Најдобри кондоми?

Најдобри кондоми за мене се:

• Вкупно гласачи
    835

D31

Член од
6 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
13
Aбе ептен скапи.. пакетчето од 6 броја се наоѓа за 160-70 денари.
Помалку од 30 денари по кондом.

Последно земав некои Jeans од Durex, првпат ги гледав, само такви имаше. Незнам кој им е аголот, онака маркетингшкиот момент, ама немаше некоја разлика од обичните.
епа за тинејџер кој чека пари за илавање уште од мама и тато скапи се:(

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Прашањето е кога ебеш дали го ебеш кондомот или?

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
чекај првин да се најсмејам да не ти пропадне смешката па ке ти одговорам хахаххах :)
девојка ми
Смеј се или плачи али филингот без и со кондом е мнооооооогу различен и не ја ебеш девојкати не ја ни допираш нејзината вагина ти го ебеш кондомот тоа е факт.

D31

Член од
6 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
13
Смеј се или плачи али филингот без и со кондом е мнооооооогу различен и не ја ебеш девојкати не ја ни допираш нејзината вагина ти го ебеш кондомот тоа е факт.
факт нефакт на моиве 16 годинки непланирам татко да станам

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.663
Поени од реакции
14.538
И мрморецот ја виткаше чоколадата... Значи фактички ја сум невин :eek:

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
факт нефакт на моиве 16 годинки непланирам татко да станам
Е како ќе станеш татко без кондом? До толку неможеш да се контролираш? Па ти ако свршуваш у кондом а како што често се кинат има поголема шанса така ја напумпаш.
--- надополнето: 7 март 2013 во 21:48 ---
И мрморецот ја виткаше чоколадата... Значи фактички ја сум невин :eek:
Да.

D31

Член од
6 јули 2011
Мислења
48
Поени од реакции
13
Е како ќе станеш татко без кондом? До толку неможеш да се контролираш? Па ти ако свршуваш у кондом а како што често се кинат има поголема шанса така ја напумпаш.
--- надополнето: 7 март 2013 во 21:48 ---

Да.
Абе имам пробано и без кондом чуството е мн подобро,ама шо си е сигурно сигурно си е :D

Keepitreal

И сега ?....
Член од
18 септември 2012
Мислења
386
Поени од реакции
371
Хахаха и ја се сложувам со тебе .. Респект ... Али реално гледано не е исто Родео и Малборо нели ?
И ја и женската практикуваме без кондом али идат оние денови коа сакаме малце по жестоко и мора за крај внатре .. Ако се разберваме :sneaky:

Член од
28 јануари 2007
Мислења
511
Поени од реакции
228
За мене најдобри се lifestyle црвените, ем одлично ми пасуваат ем ефтини се..
Одлични кондоми според мене, од дурекс подобри..

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Durex си е Durex. Никогаш до сеа не за*бале работа, пу пу. :) И оние Лајфстајл се добри, кога како.
Баш тие дурексот палежните колку пати ми рикнале досега... на прсти не се добројува.

Kajgana Shop

На врв Bottom