Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде уште еден гол пред Валенсија,нека испаднат Арапиве !!!

1-1 :)

Ајде сега да даде гол Валенсија и да си гледаме сеир :D

Oди гледај Аси бемти препотентинио. Ко не има некој господ да го попушите од Арсенал па да се нагледаш интересна утакмица. Ретко ја отворам темава ама на секое ми се ќења исклучиво од навивачи на баерн
Sto banani jades sto ti se sere tolku?

Поглупа утакмица, немам гледано долго време. ПСЖ се срање во боја. Џабе им се играчиве. Па оној Силва од Милан отиде таму, со кој памет бе, со кој?
Или па ќе ми текне, Зампарини бараше 60 милиони за Пасторе, велејќи дека е аргентинскиот Кака и дека нема тим кој може да плати за него. И Милан и Челзи го бараа, отиде во ПСЖ. Зошто е теле и просек обичен. Клошар. Сакам Дортмунд да им паднат и да ги раскантаат глупиве Французи.

И да. Сезонава е многу послаба конкуренцијава во ЛШ. Не ради Челзи, налет. Шугави екипи како ПСЖ, Малага, Шалке, Галатасарај и тако даље. И ќе се лигават меѓусебе, ќе се влечат по терен и ќе бидат раскантани од поголем тим. И лани имаше помали екипи, но дупло поквалитетни. Да не праам муабет какви беа Бенфика и Наполи.

Многу приглуп муабет тропна друже.Тоа е во жарот на играта,ничија топка како што реков.Ничија топка значи одат и двајцата да ја освојат(Нани нити го гледа кај е,за разлика од Арбелоа кој и имаше прегледност).Не реков јас требаше на Нани да му ја остави а Арбелоа да не реагира, реков :“НЕПРАВЕДЕН ЦРВЕН ОТИ И ДВАЈЦАТА БЕА НЕПРЕПАЗЛИВИ ВО ЖАРОТ НА ИГРАТА И ДВАЈЦАТА ЗАСЛУЖИЈА ЖОЛТИ КАРТОНИ

3525143583_81a4fce1fc_z.jpg

Реал, БВБ, Јувентус, ПСЖ... задоволително сега за сега.

Какви три лесни гола по грешка на одбраната прими Валенсија у двомечов. :facepalm:

Но прилично сум убеден сум дека ако Валнесија имаше здрав лесен бек и не импровизираше со Гвардадо на првиот натпревар немаше да прими два гола од ПСЖ.

Арапиве без Ибра се ко без 5 играчи...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom