Јас ти приоѓам ти бегаш![]()
Никако маче.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ти приоѓам ти бегаш![]()
Две години те бркам, ти имам кажано дека ми се допаѓаш и дека ќе те удавам со љубов се разбира кога ќе те видам. Епа друго незнам што да направам за да те освојамНикако маче.
bokser_mk
Ти да не очекуваш сериозна врска со мажена жена?
Мажена жена што треба да очекува од 19 годишно момче? Да и се удвара ли? Таа бара задоволство. И ако е онаква, не е за тебе туку за мажот и. И ти наместо да уживаш, филоофираш.
Мажите стварно не знаат што сакаат. Еве ве читам: ако даде одма, курва е. Ако те одбие, ондак е курва, што изиграва пичкетина.
Ај договорете се сами со себе, ебаго.
znam megutoa poentata mi e leandra deneska ni vie ne ste svetici vo sustina skoro site varaatДали имаш претстава колку мажи има вакви? Чисто информативно дали знаеш колку мажи во брак го прават ова?
--- надополнето: 6 март 2013 во 12:22 ---
Пост на место. Ако знаат што сакаат јас се фрлам од камени мост.
KрцкалчеДве години те бркам, ти имам кажано дека ми се допаѓаш и дека ќе те удавам со љубов се разбира кога ќе те видам. Епа друго незнам што да направам за да те освојам![]()
ne ni ocekuvam vrska so mazena zena ne sum nenormalen uste takov bagaz ne mi treba megutoa ni vie ne ste svetici ko sto se prikazuvate sakte da vi prideme sakate i vie megutoa koa ke vi prijde gi digate akciite i se praite nedostiznibokser_mk
Ти да не очекуваш сериозна врска со мажена жена?
Мажена жена што треба да очекува од 19 годишно момче? Да и се удвара ли? Таа бара задоволство. И ако е онаква, не е за тебе туку за мажот и. И ти наместо да уживаш, филоофираш.
Мажите стварно не знаат што сакаат. Еве ве читам: ако даде одма, курва е. Ако те одбие, ондак е курва, што изиграва пичкетина.
Ај договорете се сами со себе, ебаго.
Јас тоа одамна го викам. Светци има само на форумов, се друго е каша попара не се знае кој со кого е и зошто е. Ако не сега за три години од почеток на врската едниот вара. Каков брак какви бакрачи, тој тип на брак не постои одамна.znam megutoa poentata mi e leandra deneska ni vie ne ste svetici vo sustina skoro site varaat
Две години те бркам, ти имам кажано дека ми се допаѓаш и дека ќе те удавам со љубов се разбира кога ќе те видам. Епа друго незнам што да направам за да те освојам![]()
Ќе те јадамТешка фуфица сум ја за фаќање,не се давам лесноДа завршам само со дипломскава,па ќе мора да се видиме
![]()
Ама не си пришол, така да ти паѓа у вода мОабетотne ni ocekuvam vrska so mazena zena ne sum nenormalen uste takov bagaz ne mi treba megutoa ni vie ne ste svetici ko sto se prikazuvate sakte da vi prideme sakate i vie megutoa koa ke vi prijde gi digate akciite i se praite nedostizni
SAKAM DA KAZAM STOM NE SAKATE DA VI PRIDAT NEKOJ DA ZAPOCNAT MOABET SO VAS NE IM DAVAJTE LAZNI ZNACI BE COVEK TOA MI E CELIOT MOABET NE IM DAVAJTE ZNACI DEKA SAKATE SO NIV im davate celo vreme znaci deka sakte i koga ke vi pridat se praite nedostizni e toa me nervira
Јас со контра прашање до девојките, има ли некоја што ќе одбие или ќе се понаша на некој што и се допаѓа?
Јас тоа одамна го викам. Светци има само на форумов, се друго е каша попара не се знае кој со кого е и зошто е. Ако не сега за три години од почеток на врската едниот вара. Каков брак какви бакрачи, тој тип на брак не постои одамна.
И кога ќе ве прочитам дека за жена одбирате поштена се прашувам каде ги наоѓате поштениве? И која е гаранцијата дека цел живот ќе останат такви поштени?
Ама не си пришол, така да ти паѓа у вода мОабетот![]()
Не пришол, си кажа дечкото.Пришол сигурно..ама ќе пријде на една ќе го одбие,на друга .. на трета. И после како да има самодоверба? После му се чинат сите женски исти,дека со која и да проба ќе го одбие..како на фотокопир да се штанцани сите![]()
Не пришол, си кажа дечкото.
Ти шо се местиш? Леандра 2 години на кафе те кани, ти бегаш како пи*е. Божем ќе те изеде.