Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Аман веќе од ефтино изгубени бодови... можда оваа е 5-6 утакмица во гости шо ја правиме 2 у 1 :facepalm:
За се според мене е крив квадрадо во 3-тата минута !!! повеќе не коментирам :tapp:

Ви фали Монтоливо, и тоа како ви фали.
cek malce,pa neli navivase ti za Viola??? so sea vamu "vi" fali ovja fegetov,nejcam ime da mu spomnam,a?
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 15:05 ---
i NE,ne ni fali ni on nitu nikoj so si zaminal na pederski nacin,kao behrami itn..
posto si imame bolji igraci sea na nivnite mesta,Akvilani Pizaro i Valero a ako ni nedostiga nekoj bar za mene toa e Mutu,deckoto i srce i dusa ostavase na teren za nas pa posle i u soblekuvalna spiese od zamor,e toa se igraci za koi moze da se kaze deka ni nedostigaat,sve drugo moze komoto da krsi glava kaj saka ;)
Forza Viola

nemozev da se iznacudam kako dozvolivme da bideme nadigrani od strana na bologna i po kojznae koj pat da izleze od 2 u 1...pa kakov mentalitet ima ovaa ekipa?doma igrame dobro, a na gosti se branime i gubime...zarem nie zasluzuvame liga sampioni?jas bi rekol deka definitivno ne zasluzuvame....maximum za ovaa sezona ke bide liga evropa iako i za tamu ima dosta kandidati...ete tuka e i edna roma koja pobedi na gosti ...cudi nasata malodusnost na gstinski teren kade sme definitivno najslabi od site posle pescara sekako...nikako ne go sfativ montela koj pri rezultat 1-1 go izvadi ljajic a vo igra go pusti sissoko..koja logika i koj mentalitet go ima???zarem ne rece pred natprevar deka odime na pobeda?

CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it

Bravo za pobedata,teska ali zasluzena (y)
Forza

posto si imame bolji igraci sea na nivnite mesta,Akvilani Pizaro i Valero
Извини вака али никој од овие што ги наброја не е боље од Монтоливо најискрено... е те како добро ќе и дојдеше Монтоливо на Фиорентина.... па дечкото ја држи сам цела средина на Милан...али ипак интересен е проектот на Виола има доста добар тим...со малку надградба ( најмногу во дефанзива ) Може да стане сериозен кандидат во борба за скудето... :)

Извини вака али никој од овие што ги наброја не е боље од Монтоливо најискрено... е те како добро ќе и дојдеше Монтоливо на Фиорентина.... па дечкото ја држи сам цела средина на Милан...али ипак интересен е проектот на Виола има доста добар тим...со малку надградба ( најмногу во дефанзива ) Може да стане сериозен кандидат во борба за скудето... :)

Друг е Монто во Милан друг беше во Фиренца. Во Фиорентина на почеток беше ѕвер, невиден талент и со тек на време стана тешка мувла што го мрзеше гзот да го мрдне и тој талент се гледаше во еднаш на 5 утакмици(а капитен го ставија, мотиватор да биде).

Друг е Монто во Милан друг беше во Фиренца. Во Фиорентина на почеток беше ѕвер, невиден талент и со тек на време стана тешка мувла што го мрзеше гзот да го мрдне и тој талент се гледаше во еднаш на 5 утакмици(а капитен го ставија, мотиватор да биде).
komentar na mesto....bravo

Хахахах.....Монтоливо е просек, не е дури ни она што беше во Фиорентина првите години.Подобар е од лани и прехлани, но со Борха и Пизаро неможе да се спореди оваа сезона.Борха има 10 асистенции, Пизаро е каде каде поорганизатор од него.Мометално Монтоливо е на рамниште на Аквилани кој нема среќа со повредите и картоните, дечкото има 4 гола дадено и 6-7 асистенции, така да среднита на Фиорентина е супер и Монтоливо е вишак во овој тим на Фиорентина.

Хахахах.....Монтоливо е просек, не е дури ни она што беше во Фиорентина првите години.Подобар е од лани и прехлани, но со Борха и Пизаро неможе да се спореди оваа сезона.Борха има 10 асистенции, Пизаро е каде каде поорганизатор од него.Мометално Монтоливо е на рамниште на Аквилани кој нема среќа со повредите и картоните, дечкото има 4 гола дадено и 6-7 асистенции, така да среднита на Фиорентина е супер и Монтоливо е вишак во овој тим на Фиорентина.
очигледно немаш изгледано 1 натпревар на монтоливо па што збориш вака... изгледај милан барса 2-0 натпреварот па провери што си кажал за монтоливо...ја не викам дека борха и пизаро се лошо играчи напротив...али да го направиш монтоливо просек и да го споредиш со Аквилани ( Играч кој не е за во голем тим се виде и во Ливерпул и во милан и во јувентус дека не го бива ) е голема глупост

Аквилани е склон на повреди и тоа многу го кочи.Ама Монтоливо има уште да напредува да ја има таа техника на Пизаро и Борха.

Аквилани да не го мачеа повредите, сега ќе беше на едно поголемо скалило и немаше да го ставате во иста реченица со Монтоливо ..

Фиорентина е многу блиски, ако не и готова работа за Олександер Јакоменко од Андерлехт.25 год Украиниски напагаќ-крило.

procitav i jas za jakomenko...mislam deka ke bide dobra alternativa za u napad za sledna sezona poradi faktot sto ke igrame u formacija 4-3-3...inace bi ja ocenil kako dobra akvizicija poradi faktot sto doagja bez nikakvo obezstetuvanje..inace deckoto ke mora mnogu da se pokaze za da stekne mesto u prvi 11 ...igra na tie krilni pozicii i od ona sto procitav golema mana mu e sto retko postignuva golovi..na toa pole mora da napreduva i cuadrado...
vikendov mnogu bitna utakmica so lazio vo borba za evropa..ke bidam skromen i ke recam deka i so nereseno ke sum zadovolen(pred se poradi nasata slaba igra na gosti, a ne deka se oni podobri od nas)...pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom