат ракот, ама тоа не би била причината за неговата смрт. Доколку веќе умира, сигурно ќе се погрижи сите да дознаат кој бил големиот Хајзенберг.
А Џеси... Доста патеше низ серијата. Некако се ме води кон самоубиство. Ќе видиме.

Ај да не тупам многу, доста е засега.
Него што бидна со епизодата на митбастерс? Излезена е?
шо напрај бе сите ги истепа ти. волт-ракот ова она, џеси-самоубиство и кој ќе глуми? духојте ќе му ги ловат на џеси , волт , мајк , густаво и компанија...

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
шо напрај бе сите ги истепа ти. волт-ракот ова она, џеси-самоубиство и кој ќе глуми? духојте ќе му ги ловат на џеси , волт , мајк , густаво и компанија...
Па последна сезона е, завршува серијата...

Член од
21 април 2008
Мислења
271
Поени од реакции
131
ајде бре кога почнуваат овие ,, :vozbud:
--- надополнето: 13 март 2013 во 19:53 ---
ајде бре кога почнуваат овие ,, :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom