Денешните мажи...

Хахаха па коа ќе идам да се запознааам ме гледа чудно ко да сум дошол да ја убивам,и нормално дека понатака нишо не бива кога и девојките изгубиле осет за запознавање
Па да имаш право до некаде..ама не дозолувај да те демотивираат такви дешавки

Ги гледа на далечина од точно 3 метри 15 см и 5 мм. Право во очи како стрела. Стои со десна рака потпрен на шанк, дига лева веѓа и тресе десно колено. Ако му се загледа во коленото е поштена, а ако го загледа у веѓата е курва :D
Сори суси досадно на работа, знаеш како е...:icon_mrgr:
Ако де прифаќам заебанции на моја сметка таман работа.
За другото. Јас сум само единка, еден од многумина. Еве баш живо ме занима, момци зошто немате муда и не им пристапувате бе на девојките? Сакам по можност со примери. Не мора да потенцирате дали се ваши или на другари не мора да спомнувате имиња или места. Дајте искуства. Да не биде дека јас измислувам работи.

Не бе ќе му даам диплома за вистински маж:icon_lol:
Они не приоѓаат да се запознаат, да земат број а не па да прашаат за е*ење.
Полесно е да :drk: отколку да е*ат. Барем знаат дека Десанка никад нема да им каже НЕ.

za drugi nez jas koa ke osetam hemija negde priogam
a za poveketo sto ne priogaat zosto pola mislat deka e veke glupo da se stavas na nekogo vo diskoteka pola se plasat deka ke bidat odbieni pola se zapoznavaat preku poznanici a i facebook ja eba rabotata sea poise preku facebook se stavaat

Не бе ќе му даам диплома за вистински маж:icon_lol:
Они не приоѓаат да се запознаат, да земат број а не па да прашаат за е*ење.
Полесно е да :drk: отколку да е*ат. Барем знаат дека Десанка никад нема да им каже НЕ.
ееее бе ако биди добар сексо ќе има и запознавање, да не треба прво на вечера дома да те однесе и да те запознае со фамилијата пред да нурни во тебе??
Па кола не купвам (шио вреди колку 5 жени) дур не свртам еден круг.
Вие жените не знаете шо сакате, ете да се вратиме 1-2 века назат кога невиност се даваше на прва брачна ноќ кога немаше шетање по паркови гушнати и бацвање по клупи а в чаршија се излегуваше само уз пратња на мајка брат или тетка и кога љубов се искажуваше со зборови и писменца 3 години пред секс - пак нема да ви чини. Ако ве прашаме дал сте за секс - се љутите “Шо ме мислиш ти мене бе“, ако не ве прашаме - пак се љутите “Шо ми фали мене бе“

За другото. Јас сум само единка, еден од многумина. Еве баш живо ме занима, момци зошто немате муда и не им пристапувате бе на девојките? Сакам по можност со примери. Не мора да потенцирате дали се ваши или на другари не мора да спомнувате имиња или места. Дајте искуства. Да не биде дека јас измислувам работи.
Еве читај го bokser_mk и останатите на темава. Сите си потплачнуваат дека цела вечер се шмекале со цури, ама пошо одбиле неколку други МУЖИ, они не им пришле....шо ќе се замараат.
--- надополнето: 6 март 2013 во 11:43 ---
za drugi nez jas koa ke osetam hemija negde priogam
a za poveketo sto ne priogaat zosto pola mislat deka e veke glupo da se stavas na nekogo vo diskoteka pola se plasat deka ke bidat odbieni pola se zapoznavaat preku poznanici a i facebook ja eba rabotata sea poise preku facebook se stavaat
Па нели сте осетиле хемија, ама сте се изнервирале пошо цурите одбиле неколку групи МУЖИ и не сте сакале да им пријдете.
Да не треба да дојде да те залапа шо би рекол Крусер, па да осетиш хемија.

Денешниве машки се злато од деца, оние женските помалку ги расипуваат.

Еве читај го bokser_mk и останатите на темава. Сите си потплачнуваат дека цела вечер се шмекале со цури, ама пошо одбиле неколку други МУЖИ, они не им пришле....шо ќе се замараат.
--- надополнето: 6 март 2013 во 11:43 ---

Па нели сте осетиле хемија, ама сте се изнервирале пошо цурите одбиле неколку групи МУЖИ и не сте сакале да им пријдете.
Да не треба да дојде да те залапа шо би рекол Крусер, па да осетиш хемија.

covek stvarno ne moze da ve razbere znaci flertuvaat so pola maski vo diskotekata site im se stavaat i site gi odbivaat razbiram mozda samo sakale zabava, ama neka mi odgovori bilo koe masko
koga veke gledas deka gi odbiva site so i se staile pred tebe se mozni moabeti i svrtele ja napile ko kobila na sedmo nebo ja staile i site gi odbiva koa e poentata i ti da se rezilis za te odbie

covek stvarno ne moze da ve razbere znaci flertuvaat so pola maski vo diskotekata site im se stavaat i site gi odbivaat razbiram mozda samo sakale zabava, ama neka mi odgovori bilo koe masko
koga veke gledas deka gi odbiva site so i se staile pred tebe se mozni moabeti i svrtele ja napile ko kobila na sedmo nebo ja staile i site gi odbiva koa e poentata i ti da se rezilis za te odbie
Епа :drk:и не прашуј.

Јас со контра прашање до девојките, има ли некоја што ќе одбие или ќе се понаша на некој што и се допаѓа?

Јас со контра прашање до девојките, има ли некоја што ќе одбие или ќе се понаша на некој што и се допаѓа?
Одма се познава кога пишуваш мислејќи на мене!

Така вие си мислите, ете да ти пријде маж (со или без пиво в раце) и да ти рече “Ај да се еб_ме“ одма ќе му вратиш “шо ме мислиш ти мене ?? курва?!“

За да направи машко такво нешто треба да има и газ и муда и .!.
Вие си мислите дека сите женски ве сакаат за озбилна врска?! Понекогаш и ние сакаме задоволство без многу лигавења, ама испаѓаме курви, а таквите ви се одбивни.:rolleyes:
Па уствари и вие не знаете што сакате...

Не бе, ако ми се допаѓа не глеам ни причина зашо да не му пријдам....ако глеам дека не трза да ишарети :icon_lol:

За да направи машко такво нешто треба да има и газ и муда и .!.
Вие си мислите дека сите женски ве сакаат за озбилна врска?! Понекогаш и ние сакаме задоволство без многу лигавења, ама испаѓаме курви.:rolleyes:

ke prijde taka i od 100 obide ke bide odbien 150 pati + i kutek moze da izee ili ne daj boze ako naleta na nekoja opremena so sprej bez oci ke ostane covekkot alloo ova ne pali kaj nas MAKEDONIJA SME NE SME AMERIKA

ke prijde taka i od 100 obide ke bide odbien 150 pati + i kutek moze da izee ili ne daj boze ako naleta na nekoja opremena so sprej bez oci ke ostane covekkot alloo ova ne pali kaj nas MAKEDONIJA SME NE SME AMERIKA
Затоа ти седи си на страна и посматрај ;)
Ќе ги заебеш ептен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom