Фан Клуб: Интер

Да бе си ја изиграл 1Х и ајде Интер местат, како да не смее да се случуваат пресврти во фудбалот.

Смешно беше, Катанија со никаква иницијатива на терен, брза и ги враќа топките во игра, демек ке земат 3 поени....
Вториот и третиот гол на Интер по грешки на дефанзивци на Катанија, Камбиасо секунди пред петиот гол скоро постигна гол, овие и понатаму брзаат да ја вратат топката во игра...

Мене ова ми е кретенизам во невидени размери, дали е местена или не, не знам, кажувам што видов ја, а не ми е логично...

Голот им виси во воздух, а овие брзаат да ја вратат топката во игра???
Нема да го коментирам начинот на кој Интер влегуваше во шанси во последните 15 минути...

Ке биде интересна утакмица за гледање..Обично Еуроспорт ги дава овие утакмици.
EUROPA: Nextgen Series - Playoff
06-03-2013 - 19:00h - Inter U19 -
Arsenal U19

Околу утакмицата денеска ке кажам дека конечно оваа сезона и ние малце среќа да имаме.
Паласио одлично изигра денеска. Скелото исто така изигра супер, многу трча, знае да задржи топка и да си направи позиција за центаршут.
Ако добива Алварез повеке шанси од Страма да игра од прва минута и да има повеке минутажа. Интер само ке добие,а ништо нема да загуби.

Околу утакмицата денеска ке кажам дека конечно оваа сезона и ние малце среќа да имаме.
Паласио одлично изигра денеска. Скелото исто така изигра супер, многу трча, знае да задржи топка и да си направи позиција за центаршут.
Ако добива Алварез повеке шанси од Страма да игра од прва минута и да има повеке минутажа. Интер само ке добие,а ништо нема да загуби.
Абе џабе ти се коментарите, наместена беше утакмицава. :)
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:08 ---
Смешно беше, Катанија со никаква иницијатива на терен, брза и ги враќа топките во игра, демек ке земат 3 поени....
Вториот и третиот гол на Интер по грешки на дефанзивци на Катанија, Камбиасо секунди пред петиот гол скоро постигна гол, овие и понатаму брзаат да ја вратат топката во игра...

Мене ова ми е кретенизам во невидени размери, дали е местена или не, не знам, кажувам што видов ја, а не ми е логично...

Голот им виси во воздух, а овие брзаат да ја вратат топката во игра???
Нема да го коментирам начинот на кој Интер влегуваше во шанси во последните 15 минути...
Абе и јас можам да ти пишам дека утакмиците со Сиена и Фиорентина беа наместени пошто нашиве џогираа а не трчаа али нема да ми поверуваш, сеа си изгледал една утакмица на Интер каде што победија едвај со молење и плеткање и ајде наместена е, а па според логиката на Џони секоја победа на Интер е наместена утакмица.(y)

Што имаше смешно у третиот гол ?

како реагира целовкупната одбрана на Катанија..заприметете убаво како стојат на растојание и никој не ги напаѓа Камбиасо и Паласио..мислам апла е
--- надополнето: 3 март 2013 во 19:09 ---
Абе и јас можам да ти пишам дека утакмиците со Сиена и Фиорентина беа наместени пошто нашиве џогираа а не трчаа али нема да ми поверуваш, сеа си изгледал една утакмица на Интер каде што победија едвај со молење и плеткање и ајде наместена е, а па според логиката на Џони секоја победа на Интер е наместена утакмица.

не е наместена секоја утакмица..јас со чисти факти ти докажав зошто е местена бидејќи и минатите три натпревари токму против Катанија завршувале прелази во обратни насоки..и плус третиот гол на Интер се кажува и мислам нема потреба сите сосила слепи да се правиме

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom