- Член од
- 16 јануари 2011
- Мислења
- 362
- Поени од реакции
- 127
It has been leaked!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не разбирам зошто некои луѓе имаат толкава омраза кон АС III.Минатата беше срање...
Тhis video contains content from Ubisoft, who has blocked it on copyright grounds.
Не разбирам зошто некои луѓе имаат толкава омраза кон АС III.![]()
Ајде, повели.Абе не ме зезај катастрофа беше ќе ти најдам куп срања во играта ако сакам...
Ајде, повели.
Да беше катастрофа како што викаш, немаше толку многу копии да се продадат и можи немаше веќе на четворката да работат.
Ти бараш реалност во Assassin's Creed? Во серијал во кој, меѓу другото, се појавуваат антички цивилизации и божества во форма на вонземјани?Па се продале многу копии нормално на почетокот гледаш гејмплеј и си викаш ајде ќе ја купам и после ќе сфатиш дека е живо срање,искрено незнам колку многу се разбираш од игри ама оваа игра не заслужи толкав кредит...( почни само од рипањето од дрво на дрво,од зграда на зграда ТИ СЕ МОЛАМ зарем има по фејк игра ??? целото движење,едноставно буквално се е С Р А Њ Е ) единствено добра графика ниту блиску не е до FAR CRY 3
Ти бараш реалност во Assassin's Creed? Во серијал во кој, меѓу другото, се појавуваат антички цивилизации и божества во форма на вонземјани?
Сите ги фалеа новите движења, способности, анимации, ти ги критикуваш.
А шо има врска Far Cry со оваа дискусија? Ај и јас ќе речам нешто неповрзано:
Far Cry 3 не е ниту блиску до Crysis 3. Just sayin'.
Јас барав пореална игра а излезе живо срање на крај,зборам и за движењата и за играта во целост...Каде ја најде Crysis 3 жити мајка па бар Far Cry горе доле е пореална и приказната е многу подобра...се кладам дека тебе ти се добри и NBA 2k12 и NBA 2k13 нели ? LOL...21 век сме срамота е да не се знае една реална игра да се направи...