Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Inlostadt-Bochum 3+ 1.7
Horsens-Odense GG3+ 2.2
Man Utd-Chelsea T1 2+ 1.8
Hannover-Frankfurt 3+ 1.7
na na 300 gi izigrav deneska ovie, sekako ne bidna nisto vcera pa za deneska ne igram na poke pari

Се испостави дека само Ферер не падна на тој тикетот што го поставив вчера ова време... јас го имав со 500 денари за 2650 и ништо... смешки.... а водеше 6-3 4-4...:facepalm:

И јас на толку ја пуштив али тоа е за жал овој инвалидот доста несериозен во вториот дел од мечот.Го гледав во живо третиот сет му беше катастрофа дефинитивно не беше фаворит цело време се бранеше и кога видов дека противникот зема брејк знаев дека паѓа.Здравје сепак добар тикет.Фала ти ;)

Некој да ми каже кој се овие Ath.Nacional, линк од резултати ако можи...

Sion ја имам 1 а они остај што губат па и црвен картон :facepalm:

И јас на толку ја пуштив али тоа е за жал овој инвалидот доста несериозен во вториот дел од мечот.Го гледав во живо третиот сет му беше катастрофа дефинитивно не беше фаворит цело време се бранеше и кога видов дека противникот зема брејк знаев дека паѓа.Здравје сепак добар тикет.Фала ти ;)
Стај денес Новак 9.5 минус прв сет, Делпо-Давиденко 1, Винчи-Арубарена 1, Ерани-Ларсон 1, и Петрова/Среботник-Лучич/Јанкович 1, и да земеш некој денар. :D

На другиот тикет што беше 45 квота, ме паднаа само тие со границите, тие на конечен тип ги погодив.

Nalbandian - Janowicz 2 (2,20)
Goffin - Mayer 2 (2,00)
Gulbis - Tipsarevic 1 (1,85)

Сите си поминаа прилично без проблеми, 6-2 6-0 тепа Гулбис, 6-4 6-2 Мајер, а Јанович во 3 сета, но не беше во опасност и прашање неговата победа... :)

За денес вака :
Dolgopolov - Berlocq 2 (2,90)
Lu - Klizan 2 (2,10)
Cilic - Ramos 2 (3,50)

Овие на 50че ќе ги пробам, па што биде биде. :D

Стај денес Новак 9.5 минус прв сет, Делпо-Давиденко 1, Винчи-Арубарена 1, Ерани-Ларсон 1, и Петрова/Среботник-Лучич/Јанкович 1, и да земеш некој денар. :D

Добар коефициент и поприлично сигурно да се каже само што немам повеќе од 500ден да пуштам на ливчето :( Па добро и 500ден во добивка би бил 1000ден така да не е лошо да се земе нешто зошто викендот слабо :)

Јас Ерани, Мареј, Шарапова и Новак сите -9.5 гема ги изиграв. Добри се? :D

Добар коефициент и поприлично сигурно да се каже само што немам повеќе од 500ден да пуштам на ливчето :( Па добро и 500ден во добивка би бил 1000ден така да не е лошо да се земе нешто зошто викендот слабо :)
Брат јас овие ги изиграв плус Мареј минус у прв сет, Јувентус и Ајакс за 200 уплата. Прошлата недела скоро 7000 направив на тенисот, а последниве два дена 2000 сум зијан, завчера заради Лејкерс скапаниците 1 ја имав х заврши ќе си каснев од мадињата. :D А тенисот го фатив у петокот, али џабе кога овие ме бутнаа. Овие денес би требало да пројдат, Делпо е така малце сомнителен али не верувам да има проблеми против Давиденко, ипак Делпо е топ 10 тенисер.
Све е среќа у тенисов, а и општо во кладењето, особено со тоа жеништата, кога имаат добиено знаат фрки да прават. :D

Јас Ерани, Мареј, Шарапова и Новак сите -9.5 гема ги изиграв. Добри се? :D
И јас тие ги мислев само за Марија се двоумев, таа Суарез е во добра форма, али судејќи според класата би требало да е 6-2 6-3 за Шарапова, некоја моја груба процена. Ја гледав Шарапова против Скиавоне добра беше, со оглед на тоа дека играше долги поени против одвратнава која враќаше се живо и диво, малце грешеше и добро сервираше пред се. Би требало да ти влезе ливчето, со среќа. :D

Брат јас овие ги изиграв плус Мареј минус у прв сет, Јувентус и Ајакс за 200 уплата. Прошлата недела скоро 7000 направив на тенисот, а последниве два дена 2000 сум зијан, завчера заради Лејкерс скапаниците 1 ја имав х заврши ќе си каснев од мадињата. :D А тенисот го фатив у петокот, али џабе кога овие ме бутнаа. Овие денес би требало да пројдат, Делпо е така малце сомнителен али не верувам да има проблеми против Давиденко, ипак Делпо е топ 10 тенисер.
Све е среќа у тенисов, а и општо во кладењето, особено со тоа жеништата, кога имаат добиено знаат фрки да прават. :D
--- надополнето: 10 март 2013 во 15:02 ---

И јас тие ги мислев само за Марија се двоумев, таа Суарез е во добра форма, али судејќи според класата би требало да е 6-2 6-3 за Шарапова, некоја моја груба процена. Ја гледав Шарапова против Скиавоне добра беше, со оглед на тоа дека играше долги поени против одвратнава која враќаше се живо и диво, малце грешеше и добро сервираше пред се. Би требало да ти влезе ливчето, со среќа. :D
Aбе не сум ја гледал Суарез, али по самото тоа што видов во заграда дека е од Шпанија, си реков оваа сигурно не и е тврдава подлога омилена.

Нормално среќата тука е најпотребна....Сакав да пишам уште од преска малце Дел Потро ми е несигурна али ке те пратам и јас со едно 200 на истиот тикет па дај боже да се порадуваме малце :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom