Пијани баби од Битола

• Креатор на темата Креатор на темата ottef
  • Време на започнување Време на започнување
299713_121421334709680_1886899885_n.jpg

не си морал ваков наслов да ставиш (n)

инаку таа бабата лево што падна на почетокот од видеото (од смеење), цело време се мачи да стане "кутрата" :pos: дури мене ми е мачно вака да ја гледам кај што пробува да стане, а овие околу неа се скинаа од смеење.
легенди овие ќе станат во скоро време. сигурно се стари моми. :D

Сериозно бе ?
демек овие педерскиве шкембари никогаш не се наприле стока и не се ваљале по вирови.
Абе ај мизерија, ама не бабиве ова лешпериве што се клештат,и што го ставиле видеово на интернет гомна невидени е сега некој да се најде да ги поучи бабиве па да тужат нема толку да се клештат битолскиве педери
Голем кур ако се нчукале бабичкиве, или алкопхолот е резервиран само за битолските пуфли ороспичиња шо се пердашат со грци устралици и американци,па само тие ако се начукаат и прават глупости е во ред.

Даде Грујо покачување на пензијата,и ајде удри јако:pos:

А па овој на 1:12 и вика на бабата да не се потпирала на колата ... јаката кола :facepalm: чудо големо ако се потпрела.

видеото е снимено од “диви превозници“ колите се паркирани зошто чекаат патници кај стоковната Јавор,едвај чекаат некој сеир да се случи да помини денот.....

во пазарот има доста кафанчиња каде можеш да ја “згрешиш“ работата од сабајле,бабиве очигледно претерале,видеово воопшто не е вкусно за око

видеото е снимено од “диви превозници“ колите се паркирани зошто чекаат патници кај стоковната Јавор,едвај чекаат некој сеир да се случи да помини денот.....

во пазарот има доста кафанчиња каде можеш да ја “згрешиш“ работата од сабајле,бабиве очигледно претерале,видеово воопшто не е вкусно за око

јас сум од Битола и слушнав дека биле поголема група бабички шо се береле така негде во пазарот,си пиеле изгледа во некое кафанче,во близина на една џамија шо ја викаме Дебојо, пееле песни,си се смееле,си прават ќеф на стари години ама овие двете се фатени на дело :D

Back
На врв Bottom