Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Еванс утакмицава дупка невидина!
РВП веќе неколку утакмици ништо не игра.. Руни освен голот Невидлив.. Рафел слабо исто така.. Само Керик и Де геа изиграа ко што треба другиве катастрофално..
И што кур чува резултат коа тоа неколку пати сезонава многу не кошташе..
Водство од 2-0.. Земете дајте им уште еден бе! Не да се брани.. Преку кур од тоа бранење..

Премија е нерешениот резултат, П Р Е М И Ј А !

Не ми е јасно што може толку да ја промени играта, во прво полувреме незнаеа кај им е газот, кај главата, во второ не ставија у гашти и не трчкаа низ стадионот...

Како не ти е јасно, влезе факинг АНТОНИА ВАЛЕНСИА... Очаен Џони Еванс, О-Ч-А-Е-Н!!!!

Второ полувреме сите одбрана :tapp:

Валенсиа балерина изиграва, Руни даде гол и го снема..па и колку топки изгуби...

Да не беше Де Геа че изгубеме...

ОЧАЈ !!!!
без идејноста на валенсија ... во второ полувреме како да излегоа на пикник а не на утакмица.

"Етаблираниот" дефанзивец Еванс се посра утакмицата...

Штом секоја топка на средина се превзема од играчи на Челси, нема веќе што да бараш..
Безидејност, очајно бранење на 2-0 резултат...
Е не е ова Саутемптон па пушти ги нека играат на наша половина...

Фалеше Торес да даде гол...

Се посравме на 2-те најбитни утакмици сезонава...

Комплетно потфрливме, од Ферги до последниот играч што носеше наш дрес на теренот. Челзи заслужи да оди понатаму. Давиде СЕКОЈА ЧЕСТ! Сите беа шокантни во второто, посебно Клеверли и Валенсија. Вториов повреден или неповреден не треба да игра во прв состав за нас. Депресивна недела, ама тоа е тоа. Шансите за ФА Купов драстично се намалија. Само се надевам дека нема да се случи тоа од лани, кога усравме на крајот, мада со ваков пристап нема да ме чуди да испуштиме бодови и против послабите екипи.

Врзете се, патот ќе биде турбулентен. SQUEAKY BUM TIME!

Клеверли се повеќе ме разочарува дечкото, доста поглеми очекувања од него имав.
Валенсија, шта речи. :facepalm:
Ја видовте и самите разликата со и без Нани.

Коментаторон на СК се утепа од зборење како сме знаеле да сочуваме резултат офф боже дали некогаш не гледал уствари тој. Баш кога го кажа тоа му реков на татко ми тресе зелени овој најбедни сме кога браниме резултат.

Искрено не очекував дека ќе не стигнат ама ајт се у курац нека иде веќе :mad:

Значи кога ќе видам Валенсија влегува во игра ми се одмилува и фудбал и се...

Ептен ептен сум задоволен со нерешеното, да не беше ѕверот на гол сега ќе бевме надвор од купот...Ае таму белким ќе изиграат како што треба...

Дебелиот крофнар да ни дели лекции по фудбал на Олд Трафорд еј...значи на моменти стварно го допираме дното.

Ако ги поминеме Челзи ќе играме со Сити на Олд Трафорд.

Вакви бруки како во второ полувреме одамна неам гледано. Уште пред да му ја подадат топката на Валенсија знаеш дека е топка за Челзи и развивање на полуконтра. Клеверли изгуби доста и он, Џони Еванс избацува топка по земја и стигнува до играч на Челзи на 16ник :tapp:, мене смешно почна да ми станува...секоја чест само за Мата, какво трчање и организирање напади, нашите беа ко да се вратиле од планинарење. Штета што се случи тоа со Нани, влезе Антонио и почна циркузот. Нема ли некој БИЛО КОЈ да игра место Валенсија? Освен големиот замор, друго оправдување не гледам, зашто овој состав е поквалитетен од составот на Челзи, плус предност од 2 гола на домашен терен...:sleep:

Вакви бруки како во второ полувреме одамна неам гледано. Уште пред да му ја подадат топката на Валенсија знаеш дека е топка за Челзи и развивање на полуконтра. Клеверли изгуби доста и он, Џони Еванс избацува топка по земја и стигнува до играч на Челзи :tapp:, мене смешно почна да ми станува...секоја чест само за Мата, какво трчање и организирање напади, нашите беа ко да се вратиле од планинарење. Штета што се случи тоа со Нани, влезе Антонио и почна циркузот. Освен големиот замор, друго оправдување не гледам, зашто овој состав е поквалитетен од составот на Челзи, плус предност од 2 гола на домашен терен...:sleep:

Шо се случи со Нани ? не видив

Вакви бруки како во второ полувреме одамна неам гледано. Уште пред да му ја подадат топката на Валенсија знаеш дека е топка за Челзи и развивање на полуконтра. Клеверли изгуби доста и он, Џони Еванс избацува топка по земја и стигнува до играч на Челзи :tapp:, мене смешно почна да ми станува...секоја чест само за Мата, какво трчање и организирање напади, нашите беа ко да се вратиле од планинарење. Штета што се случи тоа со Нани, влезе Антонио и почна циркузот. Освен големиот замор, друго оправдување не гледам, зашто овој состав е поквалитетен од составот на Челзи, плус предност од 2 гола на домашен терен...:sleep:
Извини вака што се мешам ама тоа дека Јунајтед има подобар состав од Челзи.... не знам...

него друго ми беше. Јунајтед играше натпревар во вторник во Манчестер. Челзи играше натпревар во Букурешт во четврток. Така да ако некој треба да се вади со замор треба да биде Челзи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom