Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако ги поминеме Челзи утре се знае ли со кој ќе играме во 1/2 финале или ќе се влечат повторно двојки?
Ждрепка за на Вембли.

Ама ако пројдеме со Сити ќе играме, какви Вигани и чуда, од 26 противници 23 ни биле премиерлигаши изминативе години. Кај ние лесен фа куп, dream dream dream

Ждрепка за на Вембли.

Ама ако пројдеме со Сити ќе играме, какви Вигани и чуда, од 26 противници 23 ни биле премиерлигаши изминативе години. Кај ние лесен фа куп, dream dream dream
Милвол во 1/2 финале и Сити во финале.:)

A после ждрепката ќе се знае како ќе се вкрстува во финалето или и за тоа ќе има ждрепка? :D

A после ждрепката ќе се знае како ќе се вкрстува во финалето или и за тоа ќе има ждрепка? :D
Ни го даваат трофејот какво финале, нели ние имаме врски во ФА. Сфаќаш:X3:

Ее а ако изгубиме утре од Челзи толку од сезонава готово ни е, 10 јуни ни дојде :pos: ќе гледаме пл само со некоја лажна возбуда :D
П.С. најрано што може да ја освоиме титулата е на Емирати.

А утре ако изгубиме има уште полошо сценарио за до крајот на сезоната.
If you know what I mean :D

Абе утре ќе се победи Челзи.. Со она крофната на клупа случајно да не ни парираат?

А утре ако изгубиме има уште полошо сценарио за до крајот на сезоната.
If you know what I mean :D
Nah, такво нешто не се дешава наредни 20 години минимум, не гледаш како се форсираат да држат игра и да дадат максимум и против КПР и против Сити, без разлика :) знаат и играчите дека во казан ќе бидат сварени па макар стариот смртна казна добил :)

Морам да кажам, тоа од лани не се повторува, па макар некој се трудел и да го режира...
Ке ги обеси Фергусон сите на стадион... па тогаш може и ке се пензионира...:)

Утре Торес ни дава два гола.

1299721572839.png

Wayne Rooney to sign new deal this summer.

:ROFLMAO:

Дебелото се сложило да има плата колку РвП, 175,000 и бонуси во дадени голови/асистенции и да лапа казни ако доаѓа дебел секој август.

Nani: This is my time!

"Now my confidence is high and I think the best is still to come from me. This is my time and I think I can be important for the team in these big games. Because I was injured for two months, it means I’m fresh now when some other players are starting to get tired.

"I feel I’m in good form and I’ve nearly arrived at my peak. I think over the next few games I can surprise a few people.

"I want to show the manager that he can trust me and he can believe in me in every match. I want to show him my contribution can help win games. So I’ll keep working hard to make sure I’m ready to respond every time I get a chance."

Ајде царе искини ги, сакам да игра прва постава си гази на вакви утакмици со Руни кој ќе даде 3 гола после. Јанг сакам да игра исто а и Чичарито напред РвП нека одмори. Луиз однел кило зејтин во црква да не му биде на Чича денот зашто не може да го чува. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom