Нови игри

Другар и мене исто ми праеше ми викат немате директх 11 а го имам и све пробам нејкеше да се пуштити а вчера ја инсталчирав и ја пуштив на кратко и можеше,пробај да го инсталираш одново последниот апдејт за графицката и ке мојт, јас така пробав и ено се пуштат за сега :D
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 06:02 ---

Е баш сега то мене ми се деси реков ке ја играм и само шо дојде 2 мисија и ми се гасит,валда сега чаре да чекам некој добар крак или фикс за то :(
Бара од поновите графички... не да постарите од серијата GF 3xx не ќе можат да ја тераат туку бизнис е у прашање.. намерно е ставен код кој те ограничува ако го немаш според нив пожелниот хардвер..

Играта е пуна со багови... а тек повременото губење на покажувачот на преостаната муниција како нервира...
.. недоработена е...
..има и нов крак ама и од него нема некое фајде...
така до излегувањето на некој асолен апдејт играта ќе си седи деинсталирана...

... ти ибам девелоперите што издаваат недоработени игри...

Другар и мене исто ми праеше ми викат немате директх 11 а го имам и све пробам нејкеше да се пуштити а вчера ја инсталчирав и ја пуштив на кратко и можеше,пробај да го инсталираш одново последниот апдејт за графицката и ке мојт, јас така пробав и ено се пуштат за сега
Пробав и со нови драјвери, ама јок. Ќе купам графичка нова во АМЦ е 2 500 од тие што го подржуваат DX11 и уште 4 RAM и ќе цепам. Добро кажа vone се е бизнис. Од CryTek имаат договр со AMD и NVidia само на нивните графички да се игра играта но само на одредени вкупно се 25.

Пробав и со нови драјвери, ама јок. Ќе купам графичка нова во АМЦ е 2 500 од тие што го подржуваат DX11 и уште 4 RAM и ќе цепам. Добро кажа vone се е бизнис. Од CryTek имаат договр со AMD и NVidia само на нивните графички да се игра играта но само на одредени вкупно се 25.

Абе.. на 2 монитори ќе играш со таа dx11 oд 2.500 денари.

Ако имаат договор, што не го негирам, јасно ни е сите дека нема на машини од пред 5 години да ги играме новите игри, ама објасни ми како тоа на иста конфигурација првата игра од серијал бара повеќе од нејзиното продолжение после 2-3 години? Неможеме да се жалиме до толку, предобро ги оптимизираат, дури за едвај entry level конфигурации најпоследните игри, што се сосема фер.

Прв скриншот од Assassin's Creed IV: Black Flags! :vozbud:

Се надевам дека ова е вистина!
Моја желба беше следната игра да биде во Кина, а ова воопшто не ми падна на памет.

Добро изгледа, се надевам дека ќе имаме и официјална најава, заедно со трејлер наскоро. :)

Од Ubisoft објавиа дека на 4.Март во 16:00CET ќе бида тобјавени сите детали за новата Assasin`s Creed IV Black Flag :vozbud:

181075_10151360563874285_465321125_n.jpg

Black Flags ќе ја играме на 29ти Октомври! :vozbud:

Но, познавајќи ги Ubisoft, РС верзијата најверојатно ќе ја пуштат еден месец подоцна. :confused:

Дали оваа новата Tomb Raider е поврзана со претходните три игри (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary и Tomb Raider: Underworld) во поглед на приказната или е stand alone игра? :)

Дали оваа новата Tomb Raider е поврзана со претходните три игри (Tomb Raider: Legend, Tomb Raider: Anniversary и Tomb Raider: Underworld) во поглед на приказната или е stand alone игра? :)

Мислам дека е prequel али не ме фаќај за збор.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom