blue ladybug
Фанг ловер
Ме интересира што денешниве македонски жени мислат за 8 март. Дали го слават и како? И најбитно од се, ЗОШТО го слават на начинот на кој го слават?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е вака се слави во кафана секоја честГо славам традиционално од 16 години во кафана со другарки, во последниве години со колешки после работа. Го славам како ден повод да се собереме. Права не ми требаат плус ги имам сите права, дискриминирана не сум, не кукам за рамноправност, не изигравам некому домаќинка и чистачка, имам време за себе и се по ред.
Го славам на овој начин оти ми е кеиф така да славам. Оваа година го поместивме за 7ми поради обврски.

кој сака да шета и да излегува по кафани не му треба повод, а кој не сака нели не можеш со сила да го натераш.
работава оф мори мајко......Знам ја од град сумБрзии втор пат те бришам, трет пат ќе ти кажам од село си или не си.
Како то го славиш од 16 годГо славам традиционално од 16 години во кафана со другарки, во последниве години со колешки после работа. Го славам како ден повод да се собереме. Права не ми требаат плус ги имам сите права, дискриминирана не сум, не кукам за рамноправност, не изигравам некому домаќинка и чистачка, имам време за себе и се по ред.
Го славам на овој начин оти ми е кеиф така да славам. Оваа година го поместивме за 7ми поради обврски.
то е ден на жената 

Poleka mlada damo,isprakas pogresna poraka do site vistinski domakinki koi se gordeat so toa sto se,so drugi zborovi se izdignuvas sebesi na nivna smetka.Го славам традиционално од 16 години во кафана со другарки, во последниве години со колешки после работа. Го славам како ден повод да се собереме. Права не ми требаат плус ги имам сите права, дискриминирана не сум, не кукам за рамноправност, не изигравам некому домаќинка и чистачка, имам време за себе и се по ред.