Денешните мажи...

Ми фали уште малку тестостерон и хормон за раст да попиздам, да се види шо е шо :icon_lol:.

Никако маче.
Две години те бркам, ти имам кажано дека ми се допаѓаш и дека ќе те удавам со љубов се разбира кога ќе те видам. Епа друго незнам што да направам за да те освојам :)

bokser_mk
Ти да не очекуваш сериозна врска со мажена жена?
Мажена жена што треба да очекува од 19 годишно момче? Да и се удвара ли? Таа бара задоволство. И ако е онаква, не е за тебе туку за мажот и. И ти наместо да уживаш, филоофираш.

Мажите стварно не знаат што сакаат. Еве ве читам: ако даде одма, курва е. Ако те одбие, ондак е курва, што изиграва пичкетина.
Ај договорете се сами со себе, ебаго.
Дали имаш претстава колку мажи има вакви? Чисто информативно дали знаеш колку мажи во брак го прават ова?
--- надополнето: 6 март 2013 во 12:22 ---

Пост на место. Ако знаат што сакаат јас се фрлам од камени мост.
znam megutoa poentata mi e leandra deneska ni vie ne ste svetici vo sustina skoro site varaat

Две години те бркам, ти имам кажано дека ми се допаѓаш и дека ќе те удавам со љубов се разбира кога ќе те видам. Епа друго незнам што да направам за да те освојам :)
Kрцкалче :icon_lol:

bokser_mk
Ти да не очекуваш сериозна врска со мажена жена?
Мажена жена што треба да очекува од 19 годишно момче? Да и се удвара ли? Таа бара задоволство. И ако е онаква, не е за тебе туку за мажот и. И ти наместо да уживаш, филоофираш.

Мажите стварно не знаат што сакаат. Еве ве читам: ако даде одма, курва е. Ако те одбие, ондак е курва, што изиграва пичкетина.
Ај договорете се сами со себе, ебаго.
ne ni ocekuvam vrska so mazena zena ne sum nenormalen uste takov bagaz ne mi treba megutoa ni vie ne ste svetici ko sto se prikazuvate sakte da vi prideme sakate i vie megutoa koa ke vi prijde gi digate akciite i se praite nedostizni
SAKAM DA KAZAM STOM NE SAKATE DA VI PRIDAT NEKOJ DA ZAPOCNAT MOABET SO VAS NE IM DAVAJTE LAZNI ZNACI BE COVEK TOA MI E CELIOT MOABET NE IM DAVAJTE ZNACI DEKA SAKATE SO NIV im davate celo vreme znaci deka sakte i koga ke vi pridat se praite nedostizni e toa me nervira

znam megutoa poentata mi e leandra deneska ni vie ne ste svetici vo sustina skoro site varaat
Јас тоа одамна го викам. Светци има само на форумов, се друго е каша попара не се знае кој со кого е и зошто е. Ако не сега за три години од почеток на врската едниот вара. Каков брак какви бакрачи, тој тип на брак не постои одамна.
И кога ќе ве прочитам дека за жена одбирате поштена се прашувам каде ги наоѓате поштениве? И која е гаранцијата дека цел живот ќе останат такви поштени?

Тешка фуфица сум ја за фаќање,не се давам лесно :pos: Да завршам само со дипломскава,па ќе мора да се видиме :love:

ne ni ocekuvam vrska so mazena zena ne sum nenormalen uste takov bagaz ne mi treba megutoa ni vie ne ste svetici ko sto se prikazuvate sakte da vi prideme sakate i vie megutoa koa ke vi prijde gi digate akciite i se praite nedostizni
SAKAM DA KAZAM STOM NE SAKATE DA VI PRIDAT NEKOJ DA ZAPOCNAT MOABET SO VAS NE IM DAVAJTE LAZNI ZNACI BE COVEK TOA MI E CELIOT MOABET NE IM DAVAJTE ZNACI DEKA SAKATE SO NIV im davate celo vreme znaci deka sakte i koga ke vi pridat se praite nedostizni e toa me nervira
Ама не си пришол, така да ти паѓа у вода мОабетот (n)

Јас со контра прашање до девојките, има ли некоја што ќе одбие или ќе се понаша на некој што и се допаѓа?

Нема таква што ќе одговори со Не. Ама 2 работи се битни тука да се напоменат.

1. Многу од тие што ќе одговорат со Да ќе изволеваат и ќе глумат лудило. Еве сега ти ми дојде, јас сум пичката и сега има да те помотам и извољевам.

2. Лошо е прашањето. Треба да биде ако не ви се допаѓа како постапувате? Нормално сите ќе одговорат дека културно комуницираат и му даваат на знаење дека не се заинтересирани. А во пракса не е така.

Затоа едноставно признајте си дека не знаете како да комуницирате, немате живци за тоа, не можете да се снајдете или слично. Кога ќе направите атмосфера за тоа ќе ви идат машки. Со некои ќе мора да изреагирате дрско оти се копуци, со некои само ќе се запознаете и ќе останете само пријатели можеби и најдобри, со некои ќе договорите дејт. Како што е нормално и пракса секаде на запад. Кога ќе биде нормално јас да ти седнам тебе на маса макар на 5 минути и кога сето тоа ќе си тече како што треба, тогаш може да причаме дека мажите немале муда. Не, не мора секс да имаме истата вечер, не мора да се муваме, не мора ни број ни фејсбук да ми дадеш, не мора дури ни повеќе од 5 минути муабет. Едноставно направи да се осеќа тој што ти дошол пријатно освен нормално ако не ти дошол идиотски. Тогаш ќе правиме друг муабет. До тогаш-5 саата ќе се шминката и спремате, 2 саати ќе седите во локал изигравајќи Холивуд и со дрско понашање ќе ги одвраќате и тие малкумина што решиле да пристапат, 5 саати ќе се отшмнкувате, и 2 саати ќе плачете дека сте сингл затоа што нема машко со муда што ќе ти дојде. Епа чим четот на фејсбук ти изгледа вака
zenite-i-chatot.jpg

што очекуваш? Свесно да прифати да биде само уште една точка на листава?

Вие фините момци и џентлмени сте втората точка.

Јас тоа одамна го викам. Светци има само на форумов, се друго е каша попара не се знае кој со кого е и зошто е. Ако не сега за три години од почеток на врската едниот вара. Каков брак какви бакрачи, тој тип на брак не постои одамна.
И кога ќе ве прочитам дека за жена одбирате поштена се прашувам каде ги наоѓате поштениве? И која е гаранцијата дека цел живот ќе останат такви поштени?

tocno e ova za brakot
neka zbori koj sto saka ali ljubovta e minliva be
ke ti bide ubavo prvata godina eve edno 5 godini vo brakot neka bide se med i mleko ali posle toa
minliva e ljubovta bar sea za sea ova mislenje go iam moze sum greska i sum rekol bolje licnosta so nekad ke ja zemam da bide iskusna i da ja imaat pominato edno 2-3 negoli dodeka sum vo brak so nea togas da ja pominuvaat

Ама не си пришол, така да ти паѓа у вода мОабетот (n)

Пришол сигурно..ама ќе пријде на една ќе го одбие,на друга .. на трета. И после како да има самодоверба? После му се чинат сите женски исти,дека со која и да проба ќе го одбие..како на фотокопир да се штанцани сите :icon_lol:

Пришол сигурно..ама ќе пријде на една ќе го одбие,на друга .. на трета. И после како да има самодоверба? После му се чинат сите женски исти,дека со која и да проба ќе го одбие..како на фотокопир да се штанцани сите :icon_lol:
Не пришол, си кажа дечкото.
Ти шо се местиш? Леандра 2 години на кафе те кани, ти бегаш како пи*е. Божем ќе те изеде.

Не пришол, си кажа дечкото.
Ти шо се местиш? Леандра 2 години на кафе те кани, ти бегаш како пи*е. Божем ќе те изеде.

Поједе ме туџи срам. Не пишувам повеќе :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom