L
Löwe
Гостин
И јас истово.Изиграв еден Дабл Бабл за вечер.
Бенфика 1
Тотенхем 1
Нек је са сречом..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас истово.Изиграв еден Дабл Бабл за вечер.
Бенфика 1
Тотенхем 1
Нек је са сречом..
Коj погоди вечерва од ЛЕ повеќе од 2 на тикет секоjа му чест!
Коj погоди вечерва од ЛЕ повеќе од 2 на тикет секоjа му чест!
како си фатил Леванте 30+ кога не падна голОти бе? Таман си искочија сите. Мене само Штутгарт - Лацио 3+ ме дупна. Фатив Бенфика 1, Челзи 0-2, Интер 0-29, Леванте 30+.
Погодив 3 од 4-ри на тикет, Базел 0-2, Бенфика 1 и Рубин Казан да не даде гол..
Едино Тотенхем го преправив во ГГ3+ и отиде уплата од 500 денари во вода со евентуалната добивка...
Оти бе? Таман си искочија сите. Мене само Штутгарт - Лацио 3+ ме дупна. Фатив Бенфика 1, Челзи 0-2, Интер 0-29, Леванте 30+.
Абе ако, инаку наjсериозно тоа го пишав оти никогаш немам погодено ливче ЛЕ па сум љубоморенПогодив 3 од 4-ри на тикет, Базел 0-2, Бенфика 1 и Рубин Казан да не даде гол..
Едино Тотенхем го преправив во ГГ3+ и отиде уплата од 500 денари во вода со евентуалната добивка...
Ајде немаш гајле ти у последно време ти идеше ептен добро така да ова не е ништо за тебеОсвен ако добитните тикети ти се послаби од уплатите на недобитните кои не ги знаеме
Преку 30к сум во плус, така да, може да си дозволам киксови... Се промашува, не дека не...
Јасно, само пази да не си дозволиш ептен опуштање, чисто совет другарски, пошто јас од лично искуство исто така за неполни три месеци успеав да достигнам плус од преку 60,000 денари, за потоа за неполни 2 месеци да им ги вратам повеќе од половина, опуштајќи се, глупирајќи се, и нормално поради немањето среќа во неколку наврати.