Фан Клуб: Интер

Ја па глуп, се нервирам на наместена утакмица.
Џони кај беше пред мечот да не информираш?

мислете си што сакате..јас 1X ја имав и само таа ме падна на ливчето и тоа нема врска со мојата фрустрација бидејќи според постигнатите голови и одбраната на Катанија местена е до коска..и кога ќе се сетам на минатите дуели со Катанија(што ги постирав претходно) тогаш се е јасно..значи ај 1 прелаз ама 4 прелази баш со истиот противник??

Абе џабе ти се коментарите, наместена беше утакмицава. :)
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:08 ---

Абе и јас можам да ти пишам дека утакмиците со Сиена и Фиорентина беа наместени пошто нашиве џогираа а не трчаа али нема да ми поверуваш, сеа си изгледал една утакмица на Интер каде што победија едвај со молење и плеткање и ајде наместена е, а па според логиката на Џони секоја победа на Интер е наместена утакмица.(y)

Ај сега биди добар и прочитај го мојот пост пак каде што вели, дали е наместена или не, не знам...
-Немаш ни најмала претстава колку натпревари имам изгледано на Интер сезонава, сеа тресеш од ракав
-Можам и сам да расудувам и не користам логика на друг член...

Да, да местена беше :pos:
Абе на 2-0 да не им ја одбранеше Ханданович контрата и да ни направеа 3-0 после сигурно 4 гола ќе им дадевме за 30 минути.Дај не тропајте глупости како мали деца.Или на 2-2 да му судеше пенал на тој што падна во 16метри кога Киву го собра од позади....

мислете си што сакате..јас 1X ја имав и само таа ме падна на ливчето и тоа нема врска со мојата фрустрација бидејќи според постигнатите голови и одбраната на Катанија местена е до коска..и кога ќе се сетам на минатите дуели со Катанија(што ги постирав претходно) тогаш се е јасно..значи ај 1 прелаз ама 4 прелази баш со истиот противник??
Ако е местена таа на вториот клип, никој не му кажал на Драганче :pos:
Јасно е само дека секогаш кога има прелаз има и мрчење. Мене за Интер - Сампдорија 3-2 ми имаат мрчено, како Рекоба од пред празен гол да шутираше во 93та. :)

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
66999_432582066828868_862094989_n.jpg

Алварез колку грешки направи во второто цел тим не ги направи.

Не е местена еве што рече Морати по натпреварот:
It means a lot because it showed deep down that this team has character, there's a lot of quality which shows through when we need it.
Ако беше местена ке кажеше.

Не е местена еве што рече Морати по натпреварот:
It means a lot because it showed deep down that this team has character, there's a lot of quality which shows through when we need it.
Ако беше местена ке кажеше.

Ако ти речам јас вака ко повозрасен од тебе, дека надвор врнат колбаси, ќе провериш? :)

Ако е местена таа на вториот клип, никој не му кажал на Драганче :pos:
Јасно е само дека секогаш кога има прелаз има и мрчење. Мене за Интер - Сампдорија 3-2 ми имаат мрчено, како Рекоба од пред празен гол да шутираше во 93та. :)

За таа уткамица неможиш да трвдиш дека беше местена бидејќи таму играчите на Самдприја се бореа како лавој и рекоба ја опали од 20 метри..а вака на оваа утакмица играчите на Катанија глумеа балетани за побрзо гол да примат..

значи четири утакмици со ред против истиот противник и на истиот терен неможи да биди случајност и тоа онака година за година..па кога ќе се видат головите тогаш е повеќе од смешно..мислам најубаво ќе беше играчите на Катанија да се тргнат за третиот гол бидјеќи вака посмешни се

За таа уткамица неможиш да трвдиш дека беше местена бидејќи таму играчите на Самдприја се бореа како лавој и рекоба ја опали од 20 метри..а вака на оваа утакмица играчите на Катанија глумеа балетани за побрзо гол да примат..

значи четири утакмици со ред против истиот противник и на истиот терен неможи да биди случајност и тоа онака година за година..па кога ќе се видат головите тогаш е повеќе од смешно..мислам најубаво ќе беше играчите на Катанија да се тргнат за третиот гол бидјеќи вака посмешни се
Има некоја причина поради која си изнервиран од победава...?

Има некоја причина поради која си изнервиран од победава...?

Има..во третиот гол на Интер не гледам нешто нормално..мислам не сте слепи видете ја реакцијата на одбраната на Катанија пред Паласио да го постигни голот

Има..во третиот гол на Интер не гледам нешто нормално..мислам не сте слепи видете ја реакцијата на одбраната на Катанија пред Паласио да го постигни голот
Јас па голови како третиот еден куп сум видел. А и голманот низ уши да ја пуштеше, пак ќе си бев исто релаксиран :свиркам:

Првиве два клипа што си ги ставил прво полувреме нерешено имаат завршено, од кај виде дека имало прелаз не знам.
Али како и да е наместени се. :D

гледајте уште еднаш..

на вториот гол на Паласио двата одбранбени на Катанија се тргаат од топка а другиот си потскокнува ко не баре сака да интервенира..

на третиот гол никој од играчите на Интер не е нападнат и Камбиасо кога прима топка одбранебниот се фрла клизачи на суво а другите седат како статуи додека Паласио не бранет од никого како тајфун доаѓа и ја забива топката во голот

значи гледајте убаво јас не зборвам за инает белким не сте слепи

Местена, неместена тоаа е, Интер некако зеде 3бода, па ќе видиме на крај дали ќе ни бидат од корист или не :icon_lol:

Четврток на тв, судар на титаните :pos:

426446_441343552619747_328723156_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom