Primera División 2012/13

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2012/2013 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    324
Статус
Затворена за нови мислења.
abe dosta se karame bezveza :)
realovite navivaci neka se raduvaat na dvete pobedi vrz barsa,a nie na titulata vo spanija i da mislime kako so milan:D:D
--- надополнето: 3 март 2013 во 23:53 ---
i onaka nemaat tolku golemo znacenje ovie dva porazi od niv:)
Шекспир ти си шлагот на тортата (y)

Што си вака чуствитеlен, да не си у менопауза?

секое класико е битно со такви финти друг да лажите :D

abe dosta se karame bezveza :)
realovite navivaci neka se raduvaat na dvete pobedi vrz barsa,a nie na titulata vo spanija i da mislime kako so milan:D:D
--- надополнето: 3 март 2013 во 23:53 ---
i onaka nemaat tolku golemo znacenje ovie dva porazi od niv:)
:pos:
Не е возможен :pos: :pos::pos:

Толку е фан на Барса, затоа му немаат двата порази големо значење.

Ривалство без повремено 'рчкање на терен, па и тепање и црвени картони....ебати го ривалството.

А не сакам ривалството да запре и на темава, да ви се намочам на Каталонија и на тимот одвратен :D

Колку само значат, знаат верните и искрени навивачи, а тоа што имаме голема предност пред вас ни е само утеха.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
extreme1 Ги тепавте 2 пати во 4 дена. Што повеќе треба за да се вратиш на форумов? Победа на Олд Трафорд?

Колку само значат, знаат верните и искрени навивачи, а тоа што имаме голема предност пред вас ни е само утеха.
Поштуем искреност. Нема нешто што боли појќе од пораз против најголемиот ривал, посебно што се два во рок од четири дена.
Ама тоа све е моментално, на крај кога ќе го дигнете пехарот никој нема да мисли на поразите од Реал, и тоа е факт.

Да се помине Милан мислам дека ќе им биде се простено. :D

Криво ми е што Атлетико не го искористи подарокот од нивните комшии па да се доближеше за 3 бода на Барса а не за 1.

Ако ние неможеме барем тие да ја освојат титулата и да остане во Мадрид!

Криво ми е што Атлетико не го искористи подарокот од нивните комшии па да се доближеше за 3 бода на Барса а не за 1.

Ако ние неможеме барем тие да ја освојат титулата и да остане во Мадрид!
68470_10151260939162521_477247781_n.jpg

:icon_lol:

Аххх Сосиедад аххх кај виде тој судијата офсајд кај првиот гол, се ќе беше поинаку:tapp:

ќути и пуши
со ваши пари мадрид се гради

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom