Најдобри кондоми?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835
Aбе ептен скапи.. пакетчето од 6 броја се наоѓа за 160-70 денари.
Помалку од 30 денари по кондом.

Последно земав некои Jeans од Durex, првпат ги гледав, само такви имаше. Незнам кој им е аголот, онака маркетингшкиот момент, ама немаше некоја разлика од обичните.
епа за тинејџер кој чека пари за илавање уште од мама и тато скапи се:(

Прашањето е кога ебеш дали го ебеш кондомот или?
чекај првин да се најсмејам да не ти пропадне смешката па ке ти одговорам хахаххах :)
девојка ми

чекај првин да се најсмејам да не ти пропадне смешката па ке ти одговорам хахаххах :)
девојка ми
Смеј се или плачи али филингот без и со кондом е мнооооооогу различен и не ја ебеш девојкати не ја ни допираш нејзината вагина ти го ебеш кондомот тоа е факт.

Смеј се или плачи али филингот без и со кондом е мнооооооогу различен и не ја ебеш девојкати не ја ни допираш нејзината вагина ти го ебеш кондомот тоа е факт.
факт нефакт на моиве 16 годинки непланирам татко да станам

И мрморецот ја виткаше чоколадата... Значи фактички ја сум невин :eek:

факт нефакт на моиве 16 годинки непланирам татко да станам
Е како ќе станеш татко без кондом? До толку неможеш да се контролираш? Па ти ако свршуваш у кондом а како што често се кинат има поголема шанса така ја напумпаш.
--- надополнето: 7 март 2013 во 21:48 ---
И мрморецот ја виткаше чоколадата... Значи фактички ја сум невин :eek:
Да.

Е како ќе станеш татко без кондом? До толку неможеш да се контролираш? Па ти ако свршуваш у кондом а како што често се кинат има поголема шанса така ја напумпаш.
--- надополнето: 7 март 2013 во 21:48 ---

Да.
Абе имам пробано и без кондом чуството е мн подобро,ама шо си е сигурно сигурно си е :D

Хахаха и ја се сложувам со тебе .. Респект ... Али реално гледано не е исто Родео и Малборо нели ?
И ја и женската практикуваме без кондом али идат оние денови коа сакаме малце по жестоко и мора за крај внатре .. Ако се разберваме :sneaky:

За мене најдобри се lifestyle црвените, ем одлично ми пасуваат ем ефтини се..
Одлични кондоми според мене, од дурекс подобри..

Durex си е Durex. Никогаш до сеа не за*бале работа, пу пу. :) И оние Лајфстајл се добри, кога како.
Баш тие дурексот палежните колку пати ми рикнале досега... на прсти не се добројува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom