Assassin's Creed IV: Black Flag

• Креатор на темата Креатор на темата RockMaster
  • Време на започнување Време на започнување
Минатата беше срање...

28922242.jpg

aaaaaaaand it will be back very soon xD, Некој сигурно го симнал :D

Тhis video contains content from Ubisoft, who has blocked it on copyright grounds. :confused:

Не разбирам зошто некои луѓе имаат толкава омраза кон АС III. o_O

Абе не ме зезај катастрофа беше ќе ти најдам куп срања во играта ако сакам...

Џоа филм

А да паузираа малце и да смислеа нешто конкретно. Многу избрзано ги издадоа сите делови. Да не сереме пред време ама очигледно се работи за историски период многу близок на тој од 3ката , со што не очекувам некои големи промени. Останува да видиме :)

Абе не ме зезај катастрофа беше ќе ти најдам куп срања во играта ако сакам...
Ајде, повели.

Да беше катастрофа како што викаш, немаше толку многу копии да се продадат и можи немаше веќе на четворката да работат.

Ајде, повели.

Да беше катастрофа како што викаш, немаше толку многу копии да се продадат и можи немаше веќе на четворката да работат.

Па се продале многу копии нормално на почетокот гледаш гејмплеј и си викаш ајде ќе ја купам и после ќе сфатиш дека е живо срање,искрено незнам колку многу се разбираш од игри ама оваа игра не заслужи толкав кредит...( почни само од рипањето од дрво на дрво,од зграда на зграда ТИ СЕ МОЛАМ зарем има по фејк игра ??? целото движење,едноставно буквално се е С Р А Њ Е ) единствено добра графика ниту блиску не е до FAR CRY 3

Па се продале многу копии нормално на почетокот гледаш гејмплеј и си викаш ајде ќе ја купам и после ќе сфатиш дека е живо срање,искрено незнам колку многу се разбираш од игри ама оваа игра не заслужи толкав кредит...( почни само од рипањето од дрво на дрво,од зграда на зграда ТИ СЕ МОЛАМ зарем има по фејк игра ??? целото движење,едноставно буквално се е С Р А Њ Е ) единствено добра графика ниту блиску не е до FAR CRY 3
Ти бараш реалност во Assassin's Creed? Во серијал во кој, меѓу другото, се појавуваат антички цивилизации и божества во форма на вонземјани?

Сите ги фалеа новите движења, способности, анимации, ти ги критикуваш.

А шо има врска Far Cry со оваа дискусија? Ај и јас ќе речам нешто неповрзано:
Far Cry 3 не е ниту блиску до Crysis 3. Just sayin'.

Ти бараш реалност во Assassin's Creed? Во серијал во кој, меѓу другото, се појавуваат антички цивилизации и божества во форма на вонземјани?

Сите ги фалеа новите движења, способности, анимации, ти ги критикуваш.

А шо има врска Far Cry со оваа дискусија? Ај и јас ќе речам нешто неповрзано:
Far Cry 3 не е ниту блиску до Crysis 3. Just sayin'.

Јас барав пореална игра а излезе живо срање на крај,зборам и за движењата и за играта во целост...Каде ја најде Crysis 3 жити мајка па бар Far Cry горе доле е пореална и приказната е многу подобра...се кладам дека тебе ти се добри и NBA 2k12 и NBA 2k13 нели ? LOL...21 век сме срамота е да не се знае една реална игра да се направи...

Јас барав пореална игра а излезе живо срање на крај,зборам и за движењата и за играта во целост...Каде ја најде Crysis 3 жити мајка па бар Far Cry горе доле е пореална и приказната е многу подобра...се кладам дека тебе ти се добри и NBA 2k12 и NBA 2k13 нели ? LOL...21 век сме срамота е да не се знае една реална игра да се направи...

:icon_lol:
Ај, те молам, подетално објасни шо очекуваше. Веќе 4 игри предвидуваа крај на светот. Боговите се појавува во сите игри, почнувајќи од АС 2. Ти како очекуваше да се одвиваат настаните? Нормално немаше да го исфрлат тој дел од приказната.

Во Far Cry 3 играш со богат мрсул кој никогаш нема фатено пиштол в раце, а кога ќе замини на островот станува Терминатор. Тој мрсул е подобар од воините на Citra, кои цел живот го поминале борејќи се против Vaas.

Во Crysis 3 играш со човек кој го користи најмодерното оружје на планетата и всушност, е еден вид на Терминатор. Ама, разлила меѓу Far Cry 3 и Crysis 3 е тоа што Crysis не се труди да ги прикаже тие sci-fi елементи како ралност, а Far Cry очајно сака да веруваш во приказната и тоа не и успева.

Подобро би играл тетрис него да играм Crysis 3 или AC3 ,додека и Far Cry 3 не беше нешто сјајно али бар имаше итересни места во играта имаше животни имаше мисии (некои од нив беа срање) за тоа што тој станува терминатор тоа не ми се свиѓа...навистина далеку од реално,тоа со мисиите со животните исто срање али во секој случај како што реков тетрис би играл АС3 не би ја играл повторно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom