dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.420
- Поени од реакции
- 85.376
Џони Вајсмилер Заедничкото е тоа што сите видеа се од YouTube.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам мистерии ама уморен сум дај жити се кажи![]()
Џони Вајсмилер Заедничкото е тоа што сите видеа се од YouTube.
Да бе си ја изиграл 1Х и ајде Интер местат, како да не смее да се случуваат пресврти во фудбалот.
Што имаше смешно у третиот гол ?Нема шо тука..третиот гол на Интер е повеќе од смешен и то е то
Ги има негде головите?
Абе џабе ти се коментарите, наместена беше утакмицава.Околу утакмицата денеска ке кажам дека конечно оваа сезона и ние малце среќа да имаме.
Паласио одлично изигра денеска. Скелото исто така изигра супер, многу трча, знае да задржи топка и да си направи позиција за центаршут.
Ако добива Алварез повеке шанси од Страма да игра од прва минута и да има повеке минутажа. Интер само ке добие,а ништо нема да загуби.
Абе и јас можам да ти пишам дека утакмиците со Сиена и Фиорентина беа наместени пошто нашиве џогираа а не трчаа али нема да ми поверуваш, сеа си изгледал една утакмица на Интер каде што победија едвај со молење и плеткање и ајде наместена е, а па според логиката на Џони секоја победа на Интер е наместена утакмица.Смешно беше, Катанија со никаква иницијатива на терен, брза и ги враќа топките во игра, демек ке земат 3 поени....
Вториот и третиот гол на Интер по грешки на дефанзивци на Катанија, Камбиасо секунди пред петиот гол скоро постигна гол, овие и понатаму брзаат да ја вратат топката во игра...
Мене ова ми е кретенизам во невидени размери, дали е местена или не, не знам, кажувам што видов ја, а не ми е логично...
Голот им виси во воздух, а овие брзаат да ја вратат топката во игра???
Нема да го коментирам начинот на кој Интер влегуваше во шанси во последните 15 минути...
Што имаше смешно у третиот гол ?
Абе и јас можам да ти пишам дека утакмиците со Сиена и Фиорентина беа наместени пошто нашиве џогираа а не трчаа али нема да ми поверуваш, сеа си изгледал една утакмица на Интер каде што победија едвај со молење и плеткање и ајде наместена е, а па според логиката на Џони секоја победа на Интер е наместена утакмица.
Ја па глуп, се нервирам на наместена утакмица.
Џони кај беше пред мечот да не информираш?