FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Некој е нервозан а??? , конечно удрив нерв кај што боли .
А да увек ми биле најаки коментарите од типот, ма не сме ние мизерија, не изигравме глуп натпревар, не отпаднавме (99%) од два купа за недела дена, ма има и помизерни од нас.
Абе иди утепајте се сите таквите ко тебе што незнаат муабет да тераат, живче едно живчосано, уште на млади години по дијазепами и лексилиуми нема да ви помогнат после во животот кога вистина ќе ви требаат.

И да FUCK OFF на квадрат и до тебе!

Почна со копирање на мое мислење во Фан Клуб Јунајтед овде во друга тема, како ефтина провокација, и сакаш сега некој искрен муабет да ти прави? :pos:
Моето мислење во фан Клуб Челси...

ЗАСЛУЖИВТЕ ПОБЕДА...

А да го погодиш нерв, ке се намачиш малце...

За мизерност и не знам што да ти кажам, тренеров ми е како на струја од што е нервозен, главната ѕвезда ви плаче на телевизија, примивте 3 комада со 11 играча на домашен терен, ЛШ за наредна сезона изгледа мисловна именка ке ви биде, Премиер Лига далеку ко Марс... Што повеќе за мизерност...
Кога главната ѕвезда, Капитенот го напушти бродот што тоне, не знам што помизерно сакаш...

Почна со копирање на мое мислење во Фан Клуб Јунајтед овде во друга тема, како ефтина провокација, и сакаш сега некој искрен муабет да ти прави? :pos:
Моето мислење во фан Клуб Челси...

А да го погодиш нерв, ке се намачиш малце...
Многу јако мислење си имал за себе бе мајке му , ти што мислиш ја одам од фан клуб во фан клуб и барам кај имаш пишувано :facepalm: , дечко ај слези малце од тоа облаците во кои си летнал.

Многу јако мислење си имал за себе бе мајке му , ти што мислиш ја одам од фан клуб во фан клуб и барам кај имаш пишувано :facepalm: , дечко ај слези малце од тоа облаците во кои си летнал.

:pos:

А да. Заборавив. Да спомнам за гадот твитерџиски Фердинанд. Накурчено копиљче, што има трауми од Торес во Ливерпул, па сега изводи бесни глисти. Единствено нешто што ми остави лош впечаток од дербито. Пацер. Да беше Ивановиќ па да видев дали така ќе се понаша, ко вратар во дискотека кај нас.

А да. Заборавив. Да спомнам за гадот твитерџиски Фердинанд. Накурчено копиљче, што има трауми од Торес во Ливерпул, па сега изводи бесни глисти. Единствено нешто што ми остави лош впечаток од дербито. Пацер. Да беше Ивановиќ па да видев дали така ќе се понаша, ко вратар во дискотека кај нас.
Непотребен потег од стана на Фердинанд сосема непотребен,надвор од сите граници од спортското однесување,може ќе има санкции од ФА не се жалете :)

Непотребен потег од стана на Фердинанд сосема непотребен,надвор од сите граници од спортското однесување,може ќе има санкции од ФА не се жалете :)

Аха, сигурно ќе има санкции. Ако немаше за ракоплескањето пред Чакир, за ова па ич. Кловн обичен, затоа никогаш не сум го почитувал.

Аха, сигурно ќе има санкции. Ако немаше за ракоплескањето пред Чакир, за ова па ич. Кловн обичен, затоа никогаш не сум го почитувал.
A оти ракоплескањето пред Чакир да значи дека е кловн обичен? Ако е така, што да речеме за Дрогба? :)

A оти ракоплескањето пред Чакир да значи дека е кловн обичен? Ако е така, што да речеме за Дрогба? :)

Потегот од денеска е кловновски, не ракоплескањето. Тоа беше само за компарација.

А ти беше тој што викаше дека ќе не потопите, сега изнервирани, па и пола фанклуб се силеше, демек без петарда не заминуваме, небаре Рединг.

Потегот од денеска е кловновски, не ракоплескањето. Тоа беше само за компарација.

А ти беше тој што викаше дека ќе не потопите, сега изнервирани, па и пола фанклуб се силеше, демек без петарда не заминуваме, небаре Рединг.
Јас уште тврдам оти Манчестер сезонава за Челзи е поим во фудбал. :)

Уствари, еве ти мое мислење, да не се повторувам..

Денеска како почнавме мислев дека ќе би убиеме. Уствари, требаше да ги убиеме.. Ама класично за нас, се повлекуваме му даваме на противникот да контролира и чекаме контри. Не викам оти е лоша играта, Манчестер така освојувал титули, ама веќе 3 сезони како не знаеме една контра да направиме. Денеска не успеавме 3 паса да врзиме после водството, а не пак контра да направиме. Очај, жив очај беа сите до еден. Освен Де Геа. :) И така Челзи го искористи тоа што фудбалерите на Манчестер беа тотално незаинтересирани за играње фудбал и фино лепо си израмни 2-2. И сега следува делот што ме изнервира максимално. После издрамнувањето на Челзи, ние уште бевме пикнати во нашата половина и им дававме на Челзи да ја контролират топката. Ова според мене колку што е кривица на фудбалерите кои играа без желба денес, толку е кривица и на Фергусон. Требаше едноставно да пресече, ама тој си продолжи со тактиката од пред тоа. Малце пичкарски според мене да му дадеме на еден очаен Челзи (во последните 2 години) да не напика сред Олд Трафорд. Ако против Реал бев горд на играчите и бев сигурен во освојување на ПЛ, денеска сум крајно разочаран. :) А и донекаде поарно иде да нападниме, да ги наполниме додека можеме, отколку да се сконцентрираме на бранење на резултатот. Со Сити и на два пати со Челзи од водство 2-0 ни израмнуваат 2-2. И Ливерпул беа блиску, среќа Стариџ промаши 100% шанса. :)Тоа не ми се допаѓа. :)

Реално, од Челзи имаме многу појак тим. Имаме одлична замена за секоја позиција, затоа мислам дека не смееме да си дозволуваме од 2-0 да дојдат до 2-2 и да се борат за победа на сред ОТ. :) А за Валенсија не знам што да кажам веќе. Едноставно сезонава целосно потфрлува...

Јас уште тврдам оти Манчестер сезонава за Челзи е поим во фудбал. :)

Уствари, еве ти мое мислење, да не се повторувам..

Што нема врска едно со друго, тоа дека е поим и конкретно за утакмицава. Јас зборував за утакмицава денешна. Поим во ПЛ, можеби, Челзи има проблеми мал милион, па пак не прими пет како што најавувавте, нели?
И ова ти е мислење после утакмицата, пред многу добро знам што пишувавте, поголемиот дел.

Што нема врска едно со друго, тоа дека е поим и конкретно за утакмицава. Јас зборував за утакмицава денешна. Поим во ПЛ, можеби, Челзи има проблеми мал милион, па пак не прими пет како што најавувавте, нели?
И ова ти е мислење после утакмицата, пред многу добро знам што пишувавте, поголемиот дел.
А кога пишав јас петарда оти ќе му мавнат на Челзи? И како што има врска тоа што Јунајтед е поим за Челзи сезонава со утакмицава? Па баш тоа има најмногу врска според мене. Манчестер се на се изигра 2 лоши утакмици оваа сезона, за разлика од Челзи. Не му даде на Реал да мрдне пред 5 дена додека беа 11 на 11.. Како да не верувам во победа на Манчестер?

А кога пишав јас петарда оти ќе му мавнат на Челзи? И како што има врска тоа што Јунајтед е поим за Челзи сезонава со утакмицава? Па баш тоа има најмногу врска според мене. Манчестер се на се изигра 2 лоши утакмици оваа сезона, за разлика од Челзи. Не му даде на Реал да мрдне пред 5 дена додека беа 11 на 11.. Како да не верувам во победа на Манчестер?
Jaс баш обратно, по вторникот бев убеден дека ќе загубиме и затоа не ја гледав! Ама ете сме извадиле 2-2.
Во реваншот губиме, срамота е Челзи на толку фрлени пари да не земе трофеј!

Мешаш, бегаш од тема, малце си збунет. Така де, поимот што е толку голем поим, во три утакмици, требаше да доминира нели, зошто поим е голем збор. Првата ја тепаа на таков начин, втората ја изгубија, третата нерешено. Има и реванш за последната. И?
Друго е тоа да веруваш во победа на тимот, секој верува, нормално. Ама потценувањето не чини. Или тоа, нот арогант, џст бетер, а?

Ете, како овој стриково со мислењево подоле, на толку пари, срамота било трофеј да не земат. Бедни оправдувања и самотешења, а ако отиде Манчестер во полуфинале, прв свршава по форумов.

Мешаш, бегаш од тема, малце си збунет. Така де, поимот што е толку голем поим, во три утакмици, требаше да доминира нели, зошто поим е голем збор. Првата ја тепаа на таков начин, втората ја изгубија, третата нерешено. Има и реванш за последната. И?
Друго е тоа да веруваш во победа на тимот, секој верува, нормално. Ама потценувањето не чини. Или тоа, нот арогант, џст бетер, а?

Ете, како овој стриково со мислењево подоле, на толку пари, срамота било трофеј да не земат. Бедни оправдувања и самотешења, а ако отиде Манчестер во полуфинале, прв свршава по форумов.
Јас ти правам муабет за сезоната на Манчестер и сезоната на Челзи досега. Премиер Лига - не знам колку поени е напред Манчестер, оти оддамна престанав да го пратам Челзи како се движи на табела и колку поени собира, ама едно 15 има сигурно. За ЛШ - Челзи испадна во група, на Манчестер малце им фалеше да го поминат Реал и да играт во 1/4 финале. Додуша да се паднеше полесна екипа, сигурно ќе беа во 1/4 финале, вака во дуел на два гигнти еден мора да испадне. Во тие бонус натреварувањата во кои играше Челзи, благодарејќи на титулите од лани, во сите се посера колку што се сеќавам. За меѓусебните дуели, за првиот не коментирам, за Карлинг Куп мечот глупо е да се рачуна, Јунајтед водеше цела утакмица, Челзи ги пикна сите првотимци во игра, израмнија во 93та, и потоа тепаа на продолженија. :) Велам глупо е оти на крај Челзи играше буквално со прв тим. За овој меч, Манчестер беше катастрофа. Можеби заморот ги фати малце...ама ако. Поарно тука да кикснат после 2-0 водство, отколку во ПЛ. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom