Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не беше потребен Руни за да поминеме даље.
Тактички перфектни 60 минути имавме. На стариот ништо неможе да му се замери.
Реал беа скроз без идеја, немаа отворени играчи за додавање, се што можеа да изиграат беше преку крило и да извадат корна. Иако кај нив беше поседот, нивниот гол висеше.

После тоа се распадна тотално системот.
Не се промени многу формациски, ги изгубивме само контрите, психолошкиот момент е тој кој ни ја зема утакмицата.

Не ја глеав после голот на Роналдо, ама од хајлајц глеам дека сме покажале катарактер, тоа манчестеровското, до крај мушки.
Незнам дали ова поише ме боли или лани реваншот со Сити. Тогаш изгубивме титула пошто не надиграа, сеа изгубивме (ајде ќе речам финале) ради х факторот.

Да не беше црвениот ја ставам раката во оган дека поминувавме. Едноставно Реал беа никакви, немаа никаква шанса пред црвениот картон на Нани. :) Ама тоа е.. Здравје повеќе до година. Убеден сум дека освојуваме и Ферги комотно си оди во пензија. :)

8531539979_47a442225f_o.gif

:pos::cuc:

Браво зверови ! Иначе подобриот победи јас се извинувам вака ама ако ми го спомните судијата погледнете го ова
А иначе стварно добра игра брао
ова бато е нешто што тешко може да се види со голо око, ама црвениот беше апла злодело со умисла :)

Браво зверови ! Иначе подобриот победи јас се извинувам вака ама ако ми го спомните судијата погледнете го ова
Свегде ова го тупим,дечки да не беше црвениот на нани,прашање е дали ќе се десеше оваа ситуација.Ама џабе на некој не моеш да им објасниш,и 10 на 11,бевмо бољи.

ама ако ми го спомните судијата погледнете го ова
Ако ти ја спомнам играта со рака на Кедира, ударот на Рамос по нозе на Евра во 16. Предходната утакмица немаше црвен за Варан дека ќе уништел судијата одличен натпревар. Прво кажи оп па скокни.

Ако ти ја спомнам играта со рака на Кедира, ударот на Рамод по нозе на Евра во 16. Предходната утакмица немаше црвен за Варан дека ќе уништел судијата одличен натпревар. Прво кажи оп па скокни.
Не ми спомнувај дај ми доказ

Не ја гледав вашата утакмица, што беше околу црвениот? Иначе штета што нема да се паднат со Дортмунд, баш ќе беше супер дуел. :(

Не ја гледав вашата утакмица, што беше околу црвениот? Иначе штета што нема да се паднат со Дортмунд, баш ќе беше супер дуел. :(

Беше грабеж на столетието...

Немој со вакви ефтини провокации... немој...

Разочаран сум од резултатот на крај судија не зафракна за сите пари со престрго доделениот црвен каротн зошто Нани одеше на топка и немаше намера да го удри Арбелоа и сакаше да ја смири топката и да не го искучеше мислам дека во налош случај ќе извадевме нерешено ама тоа е тоа секоја секој чест за дечките дадоа се од себе посебно капитенот Видиќ и Рафаел само од Велбек сум разочаран не покажа ништо да играше Руни место него сигурно ќе постигнеше барем еден гол овај само трча бев врска и кога влезе во шанса је промашува. Сепак оваа сезона ќе биде успешна според мене со освојување на двојна круна во Англија. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom