Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Штета е што се повеќе судиите ја пишуват историјата на некои клубови отколку самите тие. Ова дефинитивно влева во историјата на фудбалот, а нај заслужен главен актер ќе биде споменуван за жал судијата. булшит

Уште не можам да разберам зошто го уништи фудбалот посраното гомно, па и да изгубевме,тоа да беше до крај рамноправно. На крај испадна како натпревар тиквеш - неготино обично предвидливо срање.

Велбек јесте да врши друга работа за разлика од Чичарито,ама овој има страшен осет и завршеток,со глава е страшен..... сепак сакав него да го видам да заигра барем на крајот кога се отиди во аут.

Абе да ги победиш Манчестер Јунајтед на гостински терен и место да го дигнеш својот тим,тој дава изјави за тоа како Реал Мадрид биле послаби.Глупа изјава за мене секако,биле пријатели со Фергусон или не биле.
Дека им го лиже гзот на Манчестер и на Фергусон повеќе од јасно е тоа.
До црвениот картон вчера Жозе не знаеше каде, немаше ни идеи, дечишта ги градеа фудбалери со репрезентативно искуство, исто како против Баерн лани, па на тие потрошени пари да немаш идеја :/
Пеп барем е покреативен, тој веднаш правеше претумбации ако видеше дека не иде, затоа почнувам да сумњам дали Пеп е подобриот избор за Манчестер (после Баерн секако).

Него, ја мозгам што му беше финтата на Ферги сношти што го пушти Фелан на пресот и да каже дека "is not in fit condition" да зборува. Не му е без причина секако.

Инаку браво, браво, браво за играчите! Достојно ги бранат боите и историјата на клубот. Клубот е горд на нив.

Другото е излишно.

Искрено, колку и да беше добар вчера нека си го фати патот во пичка му мајчина, зошто да не беше неговиот црвен ќе ги дометевме. Без руни, без валенсија, џонс, кагава, со едно старо аро никакво што ги искина на терен. Не сакам име да му спомнам на циганот, сите одлуки си ги донесе сам во своја штета, со среќа нека му е и да не го гледам повеќе. Изгубивме 4та лш титула, како да се радувам на 20та во пл или мочан фа куп? Не ми се верува.

Него, ја мозгам што му беше финтата на Ферги сношти што го пушти Фелан на пресот и да каже дека "is not in fit condition" да зборува. Не му е без причина секако.

Зошто ако Ферги излезеше на прес сеуште ќе се дешифрираше шкотскиот акцент на пцовките што ќе ги добиеше судијата.

Изгубивме 4та лш титула, како да се радувам на 20та во пл или мочан фа куп? Не ми се верува.

И да ги поминевме Реал тука беа Баерн, Јувентус, можно Барселона, Дортмунд, никој не ни гарантираше дека баш ние ќе освоевме. Да, една тешка пречка ќе премостевме, ама далеку од тоа дека сега ни е изгубена загарантираната титула во ЛШ.

За болдот - Ако не знаеш како, дојди со мене на денот кога се надевам ќе се крева трофејот да видиш како :D

Како што кажа Мурињо така би рекол и јас до црвениот картон Манчестер ја имаше контролата, но не значи дека така ќе останело до крајот на натпреварот затоа постојат измени и ротации во играта и никој не може да каже како би се одвивале работите до крај на натпреварот. Се случува и најслабите противници од корнер или прекин да дојдат до победа па макар противникот да ја имал целосно контролата... а тоа што Нани го направи според правилата е за Црвен
Погледнете и сами,
irY3AXtSsRD31.gif
доколку си ја повлечеше ногата можеби ќе беше жолт но тој со намера го оттурнува Арбелоа, а тоа беше видено од помошникот на судијата...жално е што ова го расипа натпреварот но тука е само Нани крив и никој друг. Спортски поздрав и повеќе среќа наредна година.

Незнам дали е ставено поназад, ама не сакам да ви читам постови, уште толку депресија ќе ме мавне.

3:38 :place:
--- надополнето: 6 март 2013 во 14:33 ---
Како што кажа Мурињо така би рекол и јас до црвениот картон Манчестер ја имаше контролата, но не значи дека така ќе останело до крајот на натпреварот затоа постојат измени и ротации во играта и никој не може да каже како би се одвивале работите до крај на натпреварот. Се случува и најслабите противници од корнер или прекин да дојдат до победа па макар противникот да ја имал целосно контролата... а тоа што Нани го направи според правилата е за Црвен
irY3AXtSsRD31.gif

Погледнете и сами, доколку си ја повлечеше ногата можеби ќе беше жолт но тој со намера го оттурнува Арбелоа, а тоа беше видено од помошникот на судијата...жално е што ова го расипа натпреварот но тука е само Нани крив и никој друг. Спортски поздрав и повеќе среќа наредна година.
Како да ја тргне ногата кога не го ни виде се додека не го удри?

Погледнете и сами,
irY3AXtSsRD31.gif
доколку си ја повлечеше ногата можеби ќе беше жолт но тој со намера го оттурнува Арбелоа, а тоа беше видено од помошникот на судијата...жално е што ова го расипа натпреварот но тука е само Нани крив и никој друг. Спортски поздрав и повеќе среќа наредна година.
Хахаххахахахахааха
Не се прави муабет, до утре слики и клипови да ми најдеш, престрого беше!
Што не го исклучија тогаш копилето Веране што го собори Евра. Ама тогаш сите рековме лошо ќе беше тоа за натпреварот!
Сега пак Нани бил крив, па немој да ме јебеш бре!

Како да ја тргне ногата кога не го ни виде се додека не го удри?
Моментот откако го удри Арбелоа а не претходно, свесно гледа дека удира во него и откако го допре не ја повлече ногата туку го оттурнува

Еве далеку поопасна игра и дури во Шпанија за истиот прекршок е доделен жолт картон.

Моментот откако го допира Арбелоа а не претходно, свесно гледа дека удира во него и откако го допре не ја повлече ногата туку го оттурнува

Ама Нани гледаше кон топката нагоре, сакаше да ја пресече и да направи контра, нема никаква намера у стартот, не гледаше у Арбелоа и директно на него да иде, јес да е опасен и не дај боже во глава да го удри или било што, ама ова беше обичен фаул, високо крената нога, со тоа што можеше да му даде жолт ради тоа што го закачи по раката..

Инаку браво, браво, браво за играчите! Достојно ги бранат боите и историјата на клубот. Клубот е горд на нив.

Другото е излишно.

Брат ако излезеше и само го кажеше она што цел свет го виде ке добиеше 25 меча суспензија...
Многу паметен потег...
--- надополнето: 6 март 2013 во 15:05 ---
Рафаел изеде два жолти.Рибери го заминуваше како брз воз во Јапонија и си беше сосема заслужен.

Да го погодеше Руни голот 10мин при крај и да беше 2-2 ќе беше доста жустро,но тој од некои 3-4 метри над гол ја запуца.Многу шанси Манчестер не искористи и тука е главната причина за поразот.Видиќ кога ја погоди стативата,тоа за мене личеше на 200% шанса за играч кој е висок и такви шанси за него се просто речено зицери.
Еден труп играч како Модриќ како успеа да закачи таков гол тоа не ми е јасно.Милиметарски прецизно.:facepalm:

Паметно размислуваш...

И тоа што игравме со 10 играчи нема никаква врска, битно неискористените шанси се криви...

Во фудбалот има едно правило,ако не искористуваш шанса,некако ќе изгубиш...Ние не искористивме 3-4 100 % шанси против РМ во купот првиот меч,затоа изгубивме...Истото се случи и со вас,шансите на РВП и Гигс на првиот меч мораше да се искористат !

Дали си ти нормален? Дали имаш било какво познавање од фудбал и спорт? Фудбалската топка е округла да знаеш. И дај преку таквото прекини со Велбек и Нани ми се гади од форумов, како биле кривци не знам што. Абер немаш од фудбал. Не сакам реплика што и да ми вратиш не ти враќам со човек што не знае не можеш да се разбереш.
прашањето е дали ти си ненормален ? Немам јас 15 годинки и не пратам фуддбал од ерата на роналдо туку пратам од 93 навака , и добро знам што кој каде како . Велбек е имбецил , трча да ама и сите имбецили можат да трчаат но не може секој да даде гол . Од друга страна колку повеќе го гледам стартов на нани толку повеќе сваќам дека дечкото нема мозок ... треба да претпостави дека можно е да има некој позади него , а замисли да играше арбеола со глава .. а замисли да идеше во публика топката со мајагери ќе влезеше во публика . Да нани е крив зашто направи најглуп можен старт во накритичниот момент на сезоната ... кое секако не кошташе испаѓање од лига на шампиони . НЕ МИ Е КРИВО ШТО ИСПАДНАВМЕ криво ми е што отиде понеквалитетен тим кој зависи од само еден човек и криво ми е што после цела планета ќе се сити на нашиот пораз и тоа само заради еден имбецислки потег од нани .. па уште и глумеше лудило дека си го повредил ѓонот на копачката од ребрата на арбеола !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom