Сите се исплашиле изгледа од неодамнешниве настани, па си седат дома, не им се излегуваДа не се имаат испоколено никој ништо не пишува![]()
недела sounds fine to me ако не излезе нешто.
И ќе оставам друг да организира, зошто можно е да не можам да дојдам во последен момент. Еден пријател од Америка ќе доаѓа да ме посети, и можно е баш сабота или недела да биде.
Abe priznaj sega sto mu mislis,ne se pravi mangupce.![]()
Но фала на комплиментите во секој случај. Ми ги дигна акциите како никое друго машко до сега не ги дигнало. Да си помислиш дека некој (со причина наречен пријател, не друго) специјално од Америка ќе доаѓа овде во Македонија само за да има некоја романтична вечер со мене, баш срцка си![]()
![]()
Да, ме фати во густо сега, нема бегање. Морам да признаам, помислив да искористам шанса да го легнам, ако се противи, и да го силувам. Уствари не, црнец е, он мене ќе ме силува, поприродно му доаѓа тоа, right? Кој не сака да го испроба митот за црнци, така? Али прво вечерата нели, не сме ни ја ни он slut-slidesAbe priznaj sega sto mu mislis,ne se pravi mangupce.![]()
![]()
Abe, pa ti sam si rece deka prijatelot doagja da TE poseti. Od sto mozeme da zaklucime deka specijalno za tebe dosol...![]()
Но фала на комплиментите во секој случај. Ми ги дигна акциите како никое друго машко до сега не ги дигнало. Да си помислиш дека некој (со причина наречен пријател, не друго) специјално од Америка ќе доаѓа овде во Македонија само за да има некоја романтична вечер со мене, баш срцка си![]()
![]()
Со лесно нека е во "уживањето" и пробувањето на црните митови..Да, ме фати во густо сега, нема бегање. Морам да признаам, помислив да искористам шанса да го легнам, ако се противи, и да го силувам. Уствари не, црнец е, он мене ќе ме силува, поприродно му доаѓа тоа, right? Кој не сака да го испроба митот за црнци, така? Али прво вечерата нели, не сме ни ја ни он slut-slides.
Патува често, и ќе посети и други држави, меѓу кои и Македонија, пред да замине назад за Америка, не доаѓа специјално за мене овде (уз пат сум му). Не знам од каде вадите такви заклучоци бре?Abe, pa ti sam si rece deka prijatelot doagja da TE poseti. Od sto mozeme da zaklucime deka specijalno za tebe dosol...![]()
Другпат ич да не им кажуваш КОЈ, КОГА и ЗОШТО ти иде на гости, твоја работа!Патува често, и ќе посети и други држави, меѓу кои и Македонија, пред да замине назад за Америка, не доаѓа специјално за мене овде (уз пат сум му). Не знам од каде вадите такви заклучоци бре?![]()