Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Да не се имаат испоколено никој ништо не пишува :)
Сите се исплашиле изгледа од неодамнешниве настани, па си седат дома, не им се излегува :). Барем така чув од некои :D.

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
бррррррррррррр, леле колку се имам исплашено, коса ми побеле шкорпи хахахаххахахахх.
ај да им пренесеме импресии на луѓево, да знаат во што се впуштаат ако доаѓаат некоја следна собиранка
прво и основно, сите се насмеани (се надевам искрена насмевка), а дискусиите иако спротивставени, се поинтересни, интеракцијата е поголема, се гледа лице и очи и се конта дали е некој циничен или не хахахахаха. од сите што беа, само the_red1 не го знаев. и кул дечко ми делува. иако немав многу можност да направам муабет со него. јбга, роџер паметот ми го зема :LOL: скоро цела вечер муабетевме.
а за јадење, ух мускетар (атос) колку само јадевме. сите по 3 пици изедовме, пошто беше се на пола од цените ........ да не зборам и колку пива се испија, мислев дека ке снема во бурињата ;)
е после тоа, нека си кажат тие што беа на афтер кај беа и како било

N

NikolaMKD91

Гостин
Баш така беше како што кажува кооператива, одличен помин имавме. Мислам дека немаше афтер парти во мамас, останавме т.е останаа ( јас накај 12 си отидов) во Ања.

Ајде да организираме собиранка пак викендов, дајте луѓе да разбиеме страв и несигурност кај другите.Али сега сум за во некое кафанче у центар. Може на пример 2 златника. :)

kooperativa

Г-ин Пола Милениум
Член од
2 октомври 2012
Мислења
7.633
Поени од реакции
8.601
никса, се е тоа ок, али јас однапред си кажувам САМО ВО НЕДЕЛА МОЖАМ!!! така да, што и да правите, ако е во недела БИ требало да дојдам

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
недела sounds fine to me ако не излезе нешто :).

И ќе оставам друг да организира, зошто можно е да не можам да дојдам во последен момент. Еден пријател од Америка ќе доаѓа да ме посети, и можно е баш сабота или недела да биде.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
недела sounds fine to me ако не излезе нешто :).

И ќе оставам друг да организира, зошто можно е да не можам да дојдам во последен момент. Еден пријател од Америка ќе доаѓа да ме посети, и можно е баш сабота или недела да биде.
:love:

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606

Но фала на комплиментите во секој случај. Ми ги дигна акциите како никое друго машко до сега не ги дигнало. Да си помислиш дека некој (со причина наречен пријател, не друго) специјално од Америка ќе доаѓа овде во Македонија само за да има некоја романтична вечер со мене, баш срцка си :D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

Но фала на комплиментите во секој случај. Ми ги дигна акциите како никое друго машко до сега не ги дигнало. Да си помислиш дека некој (со причина наречен пријател, не друго) специјално од Америка ќе доаѓа овде во Македонија само за да има некоја романтична вечер со мене, баш срцка си :D
Abe priznaj sega sto mu mislis,ne se pravi mangupce. :) :)

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Abe priznaj sega sto mu mislis,ne se pravi mangupce. :) :)
Да, ме фати во густо сега, нема бегање. Морам да признаам, помислив да искористам шанса да го легнам, ако се противи, и да го силувам. Уствари не, црнец е, он мене ќе ме силува, поприродно му доаѓа тоа, right? Кој не сака да го испроба митот за црнци, така? Али прво вечерата нели, не сме ни ја ни он slut-slides :).

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053

Abe, pa ti sam si rece deka prijatelot doagja da TE poseti. Od sto mozeme da zaklucime deka specijalno za tebe dosol... :)

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Да, ме фати во густо сега, нема бегање. Морам да признаам, помислив да искористам шанса да го легнам, ако се противи, и да го силувам. Уствари не, црнец е, он мене ќе ме силува, поприродно му доаѓа тоа, right? Кој не сака да го испроба митот за црнци, така? Али прво вечерата нели, не сме ни ја ни он slut-slides :).
Со лесно нека е во "уживањето" и пробувањето на црните митови..:icon_mrgr:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.726
Поени од реакции
13.464
Само еден пријателски совет до NikolaMKD91.
Два златника НИКАКО!
Мислам ако сакаш да си платиш и за чашите што им ги прљаш, лошата услуга и да не зборам за озвучувањето кое можеш комотно да му се помочаш а притоа да не те дрмне струја.

Шкорпион

Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Abe, pa ti sam si rece deka prijatelot doagja da TE poseti. Od sto mozeme da zaklucime deka specijalno za tebe dosol... :)
Патува често, и ќе посети и други држави, меѓу кои и Македонија, пред да замине назад за Америка, не доаѓа специјално за мене овде (уз пат сум му). Не знам од каде вадите такви заклучоци бре? :confused:

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Патува често, и ќе посети и други држави, меѓу кои и Македонија, пред да замине назад за Америка, не доаѓа специјално за мене овде (уз пат сум му). Не знам од каде вадите такви заклучоци бре? :confused:
Другпат ич да не им кажуваш КОЈ, КОГА и ЗОШТО ти иде на гости, твоја работа!
Бетер од маалскине баби трачари сте, ееее....

Kajgana Shop

На врв Bottom