Samsung Galaxy S III или iPhone 5?

• Креатор на темата Креатор на темата Prilep4an4e
  • Време на започнување Време на започнување
A da ti kazam nesto ke moze li.Eve jas ne sum ljubitel na I-Phone ali sum prosetal pola zemjina kugla vo poslednite 10 godini.Vizuelno samo ke ti kazam deka kaj i da otidov kade kade se primetuvase deka I-Phone ubedlivo dominira.Vo USA na primer,bar 70% koristat I-Phone a ostanatite 30% se Samsung,HTC i ostanata bransa.
Купуваат Ајфон затоа што е нивен, но пак не признаваат дека HTC One X, HTC Droid DNA, Samsung Galaxy SIII, LG Optimus G Pro и Xperia Z > Iphone 5

A da ti kazam nesto ke moze li.Eve jas ne sum ljubitel na I-Phone ali sum prosetal pola zemjina kugla vo poslednite 10 godini.Vizuelno samo ke ti kazam deka kaj i da otidov kade kade se primetuvase deka I-Phone ubedlivo dominira.Vo USA na primer,bar 70% koristat I-Phone a ostanatite 30% se Samsung,HTC i ostanata bransa.
Нема веза со реалноста. Какви 70% какви 30% какви глупости, не вади броеви од ракав. Во уса андроид води во застапеноста, баш пред неколку дена излегоа статистики за маркет шеар во уса. Андроид води со 49.9% iOS има 45.9%.
Еве тазе вест http://www.mobilenapps.com/articles...android-leads-ios-u-s-49-9-percent-market.htm

Според мене iOS > Android . Нормално ќе го сакаш Android, ако не можеш да си дозволиш за по луксузно. ( мое мислење )

Според мене iOS > Android . Нормално ќе го сакаш Android, ако не можеш да си дозволиш за по луксузно. ( мое мислење )
Уште еден залутан падобранец кој живее 6 години во минатото.

picard-facepalm.jpg

Уште еден залутан падобранец кој живее 6 години во минатото.

picard-facepalm.jpg
Абе ти си напреден 20 години, све знаеш, незнам што не те вработат некаде во Android, незнам зошто си овде уште..

Абе ти си напреден 20 години, све знаеш, незнам што не те вработат некаде во Android, незнам зошто си овде уште..
А тебе шо не те вработат во apple?Или можда вработен си во ејпл?

koja promena mozes da ja napravis na ajfon? da ja smenis slikata? fucking awesome, i na nokia od cetardeset i neke moze istoto da go napravam. A na android moze bikvalno od koren da go smenam izgledot i da klavam romovi kakvi sakam

Не, не сум вработен
Епа не зборај многу за вработување. Колку ти што го сакаш ios, толку тој го сака андроид, па никој од вас не се вработени нити во ејпл, нити во гоогле(андроид).

koja promena mozes da ja napravis na ajfon? da ja smenis slikata? fucking awesome, i na nokia od cetardeset i neke moze istoto da go napravam. A na android moze bikvalno od koren da go smenam izgledot i da klavam romovi kakvi sakam

:) Не сум купил Iphone, за да на него правам курци и глупости како некои widgets, менување на стилови и слично, додуша и да сум таков ненормален тип би напраил jailbreak, и би ги добил сите такви срања.
Некои луѓе никогаш нема да разберат дека едно е да имаш : Квалитетно избрусен материјал, друго е да имаш пластична тегла огромна(S3).. Препорачувам да не си ја мачете душата купете си таблет..

Знајш кој не можи друг да си дозволи полуксузно? Тие сиротите во Кина шо црнчеле по 16 сати на ден да ти го склопат ајфоно за една порција ориз,за ти тука пуфки да продаваш. (ти се серам на мислењето твое)

Знајш кој не можи друг да си дозволи полуксузно? Тие сиротите во Кина шо црнчеле по 16 сати на ден да ти го склопат ајфоно за една порција ориз,за ти тука пуфки да продаваш. (ти се серам на мислењето твое)
А самсунг каде е склопуван? Иначе ме боли .1. што мислиш за моето мислење

А кај нас секој може со 250 евра (реална просечна плата ) да собере за телефон од 43 000 (ви T-Mobile ) .Биди малку пореален .Со оглед на тоа дека и треба и да се јаде нешто и трошкови тој месец.....ке ти требаат едно 6 месеци да црнче за еден телефон
--- надополнето: 9 март 2013 во 12:01 ---
Некој тука кашува дека Ајфон е само за курчење хахаха .Не може мене некој да ме убедува дека дава 34 000 за Самсунг а не е за курчење .Телефон што не е за курчење е по 1 000 денари а не не кој дал над 20 000 за телефон и те дрибла дека не му бил за курчење хахаха .

Нема веза со реалноста. Какви 70% какви 30% какви глупости, не вади броеви од ракав. Во уса андроид води во застапеноста, баш пред неколку дена излегоа статистики за маркет шеар во уса. Андроид води со 49.9% iOS има 45.9%.
Еве тазе вест http://www.mobilenapps.com/articles...android-leads-ios-u-s-49-9-percent-market.htm
Android vodi да,али кога ке видиш тоа се сите компании на купче што прават андроид :) Ипфонот е од една компанија.
--- надополнето: 10 март 2013 во 23:42 ---
Момци што и да измислат може да му се фати на Iphonot.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom