Денешните мажи...

Ova e statistika od avstralija i London. Vo mkd ke testiram teren idniot pat. Azija e razlicno varira od region do region
Во Македонија сето е бештии и курви кои трчаат по странци. Кажи им дека идеш од Австралија и 90% ќе ти вратат назад :D

Во Македонија сето е бештии и курви кои трчаат по странци. Кажи им дека идеш од Австралија и 90% ќе ти вратат назад :D
И обавезно да им изрецитира некоја стихотворба на српски. За поголем успех :D

Jasno mi e toa sakam da vidam kako bi bilo bez da znaat. Eden eksperiment ova sto se pisue na forumot me kopka kolku e tocno

Jasno mi e toa sakam da vidam kako bi bilo bez da znaat. Eden eksperiment ova sto se pisue na forumot me kopka kolku e tocno

Те молам немој да ме изоставиш од реалните статистички бројки. Јас ти посакувам многу среќа ќе ти треба :D

Jas ne baram, jas go davam mojot broj. Posto sakas cifri okulu 40% se javuvaat nazad bar navaka
Ми текна во времето кога немаше мобилни, еден пријател и се додворува на една девојка и сега ја прашал за телефон.
Девојкава не ми текнува дали немала дома телефон или пак била малку скептична да му го даде му рекла да и даде тој број за таа да се јави.
И еве го иди до мене со трчање и ме прашува кој е неговиот број на телефон, му се пулам вака и му викам како може да не си го знае бројот на телефон.
Ми вика како да го знам кога никогаш не се јавувам дома. :D
Инаку се согласувам дека е добра тактика да и го оставиш на девојка бројот на телефон за таа да ти се јави кога е расположена за состанок.

Инаку се согласувам дека е добра тактика да и го оставиш на девојка бројот на телефон за таа да ти се јави кога е расположена за состанок.
Ти ова озбилно или?...:cautious:

@FARANG немој само да играш на карта странец, на некои претстави им се и како просечен човек и кажи дали има голема разлика во процентите во двата случаи.

Најчесто се јавуваат наредниот ден или никогаш. Некои пак ќе ти кажат уште тогаш дека нема потреба да оставаш мобилен.
Секако ова е успешно кај малку интровертни девојки кои застануваат дефанзивно од самиот старт кога ќе им пријдеш.

Најозбилно. Знае оваа тактика да запали, мој другар го има ова направено и му се јави девојчето потоа. Да бидам искрена, ако ми фати око дечкото и јас би се јавила, зошто да не?

FARANG немој само да играш на карта странец, на некои претстави им се и како просечен човек и кажи дали има голема разлика во процентите во двата случаи.

Ne be ne spomnuvam aus. Malku tesko ke bide da izigravam prosecen oti navikite mi se razlicni ama aj ke probam. Bas me kopka. Za stranec znam kako e

Се знае кој може да е крив, она како може да не им даде број :D
Да, да девојките треба од дома да си имаат спремено ливче со нивниот број и со тоа ливче да мавтаат у дискотека пошо некој нема муда да им пријде.

Да, да девојките треба од дома да си имаат спремено ливче со нивниот број и со тоа ливче да мавтаат у дискотека пошо некој нема муда да им пријде.
Ма и да им пријде тоа незначи дкеа и се допаѓа. Со некои разговараат, со некои не ни разговараат, на трети даваат броеви, а со четврти се гледаат после искачање.
Јас мислам дека на чело треба да си го залепат бројот, така да нашите ценети мажи да не се почувствуваат одбиени. Оти кај нас веќе правило е ако те одбие жената мора да и фали нешто, ти така згоден и неопходен, а нејзе да не и се допаѓаш :D
Еве било која жена нека одговори има ли шанси да одбиете разговор или размена на телефон со некој што ви се допаѓа? Јок. Така да...

Ма и да им пријде тоа незначи дкеа и се допаѓа. Со некои разговараат, со некои не ни разговараат, на трети даваат броеви, а со четврти се гледаат после искачање.
Јас мислам дека на чело треба да си го залепат бројот, така да нашите ценети мажи да не се почувствуваат одбиени. Оти кај нас веќе правило е ако те одбие жената мора да и фали нешто, ти така згоден и неопходен, а нејзе да не и се допаѓаш :D
Еве било која жена нека одговори има ли шанси да одбиете разговор или размена на телефон со некој што ви се допаѓа? Јок. Така да...
Ако кај нас девојките одбијат мушко одма е ку*ва, пошо се е*е со тој шо на неа и одговара а не со тој шо ја шмекал со пиво у рака.

Ама си ги заебал значи, си ги решил за вечерта :icon_lol:
Лошо размислување лошо.
Не сум ги заебал, не сум искочил со намера како нивната да заебам некој. Ете, ја знаеш ситуацијата, мислиш дека мене ме чекале? :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom